Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .

Kızlar dişlerimi fırçalamak çok zor midem atıyor öğürme ye başlıyorum bu seferde çok kasılıyorum Bi teknik var mı ki 😐 işkence resmen tamamen kokusuz tatsız macun var ama yinede olmuyor
Accık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.
😂 Sen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.
Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlık 🤣 bir de çiçeği verirken taksın altınları😍 tadını çıkar kız değişik güzel bi gelenekmiş. Biz de sütü aZcılar, ben çatır çatır normal doğurdumcular, her mahrem işinde orda duranlar başköşede bekler doğumdan önce hazırdırlar hatta 🤣

Kızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .
Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün

Var canım gaz problemin yoksa süt iç az da olsa geçiyor ya da laktozeuz iç bilemedim şimdi benim böyle komple midemi buzluğa sokasım geldi bugün
Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan

Ya benim midemde çok kötü ama sütü sevmiyorum midem bulanıyor sütten . Midem eriyor sanıyorum şuan yanmadan
Ne işe yarıyor hiç bilmiyorum ki ama seni çok iyi anlıyorum inan bana, hem yanma hem şu ilaç dokunması meselesinden bir hafta ağladım evin içinde. Dur bakıyım bi chatgpt ye sorayım

Benim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada😂😂
yaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrenc😀 bide gobegım ust kısımları kıllandı yaa ınanmıyorum kendıme beyaz tenlı bir ınsanım ben ya. Lazere asla ızın vermedı doktorum benım. Hıcbır bolgeye hemde jılete devam😀 ama oda malesef kasındırıyo hele sımdı yaz gelıyo napcaz bilmem. hormonlar gercekren cosuyo gebelıkte

O günden sonra güncelleme oldu her akşam yanıyor ama insani bir yanma değil ya 🤣 midem eriyor sanki
Canım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsın

Canım benımde öyle midem cok yanıyor geceleri full oturuyorum desem yalan olmaz. Cig tahın ıyı geliyo bana cok dayanamazsam gavısconu basıyorım geciyorum napıyım ama cig tahını deneyenebılırsın
Süt,yoğurt . Maden suyu ve çiğ tahin .. süper bunları alayım evde bulunsun bugün muz vardı evde muz denedim oda az birşey hafifletti . Ya bu yanmadan bahsediyorlardı ama ben hep normal reflü sanıyordum bu reflü felan değil mide eriten cinsten

yaaa ınanmıyorum tek sanıyordum kendımı ya benımde sakallarım cıktı öf iğrenc😀 bide gobegım ust kısımları kıllandı yaa ınanmıyorum kendıme beyaz tenlı bir ınsanım ben ya. Lazere asla ızın vermedı doktorum benım. Hıcbır bolgeye hemde jılete devam😀 ama oda malesef kasındırıyo hele sımdı yaz gelıyo napcaz bilmem. hormonlar gercekren cosuyo gebelıkte
Off ayni dert bendede var valla hem gôbüşte hem sirtimda hemde gidimda tuyler cikti lazerde yapamiyorum doğuma kadar tüylü bamya olcaz heralde umarim dökülüyordur 😂

Accık karbonat şahane temizler ama sürekli yapmayın dişetleri zarar görebiliyor. Diş temizlemeye sadece fırça ve su da yetiyo bazen. Arada böyle yapar arada macun kullanırsınız.

Aaay patron iyi bişi kız aslında. Kepazelikten önceki son sultanlık 🤣 bir de çiçeği verirken taksın altınları😍 tadını çıkar kız değişik güzel bi gelenekmiş. Biz de sütü aZcılar, ben çatır çatır normal doğurdumcular, her mahrem işinde orda duranlar başköşede bekler doğumdan önce hazırdırlar hatta 🤣
Ay sizde hastane odasına herkes girebiliyor. Bizde böyle değil. Özel devlet fark etmeksizin odaya kimseyi almiyorlar. İste görmeye gelenlerle de özel yeri var oraya çağırıyorlar. Orayada yakınlarına bebeği gösteriyorsun başkalarına bebeği bile göstermiyorsun. 5 dakika görüşüyorsun o kadar. Valla zaten ilk defa bebeginle tanışacagin zaman yakınların yanindaysa rahat edemez insan. Rahat rahat emziremem koklaşamam. Valla ben hem normal hem sezeryan yaptım. Normalde de başın göğe ermiyor. Benim için sezeryan daha konforlu daha rahattı. Yine sezeryan olucam birisi gelip ters birşey derse alır cevabını ama burda pek turkiyedeki gibi sezeryani yadirganmiyor yani şu saçma sapan sen doğum yapmadın düşüncesi yok. Yani en azından benim çevremde yoo böyle düşünce. Bide ztn anlamıyorum biz sezeryan olduk diye dgm yapmadiysak bu çocuğu leylekler getirmiştir demi ne saçma bir söz. Ne yani @mimzdan çıkarmadık diye doğurmadık sayiliyoruz mu 😂😅 bizde de sütün varmicilar var. Ben yoksada var diyecem sanki başımızda bekliyorlar.

Kesinlikle ya erkeğe benzedik şimdiden doğuma kadar kocamızla traş oluruz artıka Ahahha😂

Aa 19.Hafta erken olmuyormu kuzum ben 21.Haftaya aldim randevu ayy iyi hadi güzel haberlerle dön bende iyiyim çok şükür
Benim detayliya daha 21 gün var 💜
Canım ben şuan 20+3 deyim. Burdaki yazsn benim ilk gittiğim zamaanki bebeğin keseye göreydi:) ama şuan 20+3 son adet tarihimlede uyumlu

Ay o diyenler bitmiyoki liste uzayıp gidiyor

Teşekkür ederim önerin için canim

Back
X