Yolk sacı kese ile beraber görülüyordu bebegin beslendiği yermiş yani bebekten önce en azindan yolk sacinin gözükmesi lazimmis geç döllenme olmamissa
Tabloyu niye goremiyorum ben canim nerde bu tablo kiSen keseyi niye tabloya yazdirmadin canim lioya yazsana listede kese yazmiyo sende
Tablo 1.sayfada canimTabloyu niye goremiyorum ben canim nerde bu tablo ki
Merhaba canım hangi doktor ben orada doğum yaptım kızımı 14 ay önceCanim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya
Tama canim çok tesekur ederimTablo 1.sayfada canim
Hayır aslında duygularım çok belirsiz ve karışık. Sadece çok merak ediyorum netleşene kadarİstiyorsunuz sanırım siz.
Ay çok rahatladım sağolunBenim 10 000 beta ile varla yok arası bisey demişti doktor
HayrolsunAh bebem anan senin için bu saatte nelere katlanıyor
valla kızlar mümkün olduğunca kilo almayın ilerde şeker çıkıyor bir dilim ekmeğe hasret kalırsınız tane hesabıyla aylarca yersiniz :)) hatta kilosu yüksek olanlar 3 ay zayıflayabilir depodan yiyor bebek deniyor :)ilerde tatlı soda yiyince kıpırdayacak esas o insanı delirtiyor mutluluktan :))Ahahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemençokta pimpirikli olmamak lazım aslında kilo almamaktan ziyade bebeğe iyi gelecek, gelişimine yardımcı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum
vücut rutin olarak o regl kasılmalarına alıştığı için de yapıyır yıllarca aynı zamanda aynı şekilde kasıldı onun da etkisi oluyor sancımadan hiç korkmayın o hep olacak :)Benim de adet günümde vajinama sancılar atıyordu 3 gün devam etti düşük yapıyorum yine sandım şükür birsey olmadı.
canımya ne tatlısınGel komşum ol. Sana ben bakarım zöz
Geçmiş olsun lio o nasıl damar yolu açmaktır kız orda siz kendiniz mi yapıyosunuz yoksa evdeAh bebem anan senin için bu saatte nelere katlanıyor
Op. Doktor Muhabbet haliloğlu daha hiç gitmedim ama yorumlarda çok iyi oldugunu soyluyorlar nasil hastane canim senin doktorun kimdi memnunmuydun hastaneden bu arada Allah bağişlasinMerhaba canım hangi doktor ben orada doğum yaptım kızımı 14 ay önce
Tebrikler canim
canım burda her mahallede çok şükür birBurda cami yok canım. Sadece evinde ibadetini yaparsın. Bizim bir saatimiz var 5 vakit ezan okuyor mutfağa koyduk. Ses yukarıya gitmesin diye. Bir sabah namazında tavanımızı vurdular ve sabah ezanında bizi polise şikayet ettiler bizde kapattık.
Teşekkür ederimTebrikler canimkan testi verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?