• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Vucudum rahatladi gerçekten bebiste ne iyi ne kötü normalde uyuduğu uyandığı saati fln biliyordum kaç dakikaya uyuyacağına kadar ama şuan hep tepetaklak durumdayım 😅 gecemiz kötü gunduzumuz bı nebze de olsa da iyi sende durumlar nasıl
Bi öyle bi böyleeee. Dün çok kötüydü bugün gündüz daha iyi sanki ama her daim uykuya geçmekte zorlanıyor. Gece de tam tamam dalıyo az uyuruz diyorsun bu kez oğlanın okul hazırlıkları. Ben çok unutmuşum buntempoyu rahata alışmışım ya. Psikolojim de tam Lohusa bi cana gelsem iyi olacak. Eşim oğlum gidince evdevyalnızlık tedirgin ediyor beni. Şu lohusalık ruh halini yaşamıyorsanız nasıl başarıyorsunuz bana bi söyleyin valla. 38 yaşındayım millete nazlanmaya da utanıyorum 🙈😅

Bi öyle bi böyleeee. Dün çok kötüydü bugün gündüz daha iyi sanki ama her daim uykuya geçmekte zorlanıyor. Gece de tam tamam dalıyo az uyuruz diyorsun bu kez oğlanın okul hazırlıkları. Ben çok unutmuşum buntempoyu rahata alışmışım ya. Psikolojim de tam Lohusa bi cana gelsem iyi olacak. Eşim oğlum gidince evdevyalnızlık tedirgin ediyor beni. Şu lohusalık ruh halini yaşamıyorsanız nasıl başarıyorsunuz bana bi söyleyin valla. 38 yaşındayım millete nazlanmaya da utanıyorum 🙈😅
Aynı durumdayız ama ben evden yollayinca rahatliyorum nedense çünkü ogluma yetemiyorum gibi hissediyorum haftasonu çocuk kahvaltı bile yapamadı bu minik yüzünden acıktım dedi bı yandan küçük krize girdi o yüzden okula gidince yemeğini fln zamanında yiyor o yönden rahatlatıyorum kendimi 😅 yalnız tempoyu bende çok unutmuşum gece beni çok yoruyor çok rahatlamıştım kesintisiz uyumaya da günü alışmış şimdi zorluyor.. gece uykuya geçişlerde aşırı sorun yaşıyorum emzirip gaz almaya geçince uyanıyor tekrar 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Aynı durumdayız ama ben evden yollayinca rahatliyorum nedense çünkü ogluma yetemiyorum gibi hissediyorum haftasonu çocuk kahvaltı bile yapamadı bu minik yüzünden acıktım dedi bı yandan küçük krize girdi o yüzden okula gidince yemeğini fln zamanında yiyor o yönden rahatlatıyorum kendimi 😅 yalnız tempoyu bende çok unutmuşum gece beni çok yoruyor çok rahatlamıştım kesintisiz uyumaya da günü alışmış şimdi zorluyor.. gece uykuya geçişlerde aşırı sorun yaşıyorum emzirip gaz almaya geçince uyanıyor tekrar 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hey aynen canım ya. Geçecek ama güzel günler göreceğiz inşallah 🥰 çalışıyor muydun sen? Öğretmenim ben bir de çok özledim okulu🙈 ama iznim bitse kesin bu özlemim kalmaz. Yprgun yorgun nasıl giderim diye düşünürüm 🤣

Hey aynen canım ya. Geçecek ama güzel günler göreceğiz inşallah 🥰 çalışıyor muydun sen? Öğretmenim ben bir de çok özledim okulu🙈 ama iznim bitse kesin bu özlemim kalmaz. Yprgun yorgun nasıl giderim diye düşünürüm 🤣
Laborantim ama 1. Yıldır çalışmıyorum kuzum 😅

Ne güzel 9 aydır regl sancısını o huzursuzlugu unutmuştum ,😅 kanamam 5-6 gün önce bitti tamamen dikislerimde düştü bı 10 gün kadar önce regl oldum resmen ilkinde nasılsa ikincide de aynı gidiyor vücudum 😅
Rahatlatmıştır amaaaa 😍 benim çok sancılıdır regl dönemleri ve hiç hazır değilim regl olmaya 😂

Lohusalığı o anlatılan söylenenleri hiç yaşamadım çok şükür. Tek sorun pipili uzun saatler uyumamak için direniyor, gaz sancıları ve ağlamalı krizlere giriyor o zaman uyku sorunu da çok oluyor ve ben aşırı yoruluyorum. Şu uyku sorununu halletsek pipiliyle mutabık olsak sorun kalmayacak ama anlaşmaya yeltenmiyor 😂 Evde de söylemiştim daha önce ama tek çok mutluyum 🥹 sen de mis gibi kafanı dinle ohhhh

Benim pipili de bütün gece uyumadı çok zor bir geceydi. Gündüz uyuyor ama uykuda ağlıyor, garip sesler çıkartıyor 😂 tam anlamıyla uyuyamadım ha uyandı ha uyanacak diye. Sürekli kucakta olmak istiyor. Gazımız da geçmiş değil anlayamadım nasıl bitmiyor bu gaz… Damla işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamıyorum.

Instagramda bebekle vlog çekenleri gördükçe bana biseyler oluyor 😅 aşırı sakin mutlu hiç gazlarida mi yok bebislerinin yahu (masalllaaaaah) gece diyor şıkır şıkır saatler parlıyor 😅😅😅 sabah diyor şöyle günümüz geçiyor arkadaş ben ağzıma iki lokma atamıyorum yüzümü zor yikiyorum sabah bunlar saç makyaj yapıyor 😫😅😅😅

Benim pipili de bütün gece uyumadı çok zor bir geceydi. Gündüz uyuyor ama uykuda ağlıyor, garip sesler çıkartıyor 😂 tam anlamıyla uyuyamadım ha uyandı ha uyanacak diye. Sürekli kucakta olmak istiyor. Gazımız da geçmiş değil anlayamadım nasıl bitmiyor bu gaz… Damla işe yarıyor mu yaramıyor mu anlamıyorum.
Oo sesleri birde beni korkutuyor bişey oldu saniyorum 😅😅😅😅

Sanırsın ümüğünü sıkıyorlar, nefes alamıyor 😅😅 vallahi gerilim, korku filmi gibi delireceğim artık 😂
B Bluehappiness

ayy sormayin ya, dun doktora sordum artik, bu sesler normal mi diye, aktif / keyifli bebek oyle sesler cikarir gayet normal, olmasini istedigimiz bir sey dedi. emerken de oyle, arada geliyorlar resmen cocuga, degisik degisik sesler, mimikler, yavrun olmasa korkarsin gercekten 😂 gerci annem ben senin bakislarindan korkuyordum evde tek kalinca der hep 🤣 hic aglamazmisim ben, uyanip oyle dik dik tavana bakarmisim, oglum da bana cekeydi ne vardi ya! bizimki anca meme de meme, tey teyy! 😒

kizlar bu arada ben faranjit oldum, cocugu sarilik yuzunden hastane hastane gezdirirken sifayi kaptim 😔 onerileriniz var mi? bol bol bitki cayi, tuzlu suyla gargara, balin icin karabiber, limon, zerdecal, zencefil falan koydum onu da yiyorum, d vitamini aliyorum zaten duzenli.

ilac falan kullanan oldu mu hic? hastaneye gidecek hic vaktim yok maalesef merkeze uzak oldugum icin 😓

Kızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..

Back
X