- 20 Ekim 2022
- 1.304
- 2.250
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım kesinlikle al B Bluehappiness söylemiş burada bende ondan duydum Allah razı olsun vallaha günlerdir evde bulundurmama rağmen siliniyor emzirme öncesi diye kullanmamıştım dün artık açtım kullandım. Çok rahatladım Allah razı olsun B Bluehappiness o ağrılar okadar boşa ÇektimAy evet evet sonradan anladım. Bakıcam canım çok teşekkür ederim![]()
Doktor başka bir şey önermedi zaten. Arabayla gezdirin ya da banyo yaptırın falan dedi. Bugün malt içeceği, bira mayası ve süt çaylarını bırakıcam inşallah etkisi olur. Yine devam ederse biraz yükseltirim damla sayısını. 5 çok az ciddenHepsi birbirinin aynısı gibi geliyor. Bana eczacı damla iyi aslında işe yaramadı diyorsun ama 15 damla az demişti ama doktor da 15 kullan dedi anlayamadım damlaları mı çoğaltsan
Ben bebeği anneme bırakıp yatıyorum sonra uyanıp yatakta bebek arıyorum el yordamıyla. düşürücem çocuğu diye ödüm kopuyor. Yorganı bebek sanıyorum falan uyku sersemiHanımlar saçma rüyalar görüyor musunuz? Bu gece rüyamda bebeğimin beşiğini boş görüp kaçırdılar diye eşimi ve babamı çağırıyordum![]()
Ben çok saçma bulurdum o kemerleri patikleri ama çaresiz kalıp eşime aldırdım 1,5 gün kullandım da bence işe yarıyor ama benimki şimdi de onları taktırıp giydirmiyor, üstünü örtmemi istemiyor çok enteresan huyları var şaşırıyorum 30 günlük bebeksin sen ne alaka diyorumDoktor başka bir şey önermedi zaten. Arabayla gezdirin ya da banyo yaptırın falan dedi. Bugün malt içeceği, bira mayası ve süt çaylarını bırakıcam inşallah etkisi olur. Yine devam ederse biraz yükseltirim damla sayısını. 5 çok az ciddenbir de kiraz çekirdeği patiği ve kemeri sipariş ettim bakalım. Dün karnına kiraz çekirdeği yastığı koymuştuk birazcık hafifletti gibi geldi.
Ay inşallah bende de işe yarar o zaman. Cidden çok zor oluyor artıkAşkım kesinlikle al B Bluehappiness söylemiş burada bende ondan duydum Allah razı olsun vallaha günlerdir evde bulundurmama rağmen siliniyor emzirme öncesi diye kullanmamıştım dün artık açtım kullandım. Çok rahatladım Allah razı olsun B Bluehappiness o ağrılar okadar boşa Çektim
Sanırım elimdeki tek koz takmamak ne deseler he diyip geçeceğim yoksa herkes benden daha lohusa ben alttan alıyorumBen nelerin altından kalktım sende yapabilirsin demek istiyorlar belliki ama kırıcı oluyor.Olmamasi gereken şeyler ama oluyor.Ben alinsamda takmıyorum.Cok iyi insanlar ailem ,mesela bebek gidince annemi eve gönderdim kardeşim heveslendi o kaldı yanımda.Beni aradi annem kardeşinin üstünü battaniyeyle ört üşür diye .Ben o an yerimden kalkamiyordum mesela.Uzerine düşülmesi gereken kişi ben değilmişim ben güçlü herşeyi halledermisim gibi geliyor ona.
Ben çok kötü kabuslar görüyorum yaşlı bir adam cocugumu kacırıp yiyorduHanımlar saçma rüyalar görüyor musunuz? Bu gece rüyamda bebeğimin beşiğini boş görüp kaçırdılar diye eşimi ve babamı çağırıyordum![]()
Evet insanın içi gidiyor o kıvrandıkçaBen çok saçma bulurdum o kemerleri patikleri ama çaresiz kalıp eşime aldırdım 1,5 gün kullandım da bence işe yarıyor ama benimki şimdi de onları taktırıp giydirmiyor, üstünü örtmemi istemiyor çok enteresan huyları var şaşırıyorum 30 günlük bebeksin sen ne alaka diyorumtaktırırsa takacağım hep sıcak bağırsak hareketlerini de hızlandırır. Allah yardımcın olsun canım benim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten gaz zormuş…
Evet ya günler geceler karıştı ben de nasıl geçti 3 hafta diyorum. Daha dün gibiBugün benim pipilim 1 aylık oldu. Biraz duygusalım ne ara 1 ay oldu ne hızlı geçti diye içim bir tuhaf oldu. Resmen gözümün önünde doğum yaptığım gün ilk kucağıma aldığım an ayyyyy annelik çok zor ama dünyanın en güzel şeyiymiş be![]()
Ben hep yatağına yatırıyorum üstüne çıkarım korkusuyla bu seferde rüyamda kaçırıyorlarBen bebeği anneme bırakıp yatıyorum sonra uyanıp yatakta bebek arıyorum el yordamıyla. düşürücem çocuğu diye ödüm kopuyor. Yorganı bebek sanıyorum falan uyku sersemi![]()
Lohusalıktandır demi bu rüyalar yoksa kafayı yiyecem gün içinde korkular yaşıyorum çünküBen çok kötü kabuslar görüyorum yaşlı bir adam cocugumu kacırıp yiyordu![]()
Kuzummmmm fayda gormenee cokkk sevindim bazı doktorlar silmeyin diyor ama eczane dilersen daha iyi olur dedi gerçekten çok sevindimmmAşkım kesinlikle al B Bluehappiness söylemiş burada bende ondan duydum Allah razı olsun vallaha günlerdir evde bulundurmama rağmen siliniyor emzirme öncesi diye kullanmamıştım dün artık açtım kullandım. Çok rahatladım Allah razı olsun B Bluehappiness o ağrılar okadar boşa Çektim
Gitmez miiiiiEvet insanın içi gidiyor o kıvrandıkçabir de bizimki memede uyuyor. O yüzden emdikten sonra gazını çıkarsam bile en son uykuya dalmadan yine emiyor mutlaka. Sonuç olarak gazını tamamen çıkarıp uyutmam mümkün olmuyor yani.
İşin ilginci ben de yatağına yatırıyorum hepBen hep yatağına yatırıyorum üstüne çıkarım korkusuyla bu seferde rüyamda kaçırıyorlar
Lohusalıktandır demi bu rüyalar yoksa kafayı yiyecem gün içinde korkular yaşıyorum çünkü
Offff gerçekten ya sarılıktı cinnetli ağlamalardı derken 1 ay geçti oyyyyEvet ya günler geceler karıştı ben de nasıl geçti 3 hafta diyorum. Daha dün gibi![]()
Ben de çok kötü durumdayım. 1 ay dolduğu gibi emzik denemeyi düşünüyorum ben deGitmez miiiiibenim de o şekilde uyuttuğum oluyor dediğin gibi en son memeden sonra yine gaz oluyor. Şimdi memede uyumamaya alıştırmaya çalışıyorum emzik veriyorum zorla ağzına sabaha karşı desteksiz emziği emerek uyudu. Meme ucum pert emzik yaptı resmen en azından emzirmeye takati kalsın memiklerimin de
![]()
Ben çekmeceye koydum kaldı öyle. Hiçbir şeye zamanım yok gibi hissediyorumBebeklerin göbek bağını sardınızmı kızlar düşünce