Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Balım farketmez aç tok, öğleden sonra da farketmez yani benim gittiğim hiçbir hastane kan alma saati bitti demedi sadece şey saat 15.45 te falan bir hastaya olmaz demişlerdi

Küçük de olsa akıntıda pembelik görünce insan korkuyor, yarın doktora gittiğimde söylicem daha nazik davransın bari
Korkmaz mı tabii ki endişelenir insan ama tecrübelerime dayanarak zararı olmadığını biliyorum sadece. Yine de danış doktoruna için rahatlasın. Acilde vs bir daha yapacak olurlarsa da belirt daha önce böyle oldu diye en azından daha kibar davranırlar.

Geçmiş olsun herkese Bi uğradı bu grip
Teşekkür ederim Hemde nasıl uğradı,en son ne zaman bu kadar hasta oldugumu hatirlamiyorum .Bir de çok duygusal bir film seyrettim çok ağladım ,iyice başım agridi.Kulaklarım da ağrıyor,enfeksiyon var belli .Bebeğe bir zararı olmaz ins.Yarın Allah'tan doktora gidecegim..

Bu arada cinsiyeti en son ben öğreneceğim galiba ,Dr daha küçük deyip duruyor.Gerci çok çok merak etmiyorum ama hayırlısı.. .13 haftaligiz.

Öyle yapıcam canım çok sağol

Balım farketmez aç tok, öğleden sonra da farketmez yani benim gittiğim hiçbir hastane kan alma saati bitti demedi sadece şey saat 15.45 te falan bir hastaya olmaz demişlerdi
Benimde 15.30 umarım tekrar gitmek zorund kalmam teşekkür ederim

bebek arabasiyla ilgili onerileri olanlar yazabilir mi acaba?

ben de bakiyorum sagdan soldan, travel sistem yerine hafif olanlardan almaya karar verdim gibi. fakat inanilmaz pahali geliyor bana arabalar, gercekten gerek var mi o paralari harcamaya emin olamiyorum.

Ben bugün aldım bu iki ürünü çok araştırdım fotoğraf ve link paylaşıyorum. İndirimli şekilde aldım çok iyi denk geldi. Normal toplam fiyat 38 bindi 26 bine denk geldi.

Eklentiler

• IMG_5119.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5117.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 20
Mağlesef öyle dediğin gibi berbat berbattanda öte . Birde biz alışmışız ya ağır ilaçlar kullanmaya .
Benim bir tuttu mu majezik içmeden geçmiyordu onsuz asla kar etmiyordu hala öyle canım Cumartesi günü 18.30’da başladı bugün 2.gün hala aralıksız ağrıyor delirmek üzereyim

Bunların hepsini denedim biliyor musun migren taşı şaka gibi geldi ağrıya o yüzden nane yağı sürdüm ve o kadar keskin ağır bir şey ki odaya girenin gözü doluyor düşün. İki kere sürdüm nane yağını ama HALA ağrıyor ben böyle baş ağrısı görmedim hayatımda

Günaydın canm ben yaptırmıycam canm 3lü 4lü gereksiz diyorlar
Sen nasılsın bu gün
Ben de yaptırmıcam da doktor soruyo öyle ben de yok diyorum, ben iyiym crp düşüyor yavaş yavaş çok şükür. Bugün sanırım kendi doktorum gelecek ne dicek bilmiyorum.

Üçlü test zamanı gelmiş yaptıracak mısınız kızlar? Günaydın bu arada
Ben yaptırdım bile canım sonuçlar 2 haftaya çıkar dedi. Şeker yüklemesi de yaptırıcam tetenoz+difteri+boğmaca aşısını da olucam hepsinin randevularını ayarladım doktorum kendisi de hamile kendine ne yapıyorsa bana da ondan yapıyor

Hahaha çok güzel, ben çok yoruldum şu hastane işlerinden yaptırmayı düşünmüyorum. Gerek yok demişlerdi,

Kızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…