Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Keseyi gördü bir sıkıntı yok dedi yeni oluşuyor daha dedi geç döllenme çünkü benimki kalp atışı için 10-15 gün içerisinde yani 2 hafta sonra da gelebilirsin dedi bugün bir progestan Bir de monurol yazdı öyle işte

Ay kızlar dün sabah 9 da kan verdim hala e nabıza düşmemiş çıldırmak üzereyim yarın sonuç için gidicem ve bana 2 günde bir gel demedi hatta geçen hafta ilk kanı verdim neden acabaaa

Cok gzel olmus cnm artiş kesenin boyutunu soyledimi peki

Hangi sehirdesin canim bende bugun 9'da verdim hala çikmadi benimde yarina kalacak heralde .
Balıkesir deyim ben dün sabah vermiştim cidden çatlıcam geçen hafta 31,4 ile öğrendim bu ikinci defa kan verişim olcak

Bi de geçen hastanede vermiştim akşam üstü 4 te verdim gece 12 olmadan sonuç e nabızdaydı

Balıkesir deyim ben dün sabah vermiştim cidden çatlıcam geçen hafta 31,4 ile öğrendim bu ikinci defa kan verişim olcak
Niye bir hafta bekledin kuzum değer yukselsin diyemi keşke bugun sabah gitteydiniz doktora duşmuştur belki e nabiza cok gec cikiyo çiksada

Çok erken söylememek lazım bence de sizi çok iyi anlıyorum
Ben iki taraf ağrıyor diye dertliyim normalde tek tarafta agrı olurdu. Dillendirin yer ağrırdı benim iki tarafta batma var
Benim de sağ taraf ağrıyor

Aile hekimlerinde kan veren arkadaşlar bulunduğunuz ilin adını Google'a yazıp atıyorum Ankara Halk sağlığı laboratuvar sonuçları derseniz bazı illerin sağlık müdürlüğü orada da yayınlıyor e-nabız'a geç düşüyor

Kizlar yarin dışarıda bir işim var. Dr dami gitsem acaba 6+1 oluyorum. Bebegi gorurmuyum erken değil demi

Niye bir hafta bekledin kuzum değer yukselsin diyemi keşke bugun sabah gitteydiniz doktora duşmuştur belki e nabiza cok gec cikiyo çiksada
Yok sağlık ocağı haftaya bakalım dedi diye bekledim bugün eşim yok fidemedim inşallah herşey yolundadır yaa

Ay kızlar dün sabah 9 da kan verdim hala e nabıza düşmemiş çıldırmak üzereyim yarın sonuç için gidicem ve bana 2 günde bir gel demedi hatta geçen hafta ilk kanı verdim neden acabaaa
Hangi hastanede verdiysen oranın labaratuvar sistemine giriş yap canjm ben iki gün önce öyle ogrendim

Kızlar sağlık ocağında kan vermek istiyorum artışı görmek için. Sabah tek mi yapıyorlar kan tahlilini, yoksa ne zaman gitsem yaparlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…