Duymuştum kayıyor gibi hissediyorsun falan diyenleri de pıt pıt attı bir şey bi tuhaftı yani anlayamadımBenim ilk gebeliğim 2-3 gün önce içimde sanki balık kaydı gibi bişey oldu 2 kere üst üste hareket miydi bilmiyorum başkada olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duymuştum kayıyor gibi hissediyorsun falan diyenleri de pıt pıt attı bir şey bi tuhaftı yani anlayamadımBenim ilk gebeliğim 2-3 gün önce içimde sanki balık kaydı gibi bişey oldu 2 kere üst üste hareket miydi bilmiyorum başkada olmadı
Hıııh anası o işte. 1 2 haftaya bi tık güçlenir o pıt pıt elektrik çarpıyor gibi oluyorkızlar bu bebelerin hareketleri vs ilk baş pıt pıt bir şey atıyormuş gibi mi oluyor? 2 dakika önce pıt pıt bir şey hissettim minicik
Ciddi misin ya ağlıycam bak şimdi annemi aradım hemen annem de ay kızım minik minik başlamış dedi oyyyyy ne güzel bir şeyHıııh anası o işte. 1 2 haftaya bi tık güçlenir o pıt pıt elektrik çarpıyor gibi oluyor![]()
Aynen öyle Allah vicdan merhamet versin...Kuzum inan anlıyorum seni bir taşınma belası da bende var. Kafası her attığında çıkın evimden diyen bir ev sahibim var. Ama deprem bölgesi olunca ince eleyip sık dokumak lazım hâlâ uygun ev bulamadık. Bebeklerimizin kısmetine inşallah kolayca atlatırız bu süreci. Bizi hormonlar bozuyor ne kadar stres olmayacaz desekte oluyoruz yapacak bir şey yok ama elimizden geldiğince minimum seviyeyede tutmaya çalışmak lazım stresi
Benim annem bana hep karnımda balık gibi yüzüyordun der. Öyle bi şey varmış yaniBenim ilk gebeliğim 2-3 gün önce içimde sanki balık kaydı gibi bişey oldu 2 kere üst üste hareket miydi bilmiyorum başkada olmadı
İlkinde bu şoktan bişi anlamıyor insan ama ikinci de garanti ya ağlarsın ya sevecen diye karnını mıncırırsın. Gebeliğin en güzel dönemi başlıyor hayırlı olsunCiddi misin ya ağlıycam bak şimdi annemi aradım hemen annem de ay kızım minik minik başlamış dedi oyyyyy ne güzel bir şey![]()
Maşallah canım gözün aydınKızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca
️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya
![]()
Ooo maşallah
Yaaaa ne güzel bir şey hissetmek saniyelik böyle kısa da olsa şok oldum ne len bu diye afalladım birdenİlkinde bu şoktan bişi anlamıyor insan ama ikinci de garanti ya ağlarsın ya sevecen diye karnını mıncırırsın. Gebeliğin en güzel dönemi başlıyor hayırlı olsunbi müddet sonra çıksa da rahatlasam diyorsun
![]()
canim sinirlerime hakim olabilirim dersen cikmamak da bir secenek, belirli bir gun ve saat belirleyin, o saatte evi gelip gostersinler, zaten evin icinde kiraci olunca pek almak istemiyor kimse, satilsa bile yeni gelen ev sahibi de hem belirli bir sure vermek zorunda (6 ay) hem de surenin sonunda kendi baska evi varsa mesela yine de mahkemelik olabiliyorsunuz. yani cocuk olana kadar duzenim degismesin vakit kazanayim dersen diye soyluyorum. yoksa sinir bozucu… cok iyi biliyorum. allah hepimize dayanma gucu versin.aynı sureclerden gecıyorum bende bu bıkacgundur cok agladım üzüldüm. Benımkıde evı satıcam dedı ama derdı kırayı artırmak bence bılmıyorum davalık oluruz heralde bızde bu gıdısle. Allah herkese vıcdan merhamet versın. Durumuda okadar iyi birsürü evi var ama derdı benı cıkarmak. bakalım ıns surec bızım ıcınde ıyı olur.
Çok değişik bir hisDuymuştum kayıyor gibi hissediyorsun falan diyenleri de pıt pıt attı bir şey bi tuhaftı yani anlayamadım![]()
Çoook çooookÇok değişik bir his![]()
Evet sanki içinde böyle bir kelebek kanat çırpıyor gibi hissediyorsunkızlar bu bebelerin hareketleri vs ilk baş pıt pıt bir şey atıyormuş gibi mi oluyor? 2 dakika önce pıt pıt bir şey hissettim minicik
Amin inşallahHadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun da![]()
Ayyy takipteyim başka olcak mı bakalımEvet sanki içinde böyle bir kelebek kanat çırpıyor gibi hissediyorsun
Bende 120 falan çıktı. Daha önce de manurol şase kullandım. Yinr tekrarladı. Anlayamadım gitti.Bende de aynısı oldu ilaç kullandım. Kültürde bakteri üremedi ama bakteri 300 lerde diye antibiyotik verdi. Geçti, şimdi yine aynı. Anlamıyorum artık bu enfeksiyon belasını.
Bende de tam tersi belirti yokBende temiz cikti ama nedense idrar yolu enfeksiyonunun butun belirtileri var arada karnima ağri giriyor
Bana da feramat verdi çok fazla olumsuz yorum okudum kullanmadım dahaKızlar doktorum demir ilacı olarak Ferrozinc verdi aranızda kullanan varmi