- 3 Mayıs 2024
- 471
- 530
- 23
- 28
Ay çok heyecanlııııHatta 22 haftaya kadar hissetmeyen var merak etme canım hisedersin zaman vae hatta oyle bi hisedersin ki yeter doğsun dersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanlııııHatta 22 haftaya kadar hissetmeyen var merak etme canım hisedersin zaman vae hatta oyle bi hisedersin ki yeter doğsun dersin![]()
Canım muzu doğra üzerine tahin döküp yeKızlar mide yanması başladımı 3 gündür akşamlar midem alev topu oluyor , ejderha gibi ateş püskürücem sanki . Hayır sanki eriyecek o yanmadan mide öyle bir yanma .
Hayırlı sonuçlar al inşallahBenide 2 hafta sonra çağırdı 22 haftalık olmuş olucam![]()
24 saatlik içinmi dediler öyle canım ya inş öyle degildirHayırlı sonuçlar al inşallahben bir hafta daha beklerdimde, idrarımda protein kaçağı çıkmıştı, kadın doğuma gittim 24 saatlik idrar verdim, gebelik zehirlenmesi olabilir vs gibi bişeyler dediler. Perinatoloji bakıyor riskli gebeliklere oraya göster dediler
24 saatlik idrar verdim hem onun sonuçlarını göstericem perinatoloji doktoruma
Hemde gitmişken detaylı baktırcam:))
Yok normal idrarda 2 kez baktılar ikisinde de protein çıktı. Şiddetli baş ağrım kusmam ve ara ara tansiyon yükselmelerim oluyordu.24 saatlik içinmi dediler öyle canım ya inş öyle degildir
Dün sade muz vardı oda az dindirdi canım birde tahin alıyım herkes tahin diyorCanım muzu doğra üzerine tahin döküp ye
İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimdaşimdi 19 haftalık olduk vuruyo boyle karnıma bazen daha fazla hisediliyo bazen daha hafif sol tarafina yat tatli bisey ye ve elini karnına koy odaklan hisedersin cok guzel bir duygu
![]()
Canımm içimi rahatlattın çok teşekkür ederimBide demişsin ya ust karında hisediyorum bende bugun doktor randevum vardı ogluşumun kafası yukardaymiş ayakları alt karındabende hep senin gibi yukardı hisediyodum erken yukarda olamaz diyodum ama ordaymiş
![]()
Benim mide bulantılarından dolayı vitamin kompleksi verdi sanırım canım folik asit ve diğer vitaminler var gebelikte kullanılanlardan adını unuttum, bir de demir takviyesi kullanıyorum.Kızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
Kuşum 19 ile 21. Haftalarda en iyi sonuç verirmiş normal 19 yaniAa 19.Hafta erken olmuyormu kuzum ben 21.Haftaya aldim randevu ayy iyi hadi güzel haberlerle dön bende iyiyim çok şükür
Benim detayliya daha 21 gün var![]()
14. haftamda ek olarak demir, magnezyum ve omegaya başladım. Sana tavsiyem bunlara hemen başlaman. Ayrı olarak b12 ve d kullanman. Ben aynı hapın içeriğindr var diye ihmal ettim perperişan çıktı bugün sonuçlarım hiç gerek yok halsizlik çekmeye vs. Bence başla.Kızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
12den itibaren omega başladık 19 itibariyle de D vitamini başladık o kadar başka yokKızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
He şükür canım temiz çıkmış sık sık kontrole gidersin bundan sonra öyle bir tehlike varsa evde de tansiyon olcersinYok normal idrarda 2 kez baktılar ikisinde de protein çıktı. Şiddetli baş ağrım kusmam ve ara ara tansiyon yükselmelerim oluyordu.
24 saatlik idrarım araştırmama göre güzel gelmiş sonucum çok şükür ama doktpra göstermekte fayda var
Annem benim evlendiğim sene gebelik zehirlnemesinden, birazda ihmal ve bişey olmaz ya demesinden ötürü 6 aylıkken doğum yaptı
Kardeşim 709 gram doğdu ama mucize bebek oldu şuan 6 yaşında kocaman oldu:)
Öyle işte ben tedbirli ve dikkatli davranmaya çalışıyorum eğer böyle bir durum varsa önceden bilip ona göre tedavi uygulanır ve bebeğimi korumuş olurum
ayyy ne kadar değişikkk zarif görünüyor çok, ama nası emzircen kafamda deli sorular :) ben iyiyim sanırım, oğlumu merak ediyorum heyecanla haftaya kontrolüm var onu bekliyorumÇok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)
Öncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu.ayyy ne kadar değişikkk zarif görünüyor çok, ama nası emzircen kafamda deli sorular :) ben iyiyim sanırım, oğlumu merak ediyorum heyecanla haftaya kontrolüm var onu bekliyorum
Evet benimde hemen sütüm gelmedi hastaneden verdiler bize mama hemşireler çok güzel gösteriyor emzirmeyi mamayı nasıl vericegini falan ben çabuk alismistimÖncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu
çok şeker bi gelenek ama türkiyede de renkli olmasa da süslü geceliklerle foto cekimi falan yapıyolar, ben işe gelirken bile pijamamı zor cıkartan bi tipim şuanda da tayt tişört geziyorum ofiste pek beceremem süslenmeyi makyajı saçı başı ama süslenenlere cok özenirim hepÖncesinde emziririm giymeden önce. Hem ilk günler mama destekli gidiyorsun tam anlamiyla çocuk doymuyor. Daha sütün tam anlamiyla inmiyor. O yuzden mamada veririm. Oğlumda böyle olmuştu
Eveettt çocuk Dr her gun çocuğu görmeye geliyor yanına. Ben devlette yaptım. Orda çıkmadan önce ders bile verdiler desem yeridir. İste çocuğunuza sizden başkasına emzirtmeyin. Kendiniz önceliğiniz emzirmek olsun çocuk için faydali falan diye.Evet benimde hemen sütüm gelmedi hastaneden verdiler bize mama hemşireler çok güzel gösteriyor emzirmeyi mamayı nasıl vericegini falan ben çabuk alismistim![]()
Kiz bizde böyle özel günlerde bu kadar abartı giyiniyoruz. Ertesi günü evde zombi gibiydim ben.çok şeker bi gelenek ama türkiyede de renkli olmasa da süslü geceliklerle foto cekimi falan yapıyolar, ben işe gelirken bile pijamamı zor cıkartan bi tipim şuanda da tayt tişört geziyorum ofiste pek beceremem süslenmeyi makyajı saçı başı ama süslenenlere cok özenirim hep