5 gündür ara ara oldu ilk pembe akıntı geldi iki kere sonra akıntı gibi değil hani akışkan gelmedi yarın söylicem normal mi diye bugün gelmedi mesela bitti belki de
iyi olmana sevindim. Bence doğrusu son adet tarihine göre hesaplamalisin. Kafan karışmaz. Bende 6+1 ken ultrason 6+3 dedi ben yinede sat'a göre gidicem.
benim daha onceki gebeliklerimde eşim iliski istediği zamanlarda istemiyorum dediğimde. Bebek nasil büyüyecek o zamn spermler varmazsa buyuyemez demişti
iyi olmana sevindim. Bence doğrusu son adet tarihine göre hesaplamalisin. Kafan karışmaz. Bende 6+1 ken ultrason 6+3 dedi ben yinede sat'a göre gidicem.
Acil bakar mısınınızzz. Ya aşırı üşüyorum titreye titreye. Üşümekten ağlıyorum sürekli geçmiyor
Doktora gitsemmmi gitmesemmi
Elim ayağım boşalıyo sürekli
Acil bakar mısınınızzz. Ya aşırı üşüyorum titreye titreye. Üşümekten ağlıyorum sürekli geçmiyor
Doktora gitsemmmi gitmesemmi
Elim ayağım boşalıyo sürekli
troid sorunun varmı canım. Eğer varsa o üşütür. Bende cok üşüyorum aksamları ayaklarım buz. Kansızlıgında olabilir. Bebek senden alıyor vitaminleri belkide ondan endise etme
5 gündür ara ara oldu ilk pembe akıntı geldi iki kere sonra akıntı gibi değil hani akışkan gelmedi yarın söylicem normal mi diye bugün gelmedi mesela bitti belki de
İyidir İyidir inşallah. Bende iyim şükür. Dr ne zamn gideceksin. benim daha onceki gebeliklerimde eşim iliski istediği zamanlarda istemiyorum dediğimde. Bebek nasil büyüyecek o zamn spermler varmazsa buyuyemez demişti