- 6 Şubat 2025
- 516
- 344
- 18
- 32
Çok teşekkür ederim çok şükürYarın 14 gün oluyor yani 2 haftalık. Zarar verecek bir seviyede değil bence korkulacak bir şey yok gayet iyi değeriMaşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çok şükürYarın 14 gün oluyor yani 2 haftalık. Zarar verecek bir seviyede değil bence korkulacak bir şey yok gayet iyi değeriMaşallah
Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söylediBen de dün kontrole gittim bebekte böbrek büyümesi halen devam ediyor sağ iyi dedi sol böbrek 11 oldu böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Suni sancı almaya başladım kızlar dua edin
Sadece Göbeğin sarkan kısmından şalla bağladım fazla sıkmayacak şekilde 1 hafta felan sonra da göbek sarkma vs olmadıKızlar ben sezeryan oldum göbeğim kaldı aşağıya doğruda sarkıklık var korse taktım bugün ama tedirgin oldum dikiş yerine geliyor gibi siz ne yaptınız bu göbek olayını
Ödeme bilgisi yok diyor bende Allah Allah yaBende bu şekilde gözüküyor canım
Canım neden sıvı alınacak söyledi mi ? Benim oğlumda da doğumdan sonra çıktı böbrek büyümesi. 45. Günde tekrardan ultrason çektireceğiz .Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi