Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Oturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyor 😂 ne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.
Tünaydın canım, şuan hepimiz aynı durumdayız ya. Çok acı çekiyorsan mutlaka git hiç bekleme 🙏🏻 bende akıntı için gittim yeşilimsi enfeksiyon sonrası, idrar bakmadı akıntı olduğu için. Fitil verdi yine.

Tünaydın canım, şuan hepimiz aynı durumdayız ya. Çok acı çekiyorsan mutlaka git hiç bekleme 🙏🏻 bende akıntı için gittim yeşilimsi enfeksiyon sonrası, idrar bakmadı akıntı olduğu için. Fitil verdi yine.
Öğleden sonra bi gözükeceğim 4 gün daha bekleyemem zor oturuyorum iç çamaşırım da çok rahatsız ediyor. Gece iç çamaşırı giymedim biraz havalansın rahat edeyim diye ama yok faydasız her şey. Evet akıntı olduğu için idrar da doğru sonuç vermez canım. İnşallah fitil iyi gelir vallahi üzülüyorum halimize çok çekiyoruz hamilelikte tek çektiğimiz sanırım.

Kızlar bugün Ankara'da yeni doktoruma gittim. Hamileliğin başından beri mantar ve yoğun yeşil akıntım vardı, doktor vajinaya baktı hem mantar hem enfeksiyon var yoğun enfekte tedavi edilmesi lazım dedi, Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Kullanan var mı ya da bilgisi olan

Arkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Kızlar bugün Ankara'da yeni doktoruma gittim. Hamileliğin başından beri mantar ve yoğun yeşil akıntım vardı, doktor vajinaya baktı hem mantar hem enfeksiyon var yoğun enfekte tedavi edilmesi lazım dedi, Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Kullanan var mı ya da bilgisi olan
Geçmiş olsun ya hiç fitil kullanmadım ben inş ilaçlar işe yarar herkes de enfeksiyon ve mantar oldu neredeyse ya 🙄

Ödem tutuyorsun canım benimde öyle oldu. Doktor dedi ki tuzu tamamen bırak ve en az 3 litre su tüket geçti ni hafta da. Geçmiş olsun
Ayyy 3 litre mi 🤣 ödemli kalayım aşko ben içememki okadar su içersem WC ye yatak atmam lazım 🤣🤣
Benim hamileliğimin başında olmuştu buraya da yazmıştım tuzu kısıtladık, suyu arttırdık bir de minik minik yürüyüşler eklemiştik. 30-40 dakikaya kadar tempolu yürüyorum o an ki ruh halime bağlı yani biraz hareket ekledik bak benim böyle sorunum kalmadı.

Git bakalım bi senin çok büyükmüş benimki yine minicik benim böyle canım acıyorsa seni düşünemiyorum. Hahahaja annen doğru diyor da kız aşılama dönemimde o kataterleri sok çıkart yapmalarına rağmen dakika başı spekulum takılmasına rağmen böyle olmadı. Şimdi koca yüzü de görmüyorum ak pak duruyor vajina neyin şovu anlayamadım 😂😂😂
ahahahhahaha bunlar hep şovmenler ya 🤣 benimki 4 haftadır felan var aşkım krem kullanınca iniyor bırakınca geri şişiyor 🤣 oyuncak etti beni . Evet onca katater onca ipne ilaç bukadar olmuyordu .

Ayyy 3 litre mi 🤣 ödemli kalayım aşko ben içememki okadar su içersem

ahahahhahaha bunlar hep şovmenler ya 🤣 benimki 4 haftadır felan var aşkım krem kullanınca iniyor bırakınca geri şişiyor 🤣 oyuncak etti beni . Evet onca katater onca ipne ilaç bukadar olmuyordu .
Napcam hocam ben böyle elimde kremle mi gezcem de bi sor bakayım 😂😂 gerçekten bu kadar olmuyordu. Allahım sen sabır ver 😂

Napcam hocam ben böyle elimde kremle mi gezcem de bi sor bakayım 😂😂 gerçekten bu kadar olmuyordu. Allahım sen sabır ver 😂
Hastaneye gitcen içini boşaltacaklar dedi ama neşter liyecekler belliki 🤣 lokal anestezide istemem napcam az daha sabır 🤣

Öğleden sonra bi gözükeceğim 4 gün daha bekleyemem zor oturuyorum iç çamaşırım da çok rahatsız ediyor. Gece iç çamaşırı giymedim biraz havalansın rahat edeyim diye ama yok faydasız her şey. Evet akıntı olduğu için idrar da doğru sonuç vermez canım. İnşallah fitil iyi gelir vallahi üzülüyorum halimize çok çekiyoruz hamilelikte tek çektiğimiz sanırım.
İnşallah canım 🙏🏻 doktordan gelince haber verir misin, iyi haberler inşallah 🌸

Nasıl memnun kaldın mı canım. Bende bugün muayene oldum bana da mantar dedi akıntı olduğu için idrar tahlili istemedi. Hiç bilmiyorum bu fitilleri, gyno -lomexin yazmış.

Back
X