2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    236
Öyle canım Allah razı olsun .Çok şükür dermansız değil ama doğum yapıp onun o Cennet kokusunu duyup onsuz kalmak çaresizlikten öyleymiş.
İlk ve son ayrı kalışınız olsun canım çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak ki bebeğine iyi gelesin
Sağol cnm sağlıkla ins Allah sizden razı olsun
Canım çok geçmiş olsun, dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle sütünde artar sen yeter ki umutsuz olma canım Allah’ın izniyle bir an önce evinize sağlıkla gidersiniz canım
İnşallah cnm ben yarın büyük ihtimal çıkacağım canım bal kızım başka şehirde hastanede .İnş dedikleri kadar uzun sürmez 1 saat bile 1gun gibi geliyor.

Rutin nimettir bir daha görmüş oldum.Simdi eve ciksaydik diyecektim hem bebek hem oğlan çok yorucu tükendim diye soylenecektim size.Ama kucagim boş ,beşik boş, kıyafetlerin çoğu giyilmedi.
Zaman geçmiyor yattım kalktim saat ilerlemiyor sanki.Cok ağrım var bugün ,dün iyiydim .Su içimi artirdim ama Küçük tuvaletimi yaparken çok ağrı hissediyorum o bölgede.Sezeryan yerim ,apandis yerimde agriyor.
Demiştim ya size de işte rahatim bozulacak ,oğlana haksizlikmi yaptım diye büyük konustum Allah bı silkeledi beni .Ders aldım bundan artık hayatimda bolca şükür olacak.İyiki doğmuş miss kokulu cennetim.
 
Biz kaşıkla çok dökünce biberon verdik ama biberon da riskli memeyi bir ara red etti sonra yine tuttu ama çok zorlandım tutturana kadar şimdi hem biberon hem memeye alıştı daha rahatız
 
Kızlar selam doğumdan sonra bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı maalesef biberona alıştı beni emmede aşırı direniyor ne yapabilirim çok üzülüyorum
Israrla deneyin benimki 10 gün memeye direndi evde olmasına rağmen şırınga ve kaşıkla verdik memeyi tuttu sonunda
 
Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce iyileşir yanınıza döner
 
Doğurdun mu kuşum
 
15 güne ancak o yanma hissi geçiyor canım .. özel beslenmedim ben ama tuvalete kolay çıkmak önemli
Kolay dışkı ve gaz atma yöntemim petibör bisküvili yoğurt ev yoğurduna kır ye bisküvi çok katı yapma ama ameliyattan sonra da gazım öyle çıktı doktordan müsade alarak yemiştim
 
Sarılık bizde de var ama maşallah beslenmesi kakası çişi iyi her emdiğinde bir bez değiştiriyorum. 2 saatte bir her memeden en az 20 dk olacak şekilde veriyorum tabi onun dışında istediği zamanlarda veriyorum meme değerimiz de 8.5 minicik yükselmiş dedi oda benim kanım 0+ oğlum da A+ olunca uyuşmazlık olmuş bu da değeri yükseltmiş.
 
aman iyi olun da minnosla ugrasmaktan yazamiyor ol oyy kiyamam ya, fototerapi aldiniz mi peki, kendiliginden mi dustu? kendiliginden dustuyse cok iyi o zaman zaten zamanla yavas yavas duser.

bizim de 10’un ustunde maalesef, onlarca tetkik yapildi, hepsi negatif cikti. cok sukur diyorum tabii ama neden dusmedigini de anlayamiyorlar bir turlu, dusup dusup 13-14 bandina geri atiyor cunku maalesef, oyle olunca da 17-18’e yukselir mi diye endise icinden cikamiyorum. allah’im hepimizin yavrusuna sifa versin tez zamanda.
 
canim cok gecmis olsun saglikla kucagina alacaksin insallah, en iyi sekilde bakacaklar minnosa sonra saglikli, mutlu kucuk bir kuzu olarak geri gelecek kucagina, oyle dusun bizim dualarimiz da seninle. sen de dinlen iyice, kavustaya hazirla kendini, sonrasi malum biraz yorucu oluyor.
 
oglum 22 gunluk oldu bugun, 10. gunden sonra 10’dan yuksek olursa degeri uzamis sarilik teshisi koyuyorlarmis, biz 5. gunde 20 ile fototerapi aldik, 9.8 ile taburcu olduk, sonra sirayla; 12, 10, 13, 9, 13, 13 cikti degerleri, birkac gun arayla bakildi surekli. su an da 13-14 arasinda oldugu icin tam olarak icim rahat degil maalesef, sararirsa hemen getirin diyor doktor da sarardigini da anlamiyorum ki tam olarak, bana kalirsa hep sari, psikolojik olarak kilo alimina, cisli-kakali bez sayisina, hemogram kan degerleri, kan grubu uyusmazligi, alt kan grubu uyusmazligi, karaciger enzimleri, karin/karaciger/safra ultrasonu, beyin ultrasonu, hormon testleri, tiroid testleri, g6 enzim eksikligi testi, idrar tahlikleri, enfeksiyon tahlilleri. eksigim yoksa bunlara bakildi, hepsi negatif, neden dusmedigini anlayamiyorlar su an, arastirilmaya devam ediliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…