- 21 Mart 2018
- 6.341
- 16.487
- 248
İnşallah canımÇok iyi canım , zor oluyordur mutlaka ama hemen önlem alınması çok iyi, çabucak düzelicek inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımÇok iyi canım , zor oluyordur mutlaka ama hemen önlem alınması çok iyi, çabucak düzelicek inşallah.

Ay ilk çocuğumda aynısını dedim, çok büyütmüşüz diye. Yanlış anlaşılmayım diye tedavi gören kimseye bu hislerimi söylemezdim. Ama ikinciye olur olmaz çok düşünmedim fakat insan acayip istiyo aynı duyguları tadayım. İleriye gidince de bugünleri düşünüp ağlıyorsun niye tadını çıkarmadım diye. Ama Ekim bebeleri çıkaracak tat bırakmadıBen başarısız aşılamalar ve tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım.Geçen gece eşime tamam şu an bebeğimi çok seviyorum ama o kadar da uğraşmaya gerek yokmuş sanki dedim güldük baya. Ama bi yandan diyorum unutulmasa bu kadar insan ikinci üçüncü çocuğu niye yapsın,demek dediğin gibi özlüyor insan.Gerçi bazen şimdi bile hem bir an önce büyüsün bu zamanlar geçsin diyorum, hem bi daha hiç bu kadar küçük olmicak diye duygulanıyorum.

O tüpü bağlatsa mıydıkYok canım benim de ikinci, ama bundan sonrası için kesin bir korunma yöntemine ihtiyacım var, bizim iki bebek de sürpriz hep bi açık kapım vardı şimdiye kadar çok takmadım o yüzden, ama artık Allah olmayana isteyene versin

Şuan bende pişman gibiyim neden cesaret edemedim kafam rahat olurdu diye, ama bütün türk filmi senaryoları da geldi o an aklıma yapamadım daAy ilk çocuğumda aynısını dedim, çok büyütmüşüz diye. Yanlış anlaşılmayım diye tedavi gören kimseye bu hislerimi söylemezdim. Ama ikinciye olur olmaz çok düşünmedim fakat insan acayip istiyo aynı duyguları tadayım. İleriye gidince de bugünleri düşünüp ağlıyorsun niye tadını çıkarmadım diye. Ama Ekim bebeleri çıkaracak tat bırakmadı
O tüpü bağlatsa mıydık

Kıyamam sana çok sevindim daha iyi olmasına o da rahat etmiştir yazık
 yine de bir miktar kusma vs oluyor ilerleyen aylarda mide kapakçığı geliştikçe bu reflü veya işte bağırsak sistemi oturdukça gazdan vs biraz daha rahat edeceğiz. Ama birkaç aya daha ihtiyacımız var işte sıfırdan minik insanlar yetiştiriyoruz hiç kolay değil
 yine de bir miktar kusma vs oluyor ilerleyen aylarda mide kapakçığı geliştikçe bu reflü veya işte bağırsak sistemi oturdukça gazdan vs biraz daha rahat edeceğiz. Ama birkaç aya daha ihtiyacımız var işte sıfırdan minik insanlar yetiştiriyoruz hiç kolay değil  Biraz uyudukça işi gücü bırak uyumaya çalış dinlen ya da eşin gelince dinlendirsin seni
 Biraz uyudukça işi gücü bırak uyumaya çalış dinlen ya da eşin gelince dinlendirsin seniAy ilk çocuğumda aynısını dedim, çok büyütmüşüz diye. Yanlış anlaşılmayım diye tedavi gören kimseye bu hislerimi söylemezdim. Ama ikinciye olur olmaz çok düşünmedim fakat insan acayip istiyo aynı duyguları tadayım. İleriye gidince de bugünleri düşünüp ağlıyorsun niye tadını çıkarmadım diye. Ama Ekim bebeleri çıkaracak tat bırakmadı
O tüpü bağlatsa mıydık

Tup baglatma kesin çözüm aslında bana 2. Supriz oldu gebeligim cok zorlu gecmisti bebek bakmasi zor olmadi bende
 Tup baglatma kesin çözüm aslında bana 2. Supriz oldu gebeligim cok zorlu gecmisti bebek bakmasi zor olmadi bendeBenim pipili tedaviyle oldu bir kardeşi olsun çok istiyorum çünkü ben tek çocuğum o da tek kalsın istemiyorum. Nasıl korunacağımı da bilmiyorum tüp bebek doktorumla görüşeceğim 40 çıktıktan sonra. Şimdi olmaz olmaz bir de hemen olur falan başıma iş açmayım hahahhaKızlar, başka çocuk düşünmeyen var mı ben artık bu konuyu burda kapatmak istiyorum ama tüpleri de bağlatamadım, cesaret edemedim, hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz? Karalar bağladım şimdiden napıcam diye

Tek çocukta benim de kafam rahattı Allah verirse 2. Olur yoksa ben cesaret edemem diyordum sadece, öyle de oldu, Allahın bir hediyesi olarak görüyorum oğlumu, ama artık tamam kesin bi çözüm lasım bana, 3. Yü psikolojim kaldırmazBenim pipili tedaviyle oldu bir kardeşi olsun çok istiyorum çünkü ben tek çocuğum o da tek kalsın istemiyorum. Nasıl korunacağımı da bilmiyorum tüp bebek doktorumla görüşeceğim 40 çıktıktan sonra. Şimdi olmaz olmaz bir de hemen olur falan başıma iş açmayım hahahha

Bende şu kafadan oldu artık şimdi uyanır uyumayım en iyisiKıyamam sana çok sevindim daha iyi olmasına o da rahat etmiştir yazıkyine de bir miktar kusma vs oluyor ilerleyen aylarda mide kapakçığı geliştikçe bu reflü veya işte bağırsak sistemi oturdukça gazdan vs biraz daha rahat edeceğiz. Ama birkaç aya daha ihtiyacımız var işte sıfırdan minik insanlar yetiştiriyoruz hiç kolay değil
Biraz uyudukça işi gücü bırak uyumaya çalış dinlen ya da eşin gelince dinlendirsin seni
 uyuyupta en az bir saat uyunazsam aşırı sinirli oluyorum
 uyuyupta en az bir saat uyunazsam aşırı sinirli oluyorum  ama bugün öyle değil  on dakika bile uyurum
  ama bugün öyle değil  on dakika bile uyurum 
Bebek bakmamanın zor olmamasını nasıl başardın anacım. Cümleyi yazarken bile zorlandımTup baglatma kesin çözüm aslında bana 2. Supriz oldu gebeligim cok zorlu gecmisti bebek bakmasi zor olmadi bende

3. gerçekten de zorlayıcı olabilirTek çocukta benim de kafam rahattı Allah verirse 2. Olur yoksa ben cesaret edemem diyordum sadece, öyle de oldu, Allahın bir hediyesi olarak görüyorum oğlumu, ama artık tamam kesin bi çözüm lasım bana, 3. Yü psikolojim kaldırmaz

Süt kabarcığı da tam meme ucumda sıkılcak bir yer değilkii. Acayip acıyordu. Emzirme danışmanım epsom tuzlu sıcak suya daldır dedi. Bir kere yaptım. Bir kere de sıcak nemli bez koydum. Bir de zeytinyağlı pamuk önerdi onuda yaptım şu an çok daha iyi ama hala var gibi. Duşta temizlemeyi denicem bakalım.Süt kabarcığı sert olanlardan mı sıkılmaz mıtartı olayını hastaneye gitmeden yaptım ben senin gibi aynı çıktı.
Bir de lohusalık gelgitlerini nasıl düzenledin
 ama şöyle ben daha kötü daha zor bişey gördüğüm zaman o bana zor gelen şeye sarılıyorum ve üstesinden geliyorum.
 ama şöyle ben daha kötü daha zor bişey gördüğüm zaman o bana zor gelen şeye sarılıyorum ve üstesinden geliyorum.  sonrası tüm olaylar böyle dağıldı.
 sonrası tüm olaylar böyle dağıldı.O bende de oluştu çünkü ne zaman yemek yemek için otursam uyanıyor. Az önce ilk öğünümü yiycektim bi çay içeyim de dedim tam oturdum uyandıBende şu kafadan oldu artık şimdi uyanır uyumayım en iyisiuyuyupta en az bir saat uyunazsam aşırı sinirli oluyorum
ama bugün öyle değil on dakika bile uyurum

bir de meme reddiyle uğraşıyorum gerginlik felaket
 bir de meme reddiyle uğraşıyorum gerginlik felaket 
Gazı varsa ondan yapıyor olabilir hem emmek istiyor hem reddediyorO bende de oluştu çünkü ne zaman yemek yemek için otursam uyanıyor. Az önce ilk öğünümü yiycektim bi çay içeyim de dedim tam oturdum uyandıbir de meme reddiyle uğraşıyorum gerginlik felaket

Hazır kundaklardan almıştım ben ama şuan kullanamıyorum .. maalesef kızımın kalça çıkığından dolayıKızlar belki defalarca konuşuldu biliyorum ama bu kundak meselesini nasıl yapacağız benimki eliyle kendini uyandırıyor kundak yapınca da bas bas bağırıyor gene uyumuyor yarım kundak yapıyorum onda da aynı kollarını serbest bırakıp alttan kapatıyorum bu sefer de eliyle kendini uyandırıyor resmen bir kısır döngüdeyim
Ay ebet eş konusunda ben de öyle düşünüyorum. Ben de daha iyim ama tamamen sıfırlanayım iyi olayım istiyorum. Bir de ben çalışmaya dışarıya alışıktım ondan oldu sanırım.Süt kabarcığı da tam meme ucumda sıkılcak bir yer değilkii. Acayip acıyordu. Emzirme danışmanım epsom tuzlu sıcak suya daldır dedi. Bir kere yaptım. Bir kere de sıcak nemli bez koydum. Bir de zeytinyağlı pamuk önerdi onuda yaptım şu an çok daha iyi ama hala var gibi. Duşta temizlemeyi denicem bakalım.
Ağır depresyon başlamıştı benceama şöyle ben daha kötü daha zor bişey gördüğüm zaman o bana zor gelen şeye sarılıyorum ve üstesinden geliyorum.
Burada eşime teşekkürü borç bilirim. Çünkü annesi gibi ilgilendi bebekle ben hiç kucağıma almadığım gün oldu. Çünkü sürekli ağlıyordu.
Eşimin hayatını zorlaştırdığımı farkettim ve buna üzüldüm. Onun için toparlanmam gerekiyordu. Her zamanki gibi sorunları kaldırıp kenara attım. Bi sabah kalktım çocuğu anneme bıraktım kahvaltı hazırladım 20 gün boyunca hiç birşeye elimi sürmemiştim.sonrası tüm olaylar böyle dağıldı.
Canım tek kolu dışarda yapıp dene bi. Sonra ikisine geçersin. Bizimki de bazen izin veriyor bazen vermiyor.Kızlar belki defalarca konuşuldu biliyorum ama bu kundak meselesini nasıl yapacağız benimki eliyle kendini uyandırıyor kundak yapınca da bas bas bağırıyor gene uyumuyor yarım kundak yapıyorum onda da aynı kollarını serbest bırakıp alttan kapatıyorum bu sefer de eliyle kendini uyandırıyor resmen bir kısır döngüdeyim
Bende de var onda da aynı o kadar ağlıyor ki yapınca ya ne yapacağımı şaşırdım yani uyuyamamasinin nedeni refluyle gazdan çok eli uyutuyorum dalıyor elini bı oynatıyor hop bir saat baştanHazır kundaklardan almıştım ben ama şuan kullanamıyorum .. maalesef kızımın kalça çıkığından dolayı
Oyle hiç denemedim deneyim kuzum hemenAy ebet eş konusunda ben de öyle düşünüyorum. Ben de daha iyim ama tamamen sıfırlanayım iyi olayım istiyorum. Bir de ben çalışmaya dışarıya alışıktım ondan oldu sanırım.
Canım tek kolu dışarda yapıp dene bi. Sonra ikisine geçersin. Bizimki de bazen izin veriyor bazen vermiyor.
Belki de valla bilemiyorum anlayamadım canımGazı varsa ondan yapıyor olabilir hem emmek istiyor hem reddediyor
aynı şeyi ben de yaşıyorum çok fazla olmasa da şu sıralar cinnet halinde olduğu için çok kıpır kıpır ve sürekli kendini uyandırıyor. Kundağı da hiç sevmiyor yan yatırıp tek elini battaniyeyle kapatıp sıkıştırıyorum battaniyeyi biraz daha fazla uyuyor böyleKızlar belki defalarca konuşuldu biliyorum ama bu kundak meselesini nasıl yapacağız benimki eliyle kendini uyandırıyor kundak yapınca da bas bas bağırıyor gene uyumuyor yarım kundak yapıyorum onda da aynı kollarını serbest bırakıp alttan kapatıyorum bu sefer de eliyle kendini uyandırıyor resmen bir kısır döngüdeyim