• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben de dün kontrole gittim bebekte böbrek büyümesi halen devam ediyor sağ iyi dedi sol böbrek 11 oldu böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi

Kızlar ben sezeryan oldum göbeğim kaldı aşağıya doğruda sarkıklık var korse taktım bugün ama tedirgin oldum dikiş yerine geliyor gibi siz ne yaptınız bu göbek olayını
Sadece Göbeğin sarkan kısmından şalla bağladım fazla sıkmayacak şekilde 1 hafta felan sonra da göbek sarkma vs olmadı

Kızlar selam doğumdan sonra bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı maalesef biberona alıştı beni emmede aşırı direniyor ne yapabilirim çok üzülüyorum💔

Kızlar 10 günlük bebeğim sarılık oldu sarılık yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız Şuan sarılık değerimiz 14 çokmu yüksek
İlk baş 17 di fototerapi aldık 11 e süştü geri 14 oldu ama fototerapi almaya gerek olmayınca taburcu olmak istedim eve gelincede korktum birşey olurmu acaba ?

Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi
Canım neden sıvı alınacak söyledi mi ? Benim oğlumda da doğumdan sonra çıktı böbrek büyümesi. 45. Günde tekrardan ultrason çektireceğiz .

Back
X