2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar merhaba 2 gündür bakamadım herkes iyidir umarım. Bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ben hep yan yatırıyorum kafası yan olacak şekilde bebek güvenli yastık diye bişey aldım e bebekten. Altını değiştirirken veya biraz uyanıkken düz yatınca hemen boğazına kaçıyor. Sizler nasıl yatırıyorsunuz ? Acaba hep yan yatırdığım için yutkunmayı mı bilmiyor yoksa normal mi 17 günlük

Kızlar merhaba 2 gündür bakamadım herkes iyidir umarım. Bebişleri nasıl yatırıyorsunuz ben hep yan yatırıyorum kafası yan olacak şekilde bebek güvenli yastık diye bişey aldım e bebekten. Altını değiştirirken veya biraz uyanıkken düz yatınca hemen boğazına kaçıyor. Sizler nasıl yatırıyorsunuz ? Acaba hep yan yatırdığım için yutkunmayı mı bilmiyor yoksa normal mi 17 günlük
Canım çok tokken değişme altı. Beslenmeden sonra da 15-20 dk dik beklet kucağında. Öyle öyle aştık. Yatağını eğimli yaptım bir de. Kussa da ayarlıyor artık çok şükür.

Canım çok tokken değişme altı. Beslenmeden sonra da 15-20 dk dik beklet kucağında. Öyle öyle aştık. Yatağını eğimli yaptım bir de. Kussa da ayarlıyor artık çok şükür.
Canım bende 15 dk tutuyorum min, ama düz yatırınca korkuyorum. Juno var ondanda memnun kalamadım, yani toksa onda da çıkarıyor. Eğimli bir reflü yatağımı alsam bilemedim. Teşekkür ederim canım yorum için. Şuan her şeyi aşırı düşünüyorum korkuyorum garip bir his

Barlas’ta aynııııı tam olarak öyle uzun uzadıya sürüyor emme merasimi şaşırıyorum nereye emiyor bu kadar süt var mı diye 😂😂 sizinki de aynıymış
Her istediğinde emzir dedikleri için böyle yapıyorum ama sanırım 1 ayı geçtikten sonra bu kadar uzun süreler emmesi yerine aktif emme olmadığı sürece beslenmeler arasını açmak daha çok tavsiye ediliyor. Yani ilk gevşemeye başladığı anda emmeyi sonlandırmak ve aç olmadığı sürece haz odaklı meme isterse emzik kullanmak lazımmış.

Benimki bugün 2.5 saat uyumuş toplamda… birazdan arabayla gezmeye çıkartcaz biraz sersemlesin nefes alayım bi lokma ekmek yedim ayaküstü onunla duruyorum. Üzülüyorum da ağladıkça. Sçtğımın atağı haftası 5. haftaya girmek üzereyiz çok fenaymış bu 5. hafta atağı 😂😂
Gündüz uykuları gittikçe azalacakmış.kucakta uyuyup yatağa koyunca uyanması normal, gündüz uzun uzun uyumasını beklemeyin diyor doktorlar 😅

Biraz moralim bozuldu açıkçası baktıkça. Sarılıktan sonra doğru beslenmeyi anca öğrenmeye çalışıyoruz şimdi bir de doğru uyutma çıktı başımıza 😅
Tat kaçması çok normal benim de tadım kaçtı 😂 Benim çocuğum genel olarak artık uyumuyor. Tek uyuduğunu gördüğüm yer dışarı ve araba. Sokaklarda gezesim var ya da arabada…

Tat kaçması çok normal benim de tadım kaçtı 😂 Benim çocuğum genel olarak artık uyumuyor. Tek uyuduğunu gördüğüm yer dışarı ve araba. Sokaklarda gezesim var ya da arabada…
Sarılık azaldı hemen bizimde uykusuzluk baş gösterdi gene yabancıların bebekleri nasıl uyuyor öle 😬😬

Eğer bebişin duruyorsa o şekilde çok ama çok mantıklı benimki mama istiyor ve ben istemesinin sebebini biberonla daha fazla süt geldiğini çok iyi idrak etmesine bağlıyorum 😅 50 cm boyuyla benimle oynuyor 1 ay daha idare edeyim de bırak derse doktor direkt kademeli şekilde keseceğim

O boylarıyla bizi parmaklarında oynatıyorlar 😄 Bizde de gece boyu mama içerse sabah memeyi tutmak istemiyor ama zorluyorum. Evet canım 1 ay daha sabret sonra inşallah için rahat şekilde anne sütünden devam edersiniz tamamen

Canım beslenme öncesi her zaman altını değiştir sonrasın da değil. Yoksa kusar da boğazına da kaçar. Ve mutlaka biraz dik tut basını sonra yatağa uykuya yolla.

Back
X