• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben hep yatağına yatırıyorum üstüne çıkarım korkusuyla bu seferde rüyamda kaçırıyorlar🤦🏻‍♀️

Lohusalıktandır demi bu rüyalar yoksa kafayı yiyecem gün içinde korkular yaşıyorum çünkü
Yalnız olunca bana da afakanlar basıyor her sese irkiliyorum bence tamamen hormonlardan 40ı çıkınca rahat ederiz inşallah 🙏

Sağolun kızlar ❤️❤️❤️ Allah razı olsun❤️❤️Oğlanda dün eve çıktığına çok sevindi sarılıp duruyor ama benim aklım kızım ne yapıyor acabalariyla dolu.Bayram gününümuzu bekliyorum.

Çok ağrım var ve göğüslerim taş gibi oldu , manuel sağma pompası almış eşim 2 tane pak sagamiyorum onlarla sıkıyorum o da biraz uğraştırıyor ve tam sagamiyorum birikiyor
elinde bu pompadan olup sagabilen var mi
Bende bu pompadan aldım çok acıtıyor yapamadım 😭

Kizlar biz 1 aylık olduk 😊😊😊

Eklentiler

• IMG-20251025-WA0094.webp
    IMG-20251025-WA0094.webp
    40 KB · Görüntüleme: 20
Bende bu pompadan aldım çok acıtıyor yapamadım 😭
Çok acayip bi makine bide 650 lira.

Pamuk kızımın yanindan geliyorum sutümü verdim.Goguslerim sert tam bosaltamiyorum.Yarin erken gidip oradaki makinede sagacagimbiraz boşalsin ,evdekilerle yapamadım.simdi kolostrum sarı süt geliyor.İnsallah şifa olsun.Bugun 3. Gün ,geçmiyor

Kızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlı 🥰🥰 sizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla geldi ufaklık. Ben hiç mama vermedim zaten süt ilk 3 gün inmezmiş 3. Günden sonra tam geldi benim sütüm şu an Rabbim'e bin şükür herşey çok 😍💓. İlk 3 gün yarım saatte 15 dk bir emzirdim ben zaten emme refleksleri tam değil bir iki somurup bırakıyorlar hemen yoruluyo çeneleri doymuyor diye düşünme sakın sık sık emzir ki hem onun emme refleksi gelişsin hem senin sütün artsın.

Sağlıkla büyüsün inşallah canım, 30ml olması lazım sanırım zaten içtiği kadar içer. Sütün gelmesi için de duş alabilirsen al duşun altında elinle masaj yap,yoksa sıcak su torbası koyabilirsin tabii ki komposto gibi şeyler de işe yarıyor, malt anne çayı gibi şeyler. Kafana takma ama hepimizin üç dört gün sürdü gelmesi 🩷
Ayy sağol canım içimi rahatttın 🥹 bugün baya bi emmeye başladı çok şükür geliyor mu gelmiyor mu bugün sağıp bakacağım akşama doğru inşallah 🥹

Yaaaa hayırlı uğurlu olsun canım benim gözün aydın maşallah 😍😍😍 sütün gelmesi üç dört günü bulabilir benim öyle olmuştu. Kesinlikle bekletilmeden ne zaman duş alınabiliyorsa duş almanı öneririm. Duşta masaj, süt sağmak, bol su tüketmen ve uyuman sütünün gelmesini hızlandırır. Onun dışında sarılık açısından kesinlikle mama takviyesi yapmanı da tavsiye ederim.
Sağol canım tavsiyelerin için🥰 mama takviyesi yapıyorum 1 buçuk iki saatte bir, ilk emziriyorum sonra mama veriyorum 30 cc nin hepsini içemiyor ama içebildiği kadar zorluyorum

Canım öncelikle gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah bebeğini. Benim 3. Gün gelmeye başladı sütüm. Banyo yapmak , iyi beslenmek ve en önemlisi de uyku çok önemli sütünün olmasında. Gelmez diye düşünme sakın. Benimki ilk 2 gün kupkuruydu. Ara ara mama verdik . Ama keşke daha düzenli verseymişim. Bayağı kilo kaybı yaşadı. Ama şükür toparladı şimdi kuzum
Çok teşekkürler kızlar gerçekten korkmuştum hiç gelmez diye elimden geleni yapacağım artık ben de inşallah benim de gelir 🥰

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla geldi ufaklık. Ben hiç mama vermedim zaten süt ilk 3 gün inmezmiş 3. Günden sonra tam geldi benim sütüm şu an Rabbim'e bin şükür herşey çok 😍💓. İlk 3 gün yarım saatte 15 dk bir emzirdim ben zaten emme refleksleri tam değil bir iki somurup bırakıyorlar hemen yoruluyo çeneleri doymuyor diye düşünme sakın sık sık emzir ki hem onun emme refleksi gelişsin hem senin sütün artsın.
Evet canım dün geceye kadar doğru düzgün tutamuyırdu memeyi korktum hiç tutmayacak sandım dün gece nolduysa bir anda iştahlı kuvvetli emmeye başladı hep emzirmeye çalışıyorum şimdi mamayla da destekliyorum ben

Canım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da

Canım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da
Süt kaşığı ile verdim ben meme reddi olmasın diye. Şimdi de emerken meme kenarından şırınga ile akıtıyorum.

Back
X