Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar 14 haftalık hamileyim herseyime dikkat etmeme rağmen vajina etrafında yanma ve kaşıntılar oluyor 1 haftadır geçmedi doktoruma söyledim sirkeli karbonatlı bir kür tarifi verdi oda hiç fayda etmedi bu süreçte kullanabileciğimiz bir krem falan yokmu acaba benimle aynı durumu yaşayanlar varmı doktorumdan bi krem yazmasını rica etcem

Sonrada hiç mi konusulmuyo yani zaman geçtikce turkiye de vardir böyle değişik adetler zamanla kalmıyor
Hayır aslında hiç konuşulmuyor. Ama tabi kp le konuşan da var.

Teşekkür ederim balımm monurolu içtim yattım. Karnım, ayaklarım sıcacık evin ısısı falan da iyi. İnşallah geçer 2. kere şunu çekmek sinir etti beni. Sen nasılsın nasıl oldun iyi misin?
İyiyim sağ kasığımda bi çekme var sanırım bebem kastırıyo çünkü sancım olsa çift taraflı olurdu diye düşünüyorum. İdare ediyorum ya ne diyim

Tavazol yazıyorlar önceki gebeliğimde de yaşadım canım sor istersen

Aslında ben biraz fazla kafama taktım ev sahibimiz kirayı %150 yaptı ve taşınmak zorunda kalıyoruz böyle bı süreçte taşınmada eklenince bı hayli zorlandim

Aslında ben biraz fazla kafama taktım ev sahibimiz kirayı %150 yaptı ve taşınmak zorunda kalıyoruz böyle bı süreçte taşınmada eklenince bı hayli zorlandim
Balım ne olursa olsun atlatmak zorunda olduğumuz çok sorunumuz var. Ağlayıp, kendini sıkıp, bebeğini de strese soköa. Aman sakın sakın ağır falan kaldırıp kendini yorma. Biliyorum çok zor. Ama sonrasını düşün. Toparlanıp taşınırsın normal insanlar 2 günde yaptıysa sen bir haftada yaparsın ne olacak. Ama bende hep şey olurdu kendimi üzdüğümde hep bebeğim karnımda top gibi kasılırdı hala da öyle. Çok etkilenir yapma ağlama. Annem ağlaya ağlaya kötü günler geçirdi kardeşim kolik doğdu sıpa, ağzımzıa etti. Kendini şu süreç için azcık daha ne derler deliliğe vur, boşver.

Benım cok yakın bir arkadasımda türkmenistanlı ama o rusca konusurdu ya. Halada cocuklarıyla falan rusca konusur. Cok seviyorum onu sayesınde bi sempatim olustu o bölge insanına
Evet burda Rusça ana dili gibi konuşuluyor.

%150 kere kötülükler diliyorum ev sahibine. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.

Umarım istediğiniz şekilde ev bulabilirsiniz hem fiyat hem de yaşam alanı olarak. Dualarım seninle. Şu süreçte zor ama biz güçlü kadınlarız her şeyi hallederiz. Önce rabbim sağlık sıhhat versin bu geri kalanları bir şekilde hallediyoruz, hayat işte.

Yaaa o zaman bu hafta rapor işine başlayayım çok teşekkür ederim

Tavazol yazıyorlar önceki gebeliğimde de yaşadım canım sor istersen
Travozol evdede var doktoruma sordum fakat kullanmamı istmedi birde ben progestan fitil kullanıyorum galiba oda biraz kaşıntı yapıyor gibi inş bi çözüm bulurum çünkü iyce rahatsız edici olmaya başladı

Travozol evdede var doktoruma sordum fakat kullanmamı istmedi birde ben progestan fitil kullanıyorum galiba oda biraz kaşıntı yapıyor gibi inş bi çözüm bulurum çünkü iyce rahatsız edici olmaya başladı
Bilmiyorum canım bana onu yazmıştı geçen sefer ama bilmiyorum. Beni yanlış anlama ben bazen havalandırıyordum pamuklu bir pijama giyip yatıyorum böyle havalandırıyorum işte doktor demişti iyi gelmişti izah etmesi de zor be progestan ben de kullanıyorum canım allah şifa versin

ay katılıyorum, bol su iç bide ılık dus al bornozla yat uyu bak cok iyi gelir

Çok haklısınız yavaş yavaş hallederim eşim Allah var o konularda yardımcı olur ben söylerim o koyarda insan bı stres oluyor bı üzülüyor
cok haklisin canim, benzer surecler benim de basima gelmisti, davalik olmustum ev sahibiyle, insanin hamile degilken bile alistigi duzeni degistirmek icini daraltiyor, hamileyken bir de nasil hassas oluyoruz. fakat soyle dusun; benim mesela sonraki surecim hayal ettigimden bile daha guzel gelisti. allah’im sana da oyle bir surec nasip etsin ve sonunda de ki; “aman cok sukur ev sahibi kirayi cok arttirmis da boyle bir eve kavusmusuz.” hem benim hem bebegim icin cok daha hayirlisi olmus de umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…