Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    195
Canim ben küçükçekmecedeyim sen hangi ilçedesin Ben medipol bahcelievlere gitmeyi dusunuyorum bi tane doktor arastirdim dogumla ilgili baya olumlu şeyler yazmişlar gidince memnun kalirsam yazarim buraya
Merhaba canım hangi doktor ben orada doğum yaptım kızımı 14 ay önce

Ah bebem anan senin için bu saatte nelere katlanıyor

Eklentiler

• 20250209_055718.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
Ahahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemen çokta pimpirikli olmamak lazım aslında kilo almamaktan ziyade bebeğe iyi gelecek, gelişimine yardımcı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum
valla kızlar mümkün olduğunca kilo almayın ilerde şeker çıkıyor bir dilim ekmeğe hasret kalırsınız tane hesabıyla aylarca yersiniz :)) hatta kilosu yüksek olanlar 3 ay zayıflayabilir depodan yiyor bebek deniyor :)ilerde tatlı soda yiyince kıpırdayacak esas o insanı delirtiyor mutluluktan :))

Benim de adet günümde vajinama sancılar atıyordu 3 gün devam etti düşük yapıyorum yine sandım şükür birsey olmadı.
vücut rutin olarak o regl kasılmalarına alıştığı için de yapıyır yıllarca aynı zamanda aynı şekilde kasıldı onun da etkisi oluyor sancımadan hiç korkmayın o hep olacak :)

canım burda her mahallede çok şükür bir
cami içinde en az bir imam müezzin temizlik görevlisi var hatta bazı mahallelerde 2-3 tane cami var vergilerimizle gül gibi geçinip gidiyorlar bir imam 50 bin min maaş alıyor evini de ödüyor devletimiz bizlerde refah içinde yaşıyoruz çok şükür camilerde nasık kalabalık oluyor inanamzsın :)) hatta daha çok imama ihtiyaç olduğu için okullarımızı da imam hatip yaptık çocuklarımız güzel okusunlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…