Bu son dediğin benim bildiğimdense süper olur penye içi pedli uçlar da belli olmaz.Ben şey kullanıyorum kızlar, pamuklu hafif kalın askılılar var ya da komple kalın askılı sporcu atleti gibi olan da var bende bir tane bir de böyle penyeden gibi yumuşacık ama pedi falan var hani ucu falan belli olmuyo ağrıtmyo sırtımı onlardan kullanıyorum. Linkine bakıyım atcam
Ay çok iyi olur canım, bekliyorumBen şey kullanıyorum kızlar, pamuklu hafif kalın askılılar var ya da komple kalın askılı sporcu atleti gibi olan da var bende bir tane bir de böyle penyeden gibi yumuşacık ama pedi falan var hani ucu falan belli olmuyo ağrıtmyo sırtımı onlardan kullanıyorum. Linkine bakıyım atcam
Bu son dediğin benim bildiğimdense süper olur penye içi pedli uçlar da belli olmaz.
SEBOTEKS Telsiz Kapsız Lastikli Pamuklu Penye Toparlayıcı Minimizer Sütyen 1010 - Fiyatı, YorumlarıAy çok iyi olur canım, bekliyorum
Bunların bir tık daha ince olanları var (askı ve sütyen kısmı) onlardan bulup alayım. Senelerdir de askısız kullanıyorum sütyenleri bakalım nasıl alışacağım askılaraSEBOTEKS Telsiz Kapsız Lastikli Pamuklu Penye Toparlayıcı Minimizer Sütyen 1010 - Fiyatı, Yorumları
Ben bundan aldım pedli değil ama neden bilmiyorum uçlarını belli etmiyor, diğeri de klasik sporcu atleti gibi içi pedli onun bedenini bulmak zordu önceden almıştım. Bende linkteki gibi iki tane var askısı kalın olunca da acıtmıyor ağırlık yaptıkça, bir de böyle klasik iç çamaşırcılarda analarımızın taktığı penye sütyenler var bilir misiniz bilmiyorumçiçekli ondam aldım iki tane
Çok şükür iyiyiz canım net hissedemiyorum kafam takılıuor ama sanırım erken dahaa ondan böyle. 10 gün sonra benimde randevum var çok heyecanlıyımHahhaha hep karnımı pipilim de pipilim diye seviyorumpipilim iyi sanırım teyzesi en son geçen hafta görmüştüm ama doktorum şaka gibi sadece pipisini gösterdi geri kalan hep sağlık açısından ölçüm yaptı fotoğraf bile vermeden gönderdi haftayı bekliyorum görmek için. Senin minik oğluşun nasıl iyi misiniz nasıl gidiyor hamilelik
Çok teşekkür ederiiiimSEBOTEKS Telsiz Kapsız Lastikli Pamuklu Penye Toparlayıcı Minimizer Sütyen 1010 - Fiyatı, Yorumları
Ben bundan aldım pedli değil ama neden bilmiyorum uçlarını belli etmiyor, diğeri de klasik sporcu atleti gibi içi pedli onun bedenini bulmak zordu önceden almıştım. Bende linkteki gibi iki tane var askısı kalın olunca da acıtmıyor ağırlık yaptıkça, bir de böyle klasik iç çamaşırcılarda analarımızın taktığı penye sütyenler var bilir misiniz bilmiyorumçiçekli ondam aldım iki tane
Toplu taşıma kullananlardan biri olduğum için anlıyorum canım4baby baktim gecen gun gayet uygun fiyati 3.500tl arkadaşimda kullaniyormuş memnun o markadan tek eksisi iki yönlü değil ben iki yönlü olmasinida istiyordum ama o genelde cok agir modellerde varmis bende hafif bi araba olsun istiyorum toplu taşima kullandigim icin kolaylik olur.
Normal balım böyle çentik gibi bir şey var onu takıyorlar açınca, o ses tık sesidir.bir de acıması da normal tövbe yarabbim yalama oldum artık ve tahriş oluyo sanırım o yüzden her seferinde daha da acıyo.
Az önce aklımdan geçtim diyorum aha bir dolunaymı birşeymi var benimde ağrı sol gözümden vurmaya başladıOff gerçekten öyle hem madden hem manen daha zayıf oluyoruz galiba ben bu kadar duygusal kırılgan bi insan değildim hele kız annesi olacağımı öğrenince amann iyice prensesleştim
Canım parol öyle bir ağrıya sadece miribi nisilsiniz der tekmeyi yer gerisingeri giderKendi haline bıraktım artık sonsuza kadar sürecek hali yok dedim, şu an hala ağrıyor 3.gün oldu ama biraz hafifledi Allahtan
İyiymiş canım ben bir de medipol sefaköye sorayım orası bayağı uygun. Devletten randevu bulamazsam panik olmak istemiyorum
Evet evet ben de o kadar çok çeşit var ki ortalama kalın askılı olanlar anca taşıyo benimBunların bir tık daha ince olanları var (askı ve sütyen kısmı) onlardan bulup alayım. Senelerdir de askısız kullanıyorum sütyenleri bakalım nasıl alışacağım askılara
Anca hissederiz kuşum normal doktorlar 20. haftadan sonra diyorlar az kaldıÇok şükür iyiyiz canım net hissedemiyorum kafam takılıuor ama sanırım erken dahaa ondan böyle. 10 gün sonra benimde randevum var çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim kuşum benim bakacağım bu tarz alırım birkaç tane kullanırım rahat rahatEvet evet ben de o kadar çok çeşit var ki ortalama kalın askılı olanlar anca taşıyo benimyoksa kendimi bi tık yaşlı hissediyorum
tabii ki, doktor yorumu/yonlendirmesi onemli. herhangi bir risk yoksa yapin bence deBende pilates yapmayı dusunuyorum
Ama doktoruma yinede sorcamBu arada youtube da onerebileceğiniz pilates videosu varmi
Canım ben de devlet hastanesine gidiyorum takiplere aşırı memnunum özelden hiçbir farkı yok benim açımdan. Ama benim gittiğim hastanede detaylı ultrason cihazı yokmuş. O yüzden doktorum özel bir hastaneye yönlendirdi. Oradan randevu aldım 21-23. Haftalar arası yapıyorlarmış ben 21+6 da gideceğim. Radyalog bakıyormuş her organına bakıyorlar yaklaşık 1 saat sürüyormuşKızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.
Pusetliler agir olmuyormu kuzumToplu taşıma kullananlardan biri olduğum için anlıyorum canımben Bağcılardayım annem kartalda. Eşim bazen çalıştığı zamanlar sıkılınca annemlere gidiyorum burdan karşıya
Birde kızım var biliyorsun, bebek arabası çok önemli benim için. Dediğin gibi hafif olmalı ağır değil o yüzden pusetli öneriyorum
Büyüdüğünde diğer parçasını takarsın kızım 3 yaşına kadar kullanmıştı o şekilde
Pusetliler agir olmuyormu kuzumToplu taşıma kullananlardan biri olduğum için anlıyorum canımben Bağcılardayım annem kartalda. Eşim bazen çalıştığı zamanlar sıkılınca annemlere gidiyorum burdan karşıya
Birde kızım var biliyorsun, bebek arabası çok önemli benim için. Dediğin gibi hafif olmalı ağır değil o yüzden pusetli öneriyorum
Büyüdüğünde diğer parçasını takarsın kızım 3 yaşına kadar kullanmıştı o şekilde
Cok iyi olur canim bende yapmayi dusunuyorum harektli olmak dogum acisindan iyi olur.tabii ki, doktor yorumu/yonlendirmesi onemli. herhangi bir risk yoksa yapin bence de
online olarak bildigim bir kanal yok, yakin bi’ arkadasim yoga/pilates hocasi, onunla yapacagim. bi’ sorarim ama onerecegi bir kanal varsa paylasirim burada.
Nerede yaşıyorsun canım sen? Benim bu zamana kadar hep eğitim araştırma hastanesi tüp bebek merkezindeydi kontrollerim haftaya ilk defa poliklinikte muayene olacağım doktorumla da tanışacağım bakalım benim nasıl olacak inşallah iyidir poliklinik kısmıCanım ben de devlet hastanesine gidiyorum takiplere aşırı memnunum özelden hiçbir farkı yok benim açımdan. Ama benim gittiğim hastanede detaylı ultrason cihazı yokmuş. O yüzden doktorum özel bir hastaneye yönlendirdi. Oradan randevu aldım 21-23. Haftalar arası yapıyorlarmış ben 21+6 da gideceğim. Radyalog bakıyormuş her organına bakıyorlar yaklaşık 1 saat sürüyormuş
Anca hissederiz kuşum normal doktorlar 20. haftadan sonra diyorlar az kaldı
yok canım ben hissetmiyorum hiç daha hissetmedim açıkçası 20. haftayı bekliyorum hissetmek için o zamanlar belki ancak olur benimMerveturann siz hissediyormusunuz ? ben hiç birşey daha hissedemedim . Dün karnımın sol köşesinde birşey oldu hissiyatı vardı ama şuan hissetsen hissetsen kasıkta felan hissedersin orasında değil dediler o yüzden ben şimdiye kadar hiç hissedemedim..
Ben bazen hissediyorumMerveturann siz hissediyormusunuz ? ben hiç birşey daha hissedemedim . Dün karnımın sol köşesinde birşey oldu hissiyatı vardı ama şuan hissetsen hissetsen kasıkta felan hissedersin orasında değil dediler o yüzden ben şimdiye kadar hiç hissedemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?