• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ödem tutuyorsun canım benimde öyle oldu. Doktor dedi ki tuzu tamamen bırak ve en az 3 litre su tüket geçti ni hafta da. Geçmiş olsun
Ayyy 3 litre mi 🤣 ödemli kalayım aşko ben içememki okadar su içersem WC ye yatak atmam lazım 🤣🤣
Benim hamileliğimin başında olmuştu buraya da yazmıştım tuzu kısıtladık, suyu arttırdık bir de minik minik yürüyüşler eklemiştik. 30-40 dakikaya kadar tempolu yürüyorum o an ki ruh halime bağlı yani biraz hareket ekledik bak benim böyle sorunum kalmadı.

Git bakalım bi senin çok büyükmüş benimki yine minicik benim böyle canım acıyorsa seni düşünemiyorum. Hahahaja annen doğru diyor da kız aşılama dönemimde o kataterleri sok çıkart yapmalarına rağmen dakika başı spekulum takılmasına rağmen böyle olmadı. Şimdi koca yüzü de görmüyorum ak pak duruyor vajina neyin şovu anlayamadım 😂😂😂
ahahahhahaha bunlar hep şovmenler ya 🤣 benimki 4 haftadır felan var aşkım krem kullanınca iniyor bırakınca geri şişiyor 🤣 oyuncak etti beni . Evet onca katater onca ipne ilaç bukadar olmuyordu .

Ayyy 3 litre mi 🤣 ödemli kalayım aşko ben içememki okadar su içersem

ahahahhahaha bunlar hep şovmenler ya 🤣 benimki 4 haftadır felan var aşkım krem kullanınca iniyor bırakınca geri şişiyor 🤣 oyuncak etti beni . Evet onca katater onca ipne ilaç bukadar olmuyordu .
Napcam hocam ben böyle elimde kremle mi gezcem de bi sor bakayım 😂😂 gerçekten bu kadar olmuyordu. Allahım sen sabır ver 😂

Napcam hocam ben böyle elimde kremle mi gezcem de bi sor bakayım 😂😂 gerçekten bu kadar olmuyordu. Allahım sen sabır ver 😂
Hastaneye gitcen içini boşaltacaklar dedi ama neşter liyecekler belliki 🤣 lokal anestezide istemem napcam az daha sabır 🤣

Öğleden sonra bi gözükeceğim 4 gün daha bekleyemem zor oturuyorum iç çamaşırım da çok rahatsız ediyor. Gece iç çamaşırı giymedim biraz havalansın rahat edeyim diye ama yok faydasız her şey. Evet akıntı olduğu için idrar da doğru sonuç vermez canım. İnşallah fitil iyi gelir vallahi üzülüyorum halimize çok çekiyoruz hamilelikte tek çektiğimiz sanırım.
İnşallah canım 🙏🏻 doktordan gelince haber verir misin, iyi haberler inşallah 🌸

Kızlar bugün Ankara'da yeni doktoruma gittim. Hamileliğin başından beri mantar ve yoğun yeşil akıntım vardı, doktor vajinaya baktı hem mantar hem enfeksiyon var yoğun enfekte tedavi edilmesi lazım dedi, Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Kullanan var mı ya da bilgisi olan
Nasıl memnun kaldın mı canım. Bende bugün muayene oldum bana da mantar dedi akıntı olduğu için idrar tahlili istemedi. Hiç bilmiyorum bu fitilleri, gyno -lomexin yazmış.

Arkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Bir sorununuz yoksa kılabilirsiniz fakat benim karnım acayip sıkışıyor kılarken. Otururken daha makul diye düşünüyorum. Fitilin de abdeste bir sakıncasınolmaz ama siz yine de her vakit abdest alın. Allah kabul etsin 🙏 ❤️ sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏

Geçmiş olsun ya hiç fitil kullanmadım ben inş ilaçlar işe yarar herkes de enfeksiyon ve mantar oldu neredeyse ya 🙄

Evet canım teşekkür ederim umarım iyileşiriz 🙏🏻

Nasıl memnun kaldın mı canım. Bende bugün muayene oldum bana da mantar dedi akıntı olduğu için idrar tahlili istemedi. Hiç bilmiyorum bu fitilleri, gyno -lomexin yazmış.

Memnun kaldım canım ben de seninkini hiç bilmiyorum inşallah işe yarar 🙏🏻

Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz

Arkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Ben de başladım yine ama oturarak kılıyorum göz temasıyla. Allah kabul eder biz elimizden geleni yapalım♥️

Eğer riskin yoksa ayakta kilabilirsin.Ama riskin varsa ki inş yoktur,oturarak kilabilirsin.Akinti oluyorsa her namaz iç çamaşırını değiştirmen gerekebilir .Yine tabi bir bilen hocaya sormak lazım.
Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz
Geçer inş.Daha vücudu gelişiyor çünkü..

Bende bir uyku hali başladı anlamadım .Cinsiyeti öğrenen arkadaslar hayırlı olsun.Benim daha öğrenmeme çok var 🤣Detaylı da öğrenirim belki😀

Kızlar ben artık yatarken zorlanıyorum ya bebito daha avokado kadar ama sırt üstü uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor rahimde. sağa sola yatınca da bir süre sonra ağrı giriyor döne döne yatıyorum artık. Erken değil mi ya rahatsızlıklar için 🥹🥹
Sizinle aynı haftadayım. Bnm de rahimde sürekli ağrı var. Özellikle yürürken çok zorlanıyorum 😔 wc giderken artıyo ağrı. Gün içinde de sürekli rahimde ağrı var. Multi vitamin başladım ama henüz yeni, ağrılar hafiflemedi bile 😪😪

Sizinle aynı haftadayım. Bnm de rahimde sürekli ağrı var. Özellikle yürürken çok zorlanıyorum 😔 wc giderken artıyo ağrı. Gün içinde de sürekli rahimde ağrı var. Multi vitamin başladım ama henüz yeni, ağrılar hafiflemedi bile 😪😪
Kuzum bir idrar tahlili ver istersen

Kuzum bir idrar tahlili ver istersen
Verdim tahlil. Kendim baktım sonucuna 😅 normal görünüyor hamilelikte. Dr gidemedim cidden ağrım çok yürüyemiyorum. Evin içinde zor hareket ediyorum. Pztsi ASM den hemşireye sorarım belki 🥲 sonuçları attım bakabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20250503_170347_Chrome.webp
    Screenshot_20250503_170347_Chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X