• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Barlas’a bu enzim eksikliğinden dolayı rezene anason vs yasak çayda da onlar var o yüzden kontrollü içiyordum. Papatya belki beni de rahatlatır, sütten belki bebeme de geçer 😂😂 köpeğim bile dile gelecek hayvan biz özellikle gece nerdeysek kaçıyor içerilerde gidip uyuyor 😂😂
Instagramda bı video vardı o geldi aklıma arabada Bebek varken köpeğin tepkisi diye 🤣🤣🤣🤣🤣 odadan gitmek nedir bı canlandirdjm yazikkkk ya kıyamam kiii 😅😅😅😅😅

Ay benim derdim de o. Gerçekten katlanılmaz bir hal aldı. Ne denesem olmuyor. Mahvoldum ya. Açık yara değil ama çatlaklar var. Emerken acıdığı yetmiyor gün içinde kıyafete sürtündükçe öldürüyor beni. Ne merhem işe yarıyor ne kalkan of 🤦🏻‍♀️
Canım bu garmastan gerçekten iyi geliyor onu denedin mi ben bu sabah başladım sanki akşama etki etti ..

Nasıl fayda etti mi ne düşünüyorsun? Ben de yarın sabahtan vereyim bakalım nasıl olacak
Aşkım bi gaia dan hemen etki bekleme daha çok zamanla etki eden bir ptobiyotik dedi doktor bize .. baya bir süre alıyor 1 hata 10 gün sonra biraz başlıyor yavaş yavaş daha iyi oluyor .. günlük 5 damla ( biraz sütünden al kaşığa sütün üzerine 5 damla koy öyle ver ) çok hızlı akıyor dikkat et

Instagramda bı video vardı o geldi aklıma arabada Bebek varken köpeğin tepkisi diye 🤣🤣🤣🤣🤣 odadan gitmek nedir bı canlandirdjm yazikkkk ya kıyamam kiii 😅😅😅😅😅
Hahahha tam olarak öyle cinnetlik bakış atıyor sustur şunu başımıza bela ettin der gibi 😂😂😂😂 tip ve bakışta bu hahahah

Eklentiler

• IMG_9259.webp
    IMG_9259.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 12
Aşkım bi gaia dan hemen etki bekleme daha çok zamanla etki eden bir ptobiyotik dedi doktor bize .. baya bir süre alıyor 1 hata 10 gün sonra biraz başlıyor yavaş yavaş daha iyi oluyor .. günlük 5 damla ( biraz sütünden al kaşığa sütün üzerine 5 damla koy öyle ver ) çok hızlı akıyor dikkat et
Her şeyden mucizevi etki bekliyorum çaresizlikten. Düzenli kullanayım da bari işe yarasın rahatlatsın. Tamam aşkım evdeki damlalar aşırı yavaş akıyordu kontrollü veririm 🩷

Ah bebeğim Allah korusun herkesten o halleri valla. Elinde olmuyo insanın kendinden bağımsız bir şey oluyo. Hormonlarımın sert inişini kabullenip sürece bıraktım kendimi 😅 uyku da hallolucak inşallah ya başka dertleri olmasın da hallederiz bu mevzuyu da.

Canım çok çok mümkün. Kız kardeşim emziriyor arkasına boşaltım olmadığı için sağıyordı ona rağmen mama başlandı. Kalorisi yetmiyo sarılığa sebep oluyor diye. Bugün de bir yazı okudum tam soruna göre. Anne sütü kolay sindirilir mama geç o yüzden bebek uzun uyur vs yazıyordu. Orda da kalori açısından aynı olmadığı vardı.
Yaa o zaman önce ben sütü vereyim üstüne de mama vereyim kilosu toparlanana kadar artık napayım

Acaba biz mi şu bebeleri uyutmayı bilmiyoruz 😂😂😂😂 aşırı güldüm son 1 haftadır ben şu ikincisi hahahhah

Ben de sinir oluyorum ya iyileşsin diye krem sürüyoruz kremi silerken daha çok tahriş oluyor zaten. Ya da bebiş memeyi iyi tutmadı acımasın diye çıkarıyoruz memeyi çıkarırken daha beter acıyor. Çözüm olarak sunulan şeyler bile hep acı verici zaten. Emzirme danışmanına soruyorum ayrıntılı şekilde. Hiç çözüm olacak bir şey tavsiye edemiyor. Şimdiye kadar hissizleşmesi gerekiyordu sanırım. Bizim neden böyle oldu acaba ya.
Benim de çok acıyor uçları taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum çok üzülüyorum kalkan da aldım lansinoh sürüyorum durmadan zeytinyağı tahin yağı hiçbiri fayda etmedi 🥺

B Bluehappiness o vloglar soktu kız beni depresyona 😂 ama hayal ediyorum 1 haftada falan çekiliyordur. Hele öykü diye bi kız var anam kızı sakin sakin süslüyor kendi süper giyinip makyaj yapıyor acayip karnım daralıyor 🙈🤣

Ağrım, ilk gün bebegim varken çok yoktu.Agri kesici iğne falan verdiler ama dun ve bugün çok ağrım var apandis ameliyatı olduğum yer de ağrıyor.Bugun taburcu oldum.Bebegim başka şehirde yenidogan yoğunbakimda bazı saatler görüş varmış sütte verilebiliyomus.Hastaneden çıkınca kızımı görmeye gittik 10yada 20 CC anca sagabildim.Onu da verdim.Yavrumu gördüm 11 buçukta üzerinde kıyafet yok,ayağında elinde serum var minicik heryeri 😢😢Tuhaf oldum,ağladım.Kuvozde dokundum ayaklarına ellerine,inş çok aglamiyodur.Bekledik 2 buçukta tekrar girdim,bu kez ışın tedavisi aliyodu .1 hafta tedavi yazmışlar günler geçmiyor.Simdi napiyodur bilmiyorum.Oyle güzel ki masallah,iyiki dogurmusum ❤️
Çok tatlılar mis gibiler iyi ki varlar 🫠 ve geçecek bunlar kötü bi anı olarak kalacak. Güzel güzel yaşayacaksınız evinizde 🥰 gelişme oldukça yaz bize.

Benim de çok acıyor uçları taş gibi oldu ağrıdan emziremiyorum çok üzülüyorum kalkan da aldım lansinoh sürüyorum durmadan zeytinyağı tahin yağı hiçbiri fayda etmedi 🥺
Öff ne bebeğin gazı bitiyor ne meme ucu yarası geçiyor. Valla şöyle şeyler olmasa da bütün gün bebeklerimize sarılıp koklasak ne olurdu sanki 😞

Ben delircem galiba. Yaklaşık 10 gündür bebeğimi sadece emziriyordum. Geçen doktora gittik az kilo aldığını, beslenemediğini ve 3 saatte bir 90 cc mama vermem gerektiğini söyledi. Şimdi sütüm var tamam mı. Var eminim, sağdım 90 cc biberona koydum içirdim. Mama yerine bazı öğünlerde süt vermeyi planlamıştım 90 cc olduğuna emin olarak. Doktora 90 cc mamayla 90 cc süt eşdeğer mi dediğimde evet demişti. Neyse. Asla doymadı. Yırta yırta ağladı. 45 cc mama yaptım bi tık idare etti. Yarım saat sonra yine aç gibi davranıyor.
Yani süt nicelik değil nitelik olarak yetersiz olabilir mi ? Tamam görüntüde 90 cc ama doyuruculuğu yok belki kalitesiz ? Böyle birşey mümkün mü ? Ben bu memeden emzirme, sağma, mama verme kombinasyonunda boğuluyorum ya sizce nasıl yapmalıyım ? Hem emzirmekten komple kopartmak istemiyorum. Hem sağıp ne kadar çıktığını görmek ve sağdığımı içirmek istiyorum ama 3 saatte bir de mama vermeliyim. Ay bi yardım edin ya
Mamayı emzirme sonrasında mı veriyorsun? Yani mama verdiğinde emzirme + 90 ml oluyor ama süt verdiğinde sadece 90 ml mi oluyor acaba?

Ben de aynısını yaşamıştım. Doktora sordum ama yok ondan değil falan diyip geçiştirdi açıkçası kalitesi ile alakası yokmuş gibi konuştu bizimki.

Back
X