Benim 2 gebeligimde de karnım küçüktü. Ikiside erkek.
Canim gerekli bilgileri göremedim. Sat, yaş, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihini, bunları yazarsan tabloya ekleyim
Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Selam kızlar hepinziin bebeği hayırlı olsun
Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese
Bende çok üşüyorum ellerim yuzum buz tutuyo dediğin gibi bi anda göğsüme birsey oturuyo 2 saniye sonra geciyo nefes kesiliyor sersemlik oluyo bayginlik hissi gibi ara ara giriyo öyle bisey mi canim
Bende de aynı durum var. Çok üşüyorum ya Bir de karnımda ağrı gibi değil ama dolgunluk hissi ve hassasiyet var. Bunun dışında akıntı renksiz geliyor gün içinde
Bende 2 gün önce roll marka test yaptım aşırı silik çıktı hiç emin olamadım. Regl tarihim bugün de bakalım pazartesiye kadar regl olmazsam bi test daha yapıcam. Hayırlıysa nasip olsun inşallah. Herkese
Benim 2 gebeligimde de karnım küçüktü. Ikiside erkek.
Canim gerekli bilgileri göremedim. Sat, yaş, kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihini, bunları yazarsan tabloya ekleyim
Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Selam kızlar hepinizze hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah Ben 6+2 haftalik hamileyim,ultrasona göre 5+4 bebek,kese herkey görunuyo ama kalp atışı yok bide bebek 2 mm çok kucuk ben biraz endişeliyim