- 18 Eylül 2024
- 1.653
- 1.419
- 48
Nasıl geçti canımBen az önce sefaköy şubesinde muayeneden çıktım. Sen hangisine ve hangi doktora gidiyordun canım söylemişsen de unutmuşum kusura bakma![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl geçti canımBen az önce sefaköy şubesinde muayeneden çıktım. Sen hangisine ve hangi doktora gidiyordun canım söylemişsen de unutmuşum kusura bakma![]()
Yani baya kısa baktı ultrasondan ya. Gebelik muayenesi diye gitmemiştim ondan mı bilmiyorum ama sonuçta özel yani. Kalp atışı boy kilo söyledi sonra yallahNasıl geçti canım
Ayy çok sevindim. Saglikla gel yakışıklıSelam kızlarnasılsınız ? Bugün kontrolüm vardı bebeğim cinsiyetini gösterdi şükür
bir oğlum daha oluyor
![]()
Lioo listeye ekler misin canım ? Gelişimi suyu çok güzel 10 gün ileriden gidiyor dedi doktor
![]()
Bahçelievler medipole gidiyorum cnm bn orda muayene ucreti ne kadarBen az önce sefaköy şubesinde muayeneden çıktım. Sen hangisine ve hangi doktora gidiyordun canım söylemişsen de unutmuşum kusura bakma![]()
Ahhh ahhhh iyi ki gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin mucizevi bir şeymişAynen öyle canım ayrıcalık değil kesinlikle ama anlayış bekliyoruzNeyse o kadar güzel bir dönemdeyim ki kızımı düşününce her şey uçuyor iyi ki varlar
![]()
BeeeenSelam kızlar. Bugün tam 17+0 olduk. Ama iki gündür sol tarafımda,vajina kasık rahim arası gibi bir yerde (anlatmak zor göstermek isterdim tam yerini) ağrı,batma gibi bir his var. Bebeğin o tarafta olmadığını biliyorum ama sebebini de anlayamadım yaşayan var mı bunu? Gazla alakalı olabilir mi?
Hahahahah,yaa valla allah kahretsin bu hissi gerçektenBeeeen3 hafta oldu sanırım bu sorunu yaşayalı. Geçer gibi olmuştu yine tekrarladı. Böyle zıplatıyor beni yerimden. Tam da vajinamın orası evet bebek orda değil nerede olduğunu kesinlikle biliyorum ama ağrı vajinamda. Ben de bunu kendimce bebeğin büyümesine bağladım yani başka açıklama yok. 29 senelikte vajinam daha önce yaşamamıştım böyle sorunlar
![]()
Hayırlısı olsun canım senin içinYani baya kısa baktı ultrasondan ya. Gebelik muayenesi diye gitmemiştim ondan mı bilmiyorum ama sonuçta özel yani. Kalp atışı boy kilo söyledi sonra yallahTakipli doktorum bi 15 dk bakmıştı en son. Tülay Hoca’ya gittim ben. Ay sonunda arkadaşım Fatma Hoca’ya gidecek bir de ona bakacağız ama hastaneyi beğendim temiz görünüyordu ve sakindi benim gittiğim saatte
1800 canım ama şirketimden dolayı 1350 oldu bana. Bahçelievlerde kime gidiyorsun ben Alev Oral’ı deniycem bi. 2300 mü orda muayene ücretiBahçelievler medipole gidiyorum cnm bn orda muayene ucreti ne kadar
Çok komik gerçektenHahahahah,yaa valla allah kahretsin bu hissi gerçektenben bir de seyahatten geldim,çok yormasam da kendimi acaba bir şey mi oldu diye kendi kendimi yiyiyorum (bir şeylerden nem kaparak bu hamilelik nasıl tamamlanıcak bakalım
) ama bebiş büyüyor diye düşünmek daha akılcı ve sakinleştirici tabi ki :)
Kabızlık da olabilir diyeceğim ama doktorun verdiği magnezyum maşallah diyeyim çok iyi geldi ama gaz sorunu daha iyi olsa da devam ediyor. Pazartesi randevum var yine,o zaman sorarım,bakalım benim doktorum ne diyecek :) (KENDİNİ DİNLEMEYİ BIRAKIR MISIN ARTIK DİYECEKÇok komik gerçektenıhhhhh diyorum ulu orta ne oldu sorusuna cevapta verilmiyor
Yok yok ben gittim acile biri kabızlıktan dedi biri bambaşka bir şey söyledi saçma sapan şeylere yordular. Bebek büyüdüğü için böyle, zaman zaman olmaya başladı çünkü devamlılığı da yok.
Sen de hocammm allah aşkına bu dinleme ötesinde bir şey zıplatıyor beni yerimden deKabızlık da olabilir diyeceğim ama doktorun verdiği magnezyum maşallah diyeyim çok iyi geldi ama gaz sorunu daha iyi olsa da devam ediyor. Pazartesi randevum var yine,o zaman sorarım,bakalım benim doktorum ne diyecek :) (KENDİNİ DİNLEMEYİ BIRAKIR MISIN ARTIK DİYECEK)
2235tl cnm muhabbet haliloğlu benim doktorum orda dogum ucreti aynimi acaba fiyat aldinizmi1800 canım ama şirketimden dolayı 1350 oldu bana. Bahçelievlerde kime gidiyorsun ben Alev Oral’ı deniycem bi. 2300 mü orda muayene ücreti
Gerçekten öyle,belirti olsa niye var,olmasa bir şey mi oldu diye diye kendimizi delirtme keyfiSen de hocammm allah aşkına bu dinleme ötesinde bir şey zıplatıyor beni yerimden deannelik içgüdüsünden midir nedir böyle belirti oldukça sapık gibi hoşuma da gidiyor ay çok enteresan şeyler
![]()
Benim de bugün öyle top gibi toplanıp duruyor, acıyor da geçer diye düşünüyorum ya büyüyorlarKızlar karnımın alt kısmı bebişlerin olduğu yer bugün hep sert uzanınca resmen baskı hissediyorum patlayacak gibi ya
Aynen doktorum bebekler geriliyor ondan demişti büyüdüğü için olabilir dediBenim de bugün öyle top gibi toplanıp duruyor, acıyor da geçer diye düşünüyorum ya büyüyorlar![]()
Hhahha dimiiiii olmasa kafayı sıyırırdık, olanlara bir şekilde katlanıyoruzGerçekten öyle,belirti olsa niye var,olmasa bir şey mi oldu diye diye kendimizi delirtme keyfi![]()