Demekki ilk gebelik olunca 20 ci haftalar da hissediliyor çünki benimde doktorlarım 20 ci hafta diyoryok canım ben hissetmiyorum hiç daha hissetmedim açıkçası 20. haftayı bekliyorum hissetmek için o zamanlar belki ancak olur benim
Muhtemelen vardır. İlçelere bağlı mahallelerde kültür merkezleri oluyor. Ayrıca içerisinde gelişim kursları da mevcut. Hem hoca ile spor yapmış olursunuz. Hem de ücretsiz faydalanabilirsiniz.Ayy çok guzel ben istanbuldayim burdada varmidir bilmiyorum
Benim de öyle dedi canım internetten araştırdığım zamanda da 20. diyor o yüzden kendimi 20 ye endeksledimDemekki ilk gebelik olunca 20 ci haftalar da hissediliyor çünki benimde doktorlarım 20 ci hafta diyor
Benim erken hisseden arkadaşlarım varyaa bu haftalara endekslenmiştimBenim de öyle dedi canım internetten araştırdığım zamanda da 20. diyor o yüzden kendimi 20 ye endeksledim
Benim de zaman zaman oluyor ve duyduğum ve denediğim üzere süt iyi geliyor. Özellikle soğuk süt,bir deneyin istersenizKızlar tam bulantılar azaldı bitti bitiyor derken mide yanması başladı.Bulantı geçsin yanmadan bişey olmaz diyodum ah aptal kafam.Hamilelik dışında da midem yandı dediğim zamanlar olurdu amanın meğer onlar yanma falan değilmiş.Yukarı yukarı asitler lavlar geliyor sanki var mı bi önerisi olan?
Hiç sanmıyorum bizim zaman var aşkitomBenim erken hisseden arkadaşlarım varyaa bu haftalara endekslenmiştim
ayy o sertlesme bende de oluyor; boyle sanki karnimin bir tarafinda top gibi oluyor, bir sure sonra eski haline geri donuyor. o kesin bebek bence yaSelam kızlar nasılsınızben 18 haftalık oldum bi suredir karnım 10 saniyelik sertleşiyo sonra tekrar yumuşuyo arada bir de o sertleşme anında patlama gibi bişey oluyo karnımın sağ tarafında sanki bebek cok guçlu tekme attı ama bebek degil bukadar guçlu olamaz kimileri gaz birikmesi diyo bazıları bebek diyo sizde durumlar nası bebeği hiseden var mı ben sanki 15,16 haftalardı hisettim ama tam emin değilim,
Benim hemşirem de 18-20. Haftalarda çağıracagiz aşı için dedi. Bakalım öncesinde doktor randevum var.Beni aile hekiminden hemşirem mayısta çağırmıştı tetenoz için. İlk gebeliğimde de yapmışlardı
Yaptırcak olan varmı
Evet ya aynı sonra kendi kendine duzeliyo bende bebek diye duşunuyorum ama bende bazen boyle bebek tekme atmış gibi bi patlama gibi bisey oluyoayy o sertlesme bende de oluyor; boyle sanki karnimin bir tarafinda top gibi oluyor, bir sure sonra eski haline geri donuyor. o kesin bebek bence yasancilar hareketler gaz falan olabilir de gobusteki bebis diye dusunuyorum.
İlk 3 ay 1'er kilo toplam 3 kilo normal diye biliyorum ben 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 55-56 arasında kilom benim doktorum normal dedi kilo artışım için.Bende 2.250 aldim 17.haftadayim normalmi acaba
O bende 2 defa oldu tekme olamaz ama anlamadım neEvet ya aynı sonra kendi kendine duzeliyo bende bebek diye duşunuyorum ama bende bazen boyle bebek tekme atmış gibi bi patlama gibi bisey oluyoo ne onu anlamiyorum
Gaz birikimi diyolarO bende 2 defa oldu tekme olamaz ama anlamadım ne
Ya gazmidir bilmiyorum o kadar tekme gerçekten olmaz ilkinde korkmuştumGaz birikimi diyolartekme degildir bukadar guçlu tekmeliyemez minaçık o daha
Valla bende korktum sesli bağırdımYa gazmidir bilmiyorum o kadar tekme gerçekten olmaz ilkinde korkmuştum2. O kadar çok degildi
Sağlıkla gelsinler artık ben ondan sora kontrole gitmistim Bi sorun yoktu sanırım olabilir sende de olmuşValla bende korktum sesli bağırdımbide bu 3 hamileliğim 2 kızımda hic boyle bisey yaşamamıştım şimdi oğlum olucak inşallah yaşamadığımı yaşıyorum
chatgpt’ye sordum, cevabi aynen iletiyorumEvet ya aynı sonra kendi kendine duzeliyo bende bebek diye duşunuyorum ama bende bazen boyle bebek tekme atmış gibi bi patlama gibi bisey oluyoo ne onu anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?