2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Benim minyon pipili oğlum 18:30 dan bu yana hayatımızı kaydırdı 3 uykuyu da resmen pas geçtik. Çığlık çığlığa ağlıyor, memem kevgire döndü dili olsa yandım allah diye bağıracak. Televizyonda son ses beyaz gürültü açık ama benim bebe tınlamıyor bile hajsjsj

Hızlı unutuyorlar merak etme, her seferinde önce memeyi teklif et sonra kabul etmezse silikonu tak. Birkaç güne kabul eder ve silikonu unutur
İnşallah teşekkür ederim. Bugün sarılık sınırda çıktı zorlamadan silikon uçla devam ediyorum ekstra sağıp veriyorum artık. Öyle tavsiye ettiler. 15 dk sağ 15 sol göğüs emzirip 30 ml süt veriyorum sağıp. Neden fazladan emzirmediğimizi anlayamadım ama yeni anneliğimde

Bugün bende tüm gün iki memede ortada gezdim 4 hafta atağı var mı aceba ? Babası işr başladı ebemiz onu algılamıştır hisseder dedi ..yada büyüme atağındadır dedi sabahta uyumadı her zaman ki gibi 6 dan 16 ya kadar 10 /15 Max yarım saatlik uykularla idare etti

Aşkım sıçrama olarak gösteriyor bu zamanları bugün doktoru da çok büyümüş atak zamanına gelmişsin minik adam demişti gerçekten de öyle 2 gecedir aşırı uykuya direniyor tüm belirtileri taşıyor. Bence ilay bebitomda öyledir babayla alakası yok hiç zannetmiyorum. Gazı da yok deli gibi masaj yapıp kaka gaz yaptırıyorum karnı tok tek seçenek bu kalıyor.

Kızlar bebişin büyümesini takip için hangi programları kullanıyorsunuz? Benim daha yeni aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…