• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
@naz_0192 kuchi sabishii kuchi sabishii bizim de bir beslemeyi eşim yapabilse 4 saat deliksiz uyku çok iyi gelirdi. Ama meme veriyorum. Uyursa en iyi ihtimalle besleme aralarında 1.5-2 saat uyuyabiliyorum 1 aydır. Bazen eşimi uyandırıyorum emzirdikten sonra, gazını alıp uyutsun diye. Ancak kucağında olursa uyuyor. O yüzden gece kalkıp 2 saat kucağında tutup diğer beslemeyi bekliyor eşim 😂

Bu gece daha hiç uyumadım mesela. Uyanıp duruyor. Hiç uyku beklentisine girmemek daha mantıklı geldi. Şimdi babasını uyandırcam, saat 6.30a kadar uyucam inşallah 😂

Resmen kendi uyumuyor artık. Ancak kucağına alıp bekleyecek biri olursa uyuyabiliyorum ben. Vallahi yandım 😅 bakalım nasıl olacak tek başıma. Güncel yorumumu yaparım duruma göre 😂
Ben de uykusuzluğa alıştım dört saat uyuyunca vücut tamam bu uyku yeter sana diyip uyumuyor 😀😀😀

Bundan alıp kullanan var mı

Eklentiler

• IMG_4309.webp
    IMG_4309.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 8
Verdim valla aşkım pazartesi tekrar görüşürüm doktoruyla anlatırım 1 haftamızın nasıl geçtiğini bir daha değerlendirir. Çok kötüyüm çünkü artık gerçekten algılarım falan kapandı iyi hissetmiyorum kendimi. Yavrum da çok yoruldu ağlamaktan uykusuzluktan belki rahatlatır tekrardan. Birazdan dışarı çıkartcam son gücümle biraz uyusun diye çaresizim kendime gelmem lazım dinlenip 🥲
Rahatlattı mi biraz ?

Evet evet aşkım kendi kendine atıyor alttan veriyor coşkuyu 🤩 o gaz attıkça da ben rahatlıyorum
Ohhh çok şükür baya rahatlar benimki de öyle başladı 😅😅😅😅 müdahalesiz günlerdir uğraştım ne mesajlar yaptım atamadı damla'yı verince atmaya başladı 😅😅😅😅

Çıktı cnm çok şükür.

Kızlar bişey soracağım size.Benim kızım sürekli emmek istiyor ve hastaneden çıktığımız günün gecesi resmen uyumadi,uyku süresi az gibi.Surekli emdiği için göğüslerim yumuşak ama sıkınca süt geliyor.Acaba sütüm mu yetmiyor diyorum ama bezine yeterli bir şekilde tuvaletini yapiyor.Agzinin boş kalmasini mi istemiyor çünkü orada emzik vermişlerdi alışmış olabilir.Annem verelim diyor ama bilemedim.
Bence kızın seni çok özlemiş annesi özlem gideriyor sende ona olan özlemini gider bol bol kokla kızını 🥰🥰

Kuzum hepimizde var aynı durum. Hiçbirimizin doktoru da müdahale etme gereği duymamış. Demek ki normal gerçekten. Bizim doktorumuz da üstüne basmaya başlayınca geçecek merak etmeyin demişti.
Canım benim vallahi içim rahatladı iyi ki sormuşum.İşte kıyaslamamak lazım ama insan gene de düşüyor bu hataya.Sürekli başka bebeklere bakıyorum, muhtemelen de onlar daha büyük bebekler onların ayaklarına baktıkça eyvah dedim ama demek ki yaygın bir şeymiş.

canim ben sarilik yuzunden cocuk egitim arastirma hastanesinde fink atiyorum bir suredir; oradaki yenidogan uzmani; kardiyoloji, goz ve kalca muayenelerini 1 ay dolmadan yaptirin dedi. ben de bu hafta tamamladim hepsini.
Aa hem de 1 ay dolmadan, gerçekten her doktor farklı bir şey söylüyor demek ki.Göz muayenesini nasıl yaptılar peki canım? Bana da kendi doktorumuz 40ına kadar yaptırın dedi, devlete gittim bu kadar küçük bebeğe yapmıyoruz dediler🤦‍♀️

Biz de 32 günlük olduk canım hala aynı dediğin gibi ve bacakların da içe dönük olması canımı sıkıyor, ortopediye ne zaman götüreceksin
Aynı biz de öyle canım, benim de canımı sıkıyor ama bak her doktor olumlu konuşmuş.40ında kontrolümüz var o zaman götürmeyi düşünüyorum.

Enzim eksikliği olduğu için danışıp kullanabilirim kuzum eğer faydası olur derse bunu da kullanırım çünkü çok ıkınıyor kıpkırmızı kesiliyor scaba kabız mı diyorum her seferinde ama kakası da normal. Sevindim canım rahatlamasına rahatlasın tüm minnoşlae
Aynen kizariyordu dedigin gibi her daim ikiniyordu simdi daha iyi rahat kaka ediyor 😃 inş faydasi olur

Back
X