Canim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya
Ahahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemen çokta pimpirikli olmamak lazım aslında kilo almamaktan ziyade bebeğe iyi gelecek, gelişimine yardımcı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum
valla kızlar mümkün olduğunca kilo almayın ilerde şeker çıkıyor bir dilim ekmeğe hasret kalırsınız tane hesabıyla aylarca yersiniz :)) hatta kilosu yüksek olanlar 3 ay zayıflayabilir depodan yiyor bebek deniyor :)ilerde tatlı soda yiyince kıpırdayacak esas o insanı delirtiyor mutluluktan :))
vücut rutin olarak o regl kasılmalarına alıştığı için de yapıyır yıllarca aynı zamanda aynı şekilde kasıldı onun da etkisi oluyor sancımadan hiç korkmayın o hep olacak :)
Op. Doktor Muhabbet haliloğlu daha hiç gitmedim ama yorumlarda çok iyi oldugunu soyluyorlar nasil hastane canim senin doktorun kimdi memnunmuydun hastaneden bu arada Allah bağişlasin
Burda cami yok canım. Sadece evinde ibadetini yaparsın. Bizim bir saatimiz var 5 vakit ezan okuyor mutfağa koyduk. Ses yukarıya gitmesin diye. Bir sabah namazında tavanımızı vurdular ve sabah ezanında bizi polise şikayet ettiler bizde kapattık.
canım burda her mahallede çok şükür bir
cami içinde en az bir imam müezzin temizlik görevlisi var hatta bazı mahallelerde 2-3 tane cami var vergilerimizle gül gibi geçinip gidiyorlar bir imam 50 bin min maaş alıyor evini de ödüyor devletimiz bizlerde refah içinde yaşıyoruz çok şükür camilerde nasık kalabalık oluyor inanamzsın :)) hatta daha çok imama ihtiyaç olduğu için okullarımızı da imam hatip yaptık çocuklarımız güzel okusunlar diye