- 21 Mart 2018
- 6.301
- 16.470
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demez.olaydimKızlar midem çok fena yanıyor yakızarmış balık ekmek yedim alman usulü
Masal111 deyince canım çekti aldksllsldl Beni maffetti Napacam ben
İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimdaKızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
Aşkım hematolojiden şimdi çıktım görüştüm geçen sene bebeğimi kaybettiğim zaman tanışmıştım harika bir doktor. Bazı testler istedi verdim kanı bakalım ama ben tüp bebek doktorumun dediği şekilde yani şu an kullandığım şekilde devam edeceğim böyle her kafadan bir ses maşallah insanı şaşırtırlar.
Bide demişsin ya ust karında hisediyorum bende bugun doktor randevum vardı ogluşumun kafası yukardaymiş ayakları alt karındaKızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
MaşallahKızlar kontrolden çıktım doktor gayet tatlı biri devam edilebilir, sevdim. Sırada perinatoloji doktorumla tanışmamız kaldı umuyorum ki o da iyi biridir. Bebeğim de çok iyi maşallah içim rahatladı. Tabii ki devlet hastanesinin cihazı olduğu için asla bebem nasıl bir şey olmuş göremedim bakın katiyen diyorumDetaylı ultrason için de 11 hazirana randevu alabildim şükür.
Bir de oksapar kan sulandırıcı için sürünüyorum doz yeterli geliyor mu diye araştırmamı söyledi kardiyoloji/hematoloji/nörolojiye yönlendirdi + gerek duyulursa tıbbi genetik. Öyle dolanıyorum ordan oraya
Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diyeMaşallahperinatolojiye neye göre sevk ediyolar ? Özelde bir dr ile görüştüm ayrıntılı usg den sonra perinatolojinden rapor alman lazım dedi. Kafam karıştı bnm.
sordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.Benim nörolojik problemlerimden dolayı perinatolojiye gitmem ve takibimin orada yapılması önerildi. Aa onu hiç bilemiyorum canım sormadın mı neden diye
Hahha ciddi misin daha göstermiyor muuuusordum perinatoloji raporu şart dedi. Kendisinin özel kliniği var takipleri orada yapıyormuş. Anlaşmalı olduğu hastanede ise doğum.
Bugün gittim kontrole devlet hast. haftasıyla uyumlu suyu güzel dedi. Sıpa cinsiyeti göstermedi![]()
Gayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canımKızlarr 19+1 olduk bizbugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedi
sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz
![]()
Sağol kuzumGayet güzel kilosu bebekler zaten 20. Haftaya kadar 300 gram ilerler sonrasında kiloları daha hızlı artar canım![]()
Tabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebişya ama hepsi bebişin için, insan hapis gibi hisseder ama ya bebiş kötü olsaydı allah korusun, bence yatmanın tadını cıkar baya bi süre yatamıycaz gibibebişine günlük yaz :)
Endişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordumKızlarr 19+1 olduk bizbugun doktordaydik şukur herşey cok guzel ilerliyor oğluşum 22 santım 300 gram sanki kilosu bjraz az geldi bana ama doktor cok iyi dedi
sizde durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyo nekadar buyudu bebişleriniz
![]()
az kaldııı yolun yarısını bitirdik bile inanılır gibi değilTabi tabi her doktora gittiğimde elim ayağım titriyor. Kötü bir şey duyacağım diye çok üzülüyorum korkuyorum. Neyse ki iyi bebişçok şükür
sağ salim 36ya kadar tutabilirsem içimde o kadar rahat edicem ki
![]()
Ay ne guzelEndişe etme canım 20 den sonra büyüyorlar. Benim kızım 26. haftada 865 gram doğdu mesela hiç beklemiyordumtombiş tombiş sağlıkla büyüsün şimdi karınımızdaki bebişlerimiz inşallah
![]()
Ben hiçbir şey yaptırmadım canım ama hiç endişem yok çok şüküraminnn, genetik bi problem olmadıgını biliyorum fetal dna yaptırdık amerikadan, ama işte insan yine de acaba oluyor, güzel bebişlerimiz saglıkla gelsinnn
Evet ya medipol hakkında bu devlet hastanesi gibi yorumunu çok duydum tek handikapı bu sanırım. Hoca telefonunu verdi mi sana veya asistanı?Canim her doktorun muayene ücreti ayrı sanirim Muhabbet hocadan memnunum tek Memnun olmadiğim bekleme süresi çok dun 40 dakika bekledik hastasi o kdar çok ki Saatinde girmen imkansiz doğum konusunda çok iyi olduğu için görmezden geliyorum Bazen muayeneler hizli oluyor yogunluktan dolayi.