İşe yarasın istiyorum allahımmmmmmO malum caddede biz de atıyoruz havamızı kızımlaaa
400 ıu 3 damla canım.
Sab simpleks yaramadı bizde canım. Probiyotik biraz zaman ister diyo yapay zeka. Nurse harveys daha etkili bence ki onun da gizemi zeytinyağı zannımca. Tek zeytinyağını annem ısrar edip duruyordu korktum vermedim Nurse harveys sırf yağ. Aynı seyrederse Nurse harveys in kolikler için Olanı var onu alacağım. Kızım uykuyu çok seviyor eminim ama sıçrayıp uyanıveyo ya insan kıyamıyor
Heeeh bitti diyorsun uyuz uyuz geliyo yinebugün de geldi benim.
Bu ama doğumdan önceki rapor. Doğumdan sonra da olması lazım o 8 haftalık olanİşlenmemiş yerler var senin işlenmiş olarak mı gözüküyor?
Sabah bi sorgulatayım bakalım teşekkür ederim aşkım sağ olBu ama doğumdan önceki rapor. Doğumdan sonra da olması lazım o 8 haftalık olan
yapaya sordum da böyle söyledi sabahtan bi görüşeceğim eksik gözüküyor gibi geldi. Rapor bitiş tarihi de eklenmeli bebekte ama doğum raporu var kimliği geldi yine de görüşeceğim bi
Muratpaşadayım bende. Normalde istanbulda yaşıyorum da ailelerimiz burada yaşıyor. O yüzden bende buralardayımYa ne güzel neresi
Evet sizinle konuşmuştukHahah ben de beklemiyordum resmen çokmuşuzama sanırım FireflyDream bir ara söylemişti öyle hatırlıyorum @kuchi sabishii
su husus yanlis anlasilmasin canim, memeyi kapatirken agiz mendiliyle falan ucunu siliyorum, islakken kapatmiyorum, hafif bastiriyorum sut akisi kesilsin diye, sonra kapatiyorum sutyenle, bi’ de o dedigim ped zaten pamuklu normal ped gibi dusun, icinde bi’ akis olursa sutu emiyor, kuru kaliyor, meme ucuna yapismiyor vs. direkt sutyenle kapatirsan hem akan sut islaklik yaratir, hem ucu pamuklu yuzeye yapisabilir, o da zarar verir, zeytinyagi zaten yumusatiyor klasik islaklik yaratmiyor. tahin yagi da oneriyorlar mesela. yara olduktan sonra icin kantaron oneren de var. ilaclari hic kullanmadim o nedenle bilmiyorum faydalarini.Ciddi misin ya bunların hiçbirini yapma dediler bana. Süttensiz kal, iyice kurusun, nemli bırakma, kremleri bile devamlı sürme ki nemli olmasın falan dediler. Ped de takma dediler. Ama özellikle bu atak olayı sonrası sürekli emdiği için çok fena durumdayım. Doktor merhem vermişti o bile fayda etmiyor artık.
Banyo sonrası mayıştı çok mama içmedi diye az önce çocuğun şekerine baktım hipoglisemiye mi girdi diyenormal çıktı tövbe ya korkutuyor insanı. Doktor demişti kontrol et banyo sonrası diye ilk yoğun bakıma yattığımızda düşüktü çok şekeri 45-52 gibi aklıma soktu annelik delilik… aklıma sokulmasın şöyle şeyler yaaa
Mantıklı geldi ben de biraz böyle deneyeyim bakalımsu husus yanlis anlasilmasin canim, memeyi kapatirken agiz mendiliyle falan ucunu siliyorum, islakken kapatmiyorum, hafif bastiriyorum sut akisi kesilsin diye, sonra kapatiyorum sutyenle, bi’ de o dedigim ped zaten pamuklu normal ped gibi dusun, icinde bi’ akis olursa sutu emiyor, kuru kaliyor, meme ucuna yapismiyor vs. direkt sutyenle kapatirsan hem akan sut islaklik yaratir, hem ucu pamuklu yuzeye yapisabilir, o da zarar verir, zeytinyagi zaten yumusatiyor klasik islaklik yaratmiyor. tahin yagi da oneriyorlar mesela. yara olduktan sonra icin kantaron oneren de var. ilaclari hic kullanmadim o nedenle bilmiyorum faydalarini.
Hemen olmaz genelde 3-4 kullanımda etki gösterir canım. Ben plastik kaşıkla direkt veriyorumKızlar bu gaz damlası hemen işe yarar mı? 5 damla ağzına damlattım biberon da olur demiş eczacı üstüne de yapıştırmış ama biberonla da etkili oluyor mu?
Canım doğduktan sonra pol. kontrollerinin hepsini benden de yaptırmam istendi ortopedi de dahil. Geri kalan tüm tahlil tetkik sarılık için zaten hastanede yapılmıştı.kizlar ilk ay kontrollerini yaptirdiniz mi neler yaptirdiniz?
egitim arastirma hastanesinde bana; isitme testi, goz testi, kardiyoloji, genel muayene, aile hekimi izlemi, kalca cikikligi kontrolu sordular. sariligi olanlar icin ayrica; kan uyusmazligi, alt kan uyusmazligi, idrar tetkikleri, enfeksiyon / kan tahlilleri, enzim tetkikleri, gastroentoloji muayenesi sordular.
Offff hiç sorma kuşum hiçççççayy yeni level mi acildi kuzum ya, gaz mi basladi bir de, allah’im sen bebelerimize saglik bize dayanma mentali ver yarabbim, amiinbana da ilk 15-20 gun cok gaz olmaz sonra basliyor demislerdi, yarin 20 oluyoruz, her gunku dualarima allah’im gaz olmasin eklendi.
sekeri nasil olcuyorsun bu arada? aman hic dile getirme, artik sarilik illetinden de kurtuldunuz, saglikli minnos cok sukurdarisi da basimiza, doktor gastroentolojiye sevk etti bizimkini, persembe ona gidecegiz.
Hiç sevmem şu tarz konuşmaları ama biz bir taneyle zor uğraşıyoruz seni düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun bu atak haftaları, gaz sancıları gerçekten çok yıpratıcıymış.Birini uyutuyorum diğeri başlıyor ya oğlum zaten uyumaz çok gazlı tam uyuyor gibi oluyor yine bağırmaya başlıyor. Yazık kızım da hep onun yüzünden uyanıp duruyor. Bari 6-7 aylık olsalardı kızımı başka odaya koyardım gündüz kamerayla izlerdim en azından uykusunu alırdı ya. Resmen birbirilerini uyandırıyorlar
Ağzını kapattığı oluyor eğer kapatırsa ben de kaşıkla deneyim. Sağ ol canımHemen olmaz genelde 3-4 kullanımda etki gösterir canım. Ben plastik kaşıkla direkt veriyorum
Anladığım kadarıyla yeni raporu eklerken eskisini kapatıyorlar bu sayede ödenekler çıkıyor. Diğer maddeler sanırım zaten okey. Sen bir hastaneyle görüş bakalım.yapaya sordum da böyle söyledi sabahtan bi görüşeceğim eksik gözüküyor gibi geldi. Rapor bitiş tarihi de eklenmeli bebekte ama doğum raporu var kimliği geldi yine de görüşeceğim bi
Bebeğin doğum tarihi SGK sistemine işlenmiş olacak. Doğum sonrası analık raporu (8 haftalık doğum sonrası izin raporu) SGK’ya düşmüş olacak. Nüfus Müdürlüğü’ne doğum bildirimi yapılmış olacak (bebek kimlik numarası sisteme geçmiş olacak).
Tabiki çok zor kuzum. Bir bebek çok zor ikiyi düşün. Büyüyecekler inşallahHiç sevmem şu tarz konuşmaları ama biz bir taneyle zor uğraşıyoruz seni düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun bu atak haftaları, gaz sancıları gerçekten çok yıpratıcıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?