- 1 Kasım 2013
- 3.405
- 2.977
- 333
İlk çocuk mu canım. İlkten bir süre sonra aman asla diyorsun da, sonrasında müthiş bir özlem duyuyorsun. Bende de olmuştu iki evladımda tüp bebek. Dr um tüp bağlamayı söyledi ama kabul etmedim nasılsa olmuyor diye. İnanılmaz korkuyorum ama şu anda bişi olmaz inşallahKızlar, başka çocuk düşünmeyen var mı ben artık bu konuyu burda kapatmak istiyorum ama tüpleri de bağlatamadım, cesaret edemedim, hangi korunma yöntemini düşünüyorsunuz? Karalar bağladım şimdiden napıcam diye

Ama ne kadar kolay geliyo neşemiz yerine, ben de böyleyim azıcık insanlık görünce aşırı mutlu oluyorum.Geçen yüzüme nemlendirici sürdüm de kendimi instagram fenomeni gibi hissettim shsgsh
Ama ne kadar kolay geliyo neşemiz yerine, ben de böyleyim azıcık insanlık görünce aşırı mutlu oluyorum.Geçen yüzüme nemlendirici sürdüm de kendimi instagram fenomeni gibi hissettim shsgsh 

beyin gelişimi için emzirdiğimizden dolayı jod eksikliği olmaması için benim doktorum devam ettiriyor kızlar..
 beyin gelişimi için emzirdiğimizden dolayı jod eksikliği olmaması için benim doktorum devam ettiriyor kızlar.. 

ben yanında kalamadım bebek olduğu için.  Kv kaldı yanında. Ama oğlum sürekli ağlamış. O yuzden eve getirdik
  ben yanında kalamadım bebek olduğu için.  Kv kaldı yanında. Ama oğlum sürekli ağlamış. O yuzden eve getirdik

Aynen canı istediğinde düzgün de tutuyor
 Aynen canı istediğinde düzgün de tutuyor Dediğin gibi yağla masaj yapıyorum ben de bakalım ortopediye de gösteririz olmazsa.Sizin kalça ultrasonunu ne zaman bu arada?
Dediğin gibi yağla masaj yapıyorum ben de bakalım ortopediye de gösteririz olmazsa.Sizin kalça ultrasonunu ne zaman bu arada? 

sabah 8’de uyanan bebem bir saat kadar once memede uyuyakaldi, agzi acildi memenin yarisi iceride yarisi disarida, uyanmasin diye 20 dk nefes almadim resmen, sonuc; yataga yatirdigimin 3. dakikasinda gozler fal tasi…
 sabah 8’de uyanan bebem bir saat kadar once memede uyuyakaldi, agzi acildi memenin yarisi iceride yarisi disarida, uyanmasin diye 20 dk nefes almadim resmen, sonuc; yataga yatirdigimin 3. dakikasinda gozler fal tasi…