• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar serum fiyolojik normalde tek kullanımlıklar ama birkaç gün boyunca kullanabiliyor muyuz 1 tüpü ? Yoksa çöp mü oluyor açılınca
Canım o tek kullanımlık olanları önermiyorlar pek ben aldım da yine şırıngayla çektim. Bir tane açınca kullanmalısın bekletmemelisin diye biliyorum

Kakasını yaptı mı? Genelde kakasını yapmazsa huzursuz olur. Yada altta hala gaz vardır

Çarşafta sallamak… yapmam dediğim ne varsa yaptım 😥

Az önce eşim ayağında sallayarak uyuttu. Kaç dk uyur bilmiyorum ama…
Hanımlar çok sağolun doktora gittik, maalesef ki bebeğim hastalanmış doktor direk enfeksiyon kapmış biri bulundu mu yanında diye sordu 4-5 gün önce kb vardı bizde hastaydı zorla gönderdik evine muhtemelen ondan bulaştı adamı arayıp laf saymamak için zor tuttum kendimi yarım akıllı herif 🤦🏻‍♀️

Hanımlar çok sağolun doktora gittik, maalesef ki bebeğim hastalanmış doktor direk enfeksiyon kapmış biri bulundu mu yanında diye sordu 4-5 gün önce kb vardı bizde hastaydı zorla gönderdik evine muhtemelen ondan bulaştı adamı arayıp laf saymamak için zor tuttum kendimi yarım akıllı herif 🤦🏻‍♀️
Yaa öff ne düşüncesiz insanlar yaa aynı haltı benim görümcem de yedi delirirsin. Çok geçmiş olsun canım nolucak şimdi ilaç mı verdi naptı ?

Yaaaa çok üzüldüm 🥺 çok sinir oluyorum düşüncesiz insanlara gerçekten ya. Kızlar görüşmeyin kimseyle haddime değil belki bunu demek ama biraz kendine gelene kadar bebeklerimiz gerçekten kimseyi kabul etmeyin. Doktorumuz bize yasakladı kimseyle görüşmüyoruz ailelerimizle bile. Siz de doktor yasakladı diyin çıkın işin içinden. Hele kucağa katiyen vermeyin.

Şimdi ne olacakmış peki ne yapılması lazımmış? Çok üzüldüm ya kıyamam. Tam olarak ne belirtisi vardı ki enfeksiyon dedi?

Back
X