• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..
Benimde kanıyordu o krem iyi geldi tam olarak gecmesede tahammül edilebilir hale geldi krem bı kaç gün içinde işe yarıyor kanamalı yarada

Bebisleri nasıl uyutuyoruz hanımlar benimki 15 günlük oldu sariliktan sürekli uyandiriyorum şimdi uyutamıyorum da😭😭

Kızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlı 🥰🥰 sizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum

Benimde kanıyordu o krem iyi geldi tam olarak gecmesede tahammül edilebilir hale geldi krem bı kaç gün içinde işe yarıyor kanamalı yarada
Vallahi çok zor emzirirken insanın ağrı çekmesi ayrı sonra çamaşıra sürtünüyor onun ağrısı ayrı maffediyor insanı

Kızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlı 🥰🥰 sizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Tamamen gekmesi 3 gunu buluyor canim benim. Oyle oldu sen emzirdikten sonra mamayi verki sarilik olmasin canim gozun aydin saglikla büyüsün

Vallahi çok zor emzirirken insanın ağrı çekmesi ayrı sonra çamaşıra sürtünüyor onun ağrısı ayrı maffediyor insanı
Bende bazen ara ara agriyor yine gaz oldugu zamnalr memeyi cok sıkıyor falan emzik gibi kullaniyor resmen gogus pedi kullaniyorum o iyi oluyor krem suruncede

Mutlaka sütünü sağ ne kadar olduğunu gör hemde sütün artsın pet şişeye sıcak su koy bir beze sarıp göğsünün üzerinde git gel yap mamayıda arttır az veriyosun sarılık olmasın

Mutlaka sütünü sağ ne kadar olduğunu gör hemde sütün artsın pet şişeye sıcak su koy bir beze sarıp göğsünün üzerinde git gel yap mamayıda arttır az veriyosun sarılık olmasın
Ne kadar vermem gerekir canım sağıyorum bu arada gelen birsey yok anca ucundan damlalar çıkıyor

Normal doğum yapanlar dikişleriniz ne zaman dustu benim 21.gun hala düşmedi
Canım selam benim 14. Günde dışarıdakilerin hepsi düştü iç dikişleri bilmiyorum tabii ki, toplam 8-9 tanesinin düştüğünü gördüm ama diğerleri öyle tuvalete düştü gitti herhalde

Sağlıkla büyüsün inşallah canım, 30ml olması lazım sanırım zaten içtiği kadar içer. Sütün gelmesi için de duş alabilirsen al duşun altında elinle masaj yap,yoksa sıcak su torbası koyabilirsin tabii ki komposto gibi şeyler de işe yarıyor, malt anne çayı gibi şeyler. Kafana takma ama hepimizin üç dört gün sürdü gelmesi 🩷

Yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım benim gözün aydın maşallah 😍😍😍 sütün gelmesi üç dört günü bulabilir benim öyle olmuştu. Kesinlikle bekletilmeden ne zaman duş alınabiliyorsa duş almanı öneririm. Duşta masaj, süt sağmak, bol su tüketmen ve uyuman sütünün gelmesini hızlandırır. Onun dışında sarılık açısından kesinlikle mama takviyesi yapmanı da tavsiye ederim.

Bebisleri nasıl uyutuyoruz hanımlar benimki 15 günlük oldu sariliktan sürekli uyandiriyorum şimdi uyutamıyorum da😭😭
Şu sıralar en çok memede uyumak istiyor ama memede uyumaya alışmasın diye yatağına yatırıyorum pışpış açıyorum uyursa uyuyor, uyuyamazsa göğsümde uyuyor tam uyuduğunu anladıktan sonra yatağına yatırıyorum.

Back
X