• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlarr şu doğum parasına başvuranlara bişi sorcammm ilk öğretmenim ailem uygulamasında geçen gün ödeme listesi kısmında banka ödeme tarihi 25.10.2025 yazıyordu tesadüfen dün baktım 30.10.2025 yazıyo. 30unda mı yatacak demek oluyor birinci sorum 😂
Alan var mı varsa Halkbank’ta hesap varsa direkt yatıyo gibi bi şey duymuştum bilgisi olan var mı ikinci sorum 😌
Bir gram bile alınamayan doğum yardımımla gidip oğluma bez alam bari 😂😂😂😂
Benimki de 25iydi 30' u olmuş halk bankası'na benim de hesabım var ama hesaba yatmıyor vezneden TC'ye yatıyor ayrıca kart çıkmış artık gidince kart vereceklermiş ATM'den çekelim diye

Benimki de 25iydi 30' u olmuş halk bankası'na benim de hesabım var ama hesaba yatmıyor vezneden TC'ye yatıyor ayrıca kart çıkmış artık gidince kart vereceklermiş ATM'den çekelim diye
Ödeme listesi ekranı nerde indirdim göremiyorum algılarım kapalı 😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-22-15-46-04-468-edit_com.aile.ilkailem.webp
    Screenshot_2025-10-22-15-46-04-468-edit_com.aile.ilkailem.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 12
Doğurdum kızlar,spinal anestezi ile.38+4 3300 gram 51 cm oldu maşallah abisine benziyor🥰
Sezeryanim güzel geçti ama doktorlar bu normal değil diye konustularsezeryan esnasinda.Bebekte mi sorun var dedim kendi kendime tesadufen apandisimin baya sistigini farketiler.Farkli bı Dr daha geldi apandisimi de aldılar.
Emzirdim ,anestezinin estkisi geçince gorucez ağrısını 😂😂Hafiften sizlamaya başladı 😀
Geçmiş olsun canım gözük aydın sağlıkla mutlulukla büyür bebeğini inşallah

Canım ortopedi, kbb, göz genel tüm yaş grubuna bakıyor kardiyolojiyi açmışlardı gitmem için. Diğerlerine direkt randevu alıyorsun ama 2 randevu hakkı olduğu için gittikçe alacağım işte diğerlerini de çifter çifter. Eğitim araştırmaya götürüyorum ondan böyle özel değil.

Ben de devlete götürmeyi düşünüyorum canım randevu hakkını iyi hatırlattın şimdiden almak lazım

Bu dönemlerde ağladıkları zaman gözyaşı gelir mi? Yoksa daha zamanı mı var? Gözleri kupkuru anlayamıyorum. Çapaklanma yok şu an için ama böyle minik minik bezeler var etrafında. Masaj yapıyor musun biraz bastırarak baktım da internette öyle yazıyor. Ay gıcıktır tabi uğraştırır seni.

Ağlayınca yaş akmıyor bizde canım ama uzun süre ağlarsa gözleri yaşarıyor mesela topuk kanında çok ağlamıştı yine de akacak kadar yaş olmuyor

izne çıktıktan sonra sadece hesap tanımladım para yatsın diye başka başvuru da bulunmadım. 5000 tl başvuru da otomatik yatırılacak denmişti o da mı yanlış?

Doğum yardımı yapmışım sadece ama 5000 yazmıyordu
Kuzum çalışanların prosedürünü hiç bilmiyorum ama biz e-devlet'ten doğum yardımı olarak başvurduk hatta ben işsizlik ödeneği almıyorum bir yıla yakın oldu çıktım eğer çalışıyor olsaydım emzirme yardımını biliyorum bu 5.000 muhabbeti e-devlet'ten mi başvuruluyor otomatik mi yatıyor sizinkini bilmiyorum gene de bir bak istersen e-devlet'ten doğum yardımı yazip 🥲

Kuzum çalışanların prosedürünü hiç bilmiyorum ama biz e-devlet'ten doğum yardımı olarak başvurduk hatta ben işsizlik ödeneği almıyorum bir yıla yakın oldu çıktım eğer çalışıyor olsaydım emzirme yardımını biliyorum bu 5.000 muhabbeti e-devlet'ten mi başvuruluyor otomatik mi yatıyor sizinkini bilmiyorum gene de bir bak istersen e-devlet'ten doğum yardımı yazip 🥲
Bakacağım canım kafam çorba gibi uykusuzluktan algılarım da kapandı. Bu kolik biberon da ne iğrenç bir şey 1 saatte 30 cc anca içebildi ya böyle yavaş içince uyudu da. Eee sarılık coşar gider bizim.

Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Benimki biraz erken düşürdü hareket etmekten 😀 7. Gün düştü düşünce tam kurusun diye bekledik biraz 10. Günde filan yıkamıstık

Bakacağım canım kafam çorba gibi uykusuzluktan algılarım da kapandı. Bu kolik biberon da ne iğrenç bir şey 1 saatte 30 cc anca içebildi ya böyle yavaş içince uyudu da. Eee sarılık coşar gider bizim.
evet çok az damlıyor ama benim oğlum biraz hızlı içiyor sadece çenesi biraz yoruluyor Bir de ben ara ara yavaşça çekiyorum biberona tam alışmasın diye çok normal kuzum ne uyuyabiliyoruz ne dinlenebiliyoruz kafa kalmıyor ki

Back
X