- 16 Ağustos 2024
- 300
- 201
- 23
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy çokkk sevindim. Saglikla gelsin prenses
Ahahhaha kızım incinmedi inşallah kordona pipi dediler diyeNe pipisi annd kordonum o benim ben kızım demiş size![]()
Aminnnn İnşallah canımAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Yok aşkım hala inanmıyorlar teste yanlış diyorlarTeste bile inanamamışlar baksanao derece inanmışsınız erkek olacağına
ben her doktora gittiğim de sorarım cinsiyet aynı mı duye takinti oldu resmen bugün de cinsiyeti öğrenmeye gidiyoruz iki oğlan dan sonra prens mi prenses mi gelecek bakalım
![]()
Hahahha gönlünü alırsın sen yok annecim öyle demedi diye hahahahAhahhaha kızım incinmedi inşallah kordona pipi dediler diye![]()
Hahahha gönlünü alırsın sen yok annecim öyle demedi diye hahahah![]()
Ya sağlıkla gelsin çok bekletti kendini nazlı kız
Evet çok beklettiYa sağlıkla gelsin çok bekletti kendini nazlı kız![]()
Doyunca inanırlar artıkYok aşkım hala inanmıyorlar teste yanlış diyorlar![]()
Ahahahhaha evet onlarda doğunca inanırız anca dedilerDoyunca inanırlar artık![]()
Daha geçemedik aşkooCinsiyet öğrenen arkadaşlarım sağlıkla kavuşun inşallah
Ayrıca kızlar oğlanı geçti oylamaya katılsın arkadaşlarım
Tüm hasta arkadaşlarıma da şifa diliyorum
Ha bu arada evi sahiplerine de iflah![]()
Ben de baktım şimdi de kafa kafaya gidiyor bir an grup testesteron olacak zannediyordum kızlar da geldi hahahaCinsiyet öğrenen arkadaşlarım sağlıkla kavuşun inşallah
Ayrıca kızlar oğlanı geçti oylamaya katılsın arkadaşlarım
Tüm hasta arkadaşlarıma da şifa diliyorum
Ha bu arada evi sahiplerine de iflah![]()
Ne dedilerbazı sinir bozmalarda oldu
onları duydu ama
Evet o zamana kadar hep muallakta kalacaklarAhahahhaha evet onlarda doğunca inanırız anca dediler20 ci haftada renkli ultrasona girince de net belli olur
Benim ilk gebeliğim 2-3 gün önce içimde sanki balık kaydı gibi bişey oldu 2 kere üst üste hareket miydi bilmiyorum başkada olmadıkızlar bu bebelerin hareketleri vs ilk baş pıt pıt bir şey atıyormuş gibi mi oluyor? 2 dakika önce pıt pıt bir şey hissettim minicik