Benimki bugün 2.5 saat uyumuş toplamda… birazdan arabayla gezmeye çıkartcaz biraz sersemlesin nefes alayım bi lokma ekmek yedim ayaküstü onunla duruyorum. Üzülüyorum da ağladıkça. Sçtğımın atağı haftası 5. haftaya girmek üzereyiz çok fenaymış bu 5. hafta atağıAtak dönemi olduğu için bence. Bizimki de hiç uyumuyor sürekli emiyor. Gece de gündüz de. Geçici bir dönem olduğunu umuyorum öyle rahatlatıyorum kendimi. Yoksa sürdürülebilir bir şey değil. Bence doyuyor bu arada. Uzun süre emiyor ama sonrasında doyma hareketleri yapıyor. keyfi duruyor devamında. Çiş kaka da fena değil çok şükür.

ben de o sırada yemek yedim uyudum . Kendime geldim çok şükür. Sürekli çiş kaka yapıyor benim oğluş da aslında. Birkaç günden beri sürekli meme isteyince acaba mı dedim .
 ben de o sırada yemek yedim uyudum . Kendime geldim çok şükür. Sürekli çiş kaka yapıyor benim oğluş da aslında. Birkaç günden beri sürekli meme isteyince acaba mı dedim .

süt pompası olarak bebeo ve mamajo arasında kaldım hangisi daha iyidir kullannan var mı acaba
 süt pompası olarak bebeo ve mamajo arasında kaldım hangisi daha iyidir kullannan var mı acaba

inşallah temiz çıkar allahın izniyle tek gaz olsun
 inşallah temiz çıkar allahın izniyle tek gaz olsun