- 12 Ocak 2017
- 795
- 756
- 103
- 32
Keseyi gördü bir sıkıntı yok dedi yeni oluşuyor daha dedi geç döllenme çünkü benimki kalp atışı için 10-15 gün içerisinde yani 2 hafta sonra da gelebilirsin dedi bugün bir progestan Bir de monurol yazdı öyle işteİlk 43 sonra 66 sonra 487 bunlar ikişer gün arali olan yani ayın 2 sinde 487 çıkmıştı bugun 3512 benim hep alttan görünüyor nedense kesemilk gebeliğimde de aynı alttan görmüştü için bir sıkıntı yok dedi İnşallah canım hepimizin değeri güzel sağlıklı bir şekilde ilerler ben lekelerden çok korktum ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu beni çok tedirgin etti
Gittiğinde bu sefer daha net olur bazen bebekler iki hafta ileride oluyor bazen geride
Saglik ocagindami verdin hastanedemi canimAy kızlar dün sabah 9 da kan verdim hala e nabıza düşmemiş çıldırmak üzereyim yarın sonuç için gidicem ve bana 2 günde bir gel demedi hatta geçen hafta ilk kanı verdim neden acabaaa
Saglik ocaklarinin lab. Numarasini bilsem ariycm o dereceAcildeki doktor 6saat sonra düşer dedi hala düşmemiş bende hastanenin laboratuvar sistesinde öğrendim demekki genel bir sistemsel bir sorun var
Cok gzel olmus cnm artiş kesenin boyutunu soyledimi pekiİlk 43 sonra 66 sonra 487 bunlar ikişer gün arali olan yani ayın 2 sinde 487 çıkmıştı bugun 3512 benim hep alttan görünüyor nedense kesemilk gebeliğimde de aynı alttan görmüştü için bir sıkıntı yok dedi İnşallah canım hepimizin değeri güzel sağlıklı bir şekilde ilerler ben lekelerden çok korktum ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu beni çok tedirgin etti
Sağlık ocağında verdimSaglik ocagindami verdin hastanedemi canim
Hangi sehirdesin canim bende bugun 9'da verdim hala çikmadi benimde yarina kalacak heralde .Sağlık ocağında verdim
Balıkesir deyim ben dün sabah vermiştim cidden çatlıcam geçen hafta 31,4 ile öğrendim bu ikinci defa kan verişim olcakHangi sehirdesin canim bende bugun 9'da verdim hala çikmadi benimde yarina kalacak heralde .
Niye bir hafta bekledin kuzum değer yukselsin diyemi keşke bugun sabah gitteydiniz doktora duşmuştur belki e nabiza cok gec cikiyo çiksadaBalıkesir deyim ben dün sabah vermiştim cidden çatlıcam geçen hafta 31,4 ile öğrendim bu ikinci defa kan verişim olcak
Çok erken söylememek lazım bence de sizi çok iyi anlıyorumAllah korusun düşük olursa kimsenin haberi olsun istemedim. Annem dahi olsa bana üzülüp geçmiş olsun dahi demesin diye düşündüm. Çünkü daha önce çok kaybım oldu insanlar beni görüp acimalarini istemiyorum. Bu his çok kötü inan.
Benim de sağ taraf ağrıyorBen iki taraf ağrıyor diye dertliyim normalde tek tarafta agrı olurdu. Dillendirin yer ağrırdı benim iki tarafta batma var
Doktor söylemedi ama forum da öğrendim nerede yazdığınıCok gzel olmus cnm artiş kesenin boyutunu soyledimi peki
Yok sağlık ocağı haftaya bakalım dedi diye bekledim bugün eşim yok fidemedim inşallah herşey yolundadır yaaNiye bir hafta bekledin kuzum değer yukselsin diyemi keşke bugun sabah gitteydiniz doktora duşmuştur belki e nabiza cok gec cikiyo çiksada
Hangi hastanede verdiysen oranın labaratuvar sistemine giriş yap canjm ben iki gün önce öyle ogrendimAy kızlar dün sabah 9 da kan verdim hala e nabıza düşmemiş çıldırmak üzereyim yarın sonuç için gidicem ve bana 2 günde bir gel demedi hatta geçen hafta ilk kanı verdim neden acabaaa
Saglik ocaklarinin lab. Numarasini bilsem ariycm o derece
İnşallahYok sağlık ocağı haftaya bakalım dedi diye bekledim bugün eşim yok fidemedim inşallah herşey yolundadır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?