Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar hepimiz yeni hamileyiz bu dönemlerde cinsel iliski sakıncalı mi? Neden soruyorsun diye sormayın

Merhaba beni de ekler misiniz
Sat 8 Ocak
Bat 7 Şubat
Ovülasyon 26 Ocak
Uygulamaya bu bilgileri girdiğimde 4 hafta 3 günlük gösteriyor
Beta hgc 83
Yaşım 26

Kızlar hepimiz yeni hamileyiz bu dönemlerde cinsel iliski sakıncalı mi? Neden soruyorsun diye sormayın
Ya bende bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Bu siteler böyle şeyleri paylaşmak için var utanılcak bir durum değil aslında. Mesela benim ilişki sonrası ufak bi ağrım oldu. Doktor ilişki yasak vs dememişti. Bu ağrı normalmi bi sonraki gidişimde sorucam ama bir ay sonra randevum

Hanımlar gece yapan varmı hiç test sabahın ilk idrarın ile yapın diyorlar.
Ben akşam yapmıştım testimi ikinci çizgim saniyesinde çok net görünmüştü ama ben 5 haftalıkken öğrendim. Çok yeni olanlar için belki sabah idrarı daha iyi olabilir

Eğer bir düşük riskin yoksa bence tam gaz devam. Tabi pozisyonları abartmamak şartıyla. Benim düşük riskim var Dr bisey demedi ama ignemi bitirene kadar yapmicaz sanırım.

İnstagramda bir doktor kalp atışını duyana kadar cinsel aktivite önermiyorum diyor

İnstagramda bir doktor kalp atışını duyana kadar cinsel aktivite önermiyorum diyor
Geçen seneki hamileliğimde doktoruma sormuştum ilişkiye devam edelim mi diye, kanama alanın yok düşük tehditin yok her şey yolunda ilişkiye devam edebilirsiniz demişti. Tabii şimdi her hasta farklı doktor farklı herkesin muhakkak farklı bir yorumu olacaktır. Ama ben zorlamadan ilişkiye girilmesi taraftarıyım. Ağrı vs oluşuyorsa fiziksel veya psikolojik asla tabii.

Merhaba, sat 10 Ocak, 5 şubatta kan verdim beta 194 çıktı, 4 haftalık hamileyim henüz kadın doğum uzmanına görünmedim. Aile hekimi iki hafta sonra gitmemi önerdi.
İnşallah ikinci çocuğum olacak, 6 yaşında bir kızım var.

Hanımlar gece yapan varmı hiç test sabahın ilk idrarın ile yapın diyorlar.
Ben akşam saatlerinde 4 test yaptım
Erken gebelik testlerinde silik çizgi gördüm, normal testlerde ikinci çizgi görünmüyordu, sabahında da kan verdim 194 çıktı beta

Ben akşam saatlerinde 4 test yaptım
Erken gebelik testlerinde silik çizgi gördüm, normal testlerde ikinci çizgi görünmüyordu, sabahında da kan verdim 194 çıktı beta
merhaba benim de sat 11 ocak gebelik testi sabah yaptım böyle çıktı sizinkine benziyor mu acaba

Eklentiler

• A9ACFC12-655C-4961-A9D0-81088313C40F.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 18
merhaba benim de sat 11 ocak gebelik testi sabah yaptım böyle çıktı sizinkine benziyor mu acaba
Merhaba evet silik bir ikinci çizgi görüyorum burda ben hayırlı olsun kan testi netleştirir.
Benimki böyleydi. Dört gün geçmişti.

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…