Geçmiş olsunn.Benim erken iyi oldu ama bir süre sonra ağrı oldu etrafında. Enfeksiyon olmuştu
Ay mama işini unuttum ben densana eser miktar diyorumcanım diyet oldu mu atıyorum etin terbiyesinde bile süt olmayacak ancak öyle sonuç alıyorsun. Ama belki barlasın tolerans boyutundadır çok çok çekmek bile işe yarayabilir. Mama seviyesinde olmaz inşallah yeğenimden biliyorum iğrenç tadı kokusu
Oyyyyyy gebelik şekerinden sonra bir de bu olursa çok kötüüüüüüüBenim erken iyi oldu ama bir süre sonra ağrı oldu etrafında. Enfeksiyon olmuştu
Ay mama işini unuttum ben densana eser miktar diyorumcanım diyet oldu mu atıyorum etin terbiyesinde bile süt olmayacak ancak öyle sonuç alıyorsun. Ama belki barlasın tolerans boyutundadır çok çok çekmek bile işe yarayabilir. Mama seviyesinde olmaz inşallah yeğenimden biliyorum iğrenç tadı kokusu
Kuzum yaklaşık bir haftadır gidiyorum hiç söylemediler ama süt alerjisi daha farklı kilo kaybı olursa şüpheler başlıyor egzama tarzı pul pul dokilme yok bizde bı gaz var mukuslu kaka yada kabızlıkta yok bide btn süt hiç ama hiç içmem dün akşam mantı yemistik döküntü fln olmadiKuzum sen süt ve süt ürünleri diyince geniş çaplı bir araştırma yaptım benim bebe tam uyuyor. Kaşları pul pul dökülüyor hatta kızarıklıkta var sürekli nemlendiriyorum, kaka yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor, gaz sancıları kramp ve bence karın ağrısı, hırıltı gibi gibi bir sürü belirtisi var. Sadece lattede laktozsuz süt içiyorum ama onu bile sanırım kesme lazım. Direkt özel mamaya da geçilmez şimdi ille de doktor kontrolü şart. Bu gibi durumda uzun mu oluyor karar verilmesi? Bu arada ben hiçbir şekilde normal süt içemiyorum direkt ishal, karın ağrısı, hamile gibi karnım şişer oha şok bir aydınlanma yaşıyorum. Aciliyetli çözeceğim bu işi @Eylulde_gel
Senin de böyle durum var mı canım? B Bluehappiness
Nasil yapiliyor jeli cnmCanım ayva çekirdeği jelini dene 3.de bile bir kez yara çatlak sorunu yaşamadım acimaya başlar başlamaz sürdüm 2 3güne tamamen yok oldu
Kilo alıyor ama saydığım tüm belirtere de uyuyor süt alerjisi. Ay ben nasıl dikkat edicem bilmiyorum süt içmeyen hiçbir atıştırmalık dahi yok evde şu an bana göre yiyecek yokKuzum yaklaşık bir haftadır gidiyorum hiç söylemediler ama süt alerjisi daha farklı kilo kaybı olursa şüpheler başlıyor egzama tarzı pul pul dokilme yok bizde bı gaz var mukuslu kaka yada kabızlıkta yok bide btn süt hiç ama hiç içmem dün akşam mantı yemistik döküntü fln olmadi
Doktora Danış öyle hareket et aşkım bı anda pattt diye kesmeKilo alıyor ama saydığım tüm belirtere de uyuyor süt alerjisi. Ay ben nasıl dikkat edicem bilmiyorum süt içmeyen hiçbir atıştırmalık dahi yok evde şu an bana göre yiyecek yokzormuş böyle beslenmek
Annem 15 gün kaldı benimle gitti çalışıyor mecbur. 2 yaşında bir kızım var ekstra. Eşim asistan 24 saat nöbete gidiyor bir gün tek kalıyorum evde diğer gün de nöbet çıkışı ceset gibi oluyor ses yapmasın çocuklar dinlensin diye ekstra çaba sarfediyorum. Kayınvalidem gelecek ama görümcem de doğum yaptı onunla şimdi sanırım 10 gün daha perişanspor kulübü başkanıyım sonra toparlayacağızKızlar aileleriniz gitti mi? Kimler ne zamandır yalnız bakıyor bebişlere? Yarın annemler gidecek, üstesinden gelebilir miyiz bilmiyorum. Eşim çalışıyor. O benden de tedirgin yapamıcaz kesin diyor sürekli
Nasıl yapıyorsunuz ne zaman eşiniz bakıyor ne zaman siz bakıyorsunuz hangi saatte neler yapıyorsunuz iş paylaşımı uyku durumu falan neleri nasıl ayarlıyorsunuz fikir verebilir misiniz?
Bence de direkt kesebilecek gibi değilim evde cidden yiyecek bir şey kalmıyor eğer kesersem bu sefer de sütüm etkikenir zaten uyku yok. Çok daha kızarık oluyor dimi öbek öbek? Benim laktoz int. varDoktora Danış öyle hareket et aşkım bı anda pattt diye kesmebenim karşı komşunun oglunda vardı laktoz intoleransi o çok farklı bı kızarıklık oluyordu şimdi gözümün önüne getirdim huzursuzluk yapar diye doktor bana yoğurt süt peyniri olabildiğince azalt demişti kahveyi sade içerik peyniri yemiyorum sütü de icemem öyle olunca eleedim direk
Kızımda olmuştu benim gözyaşı kanalı tıkanıktır demişti masaj yapıyordum her gün geçti şimdi gündür şakır ağlıyor ilaç vermemişti bize.Kızlar merhaba. Bebeğimin sağ gözü çapak yapıyor akıyor, doktora götürdük damla verdi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
EvetBence de direkt kesebilecek gibi değilim evde cidden yiyecek bir şey kalmıyor eğer kesersem bu sefer de sütüm etkikenir zaten uyku yok. Çok daha kızarık oluyor dimi öbek öbek? Benim laktoz int. var
Gebelik benim. Icin daha zorlayıcı oluyor canimBebek bakmamanın zor olmamasını nasıl başardın anacım. Cümleyi yazarken bile zorlandım
Doktor bize laktozu sindirme zorlugu olanlar icin kullanilan damla verdi canim her emzirmeden once damla veriyorum simdilik kakasini daha kolay yapiyor sanki yariyor iseBence de direkt kesebilecek gibi değilim evde cidden yiyecek bir şey kalmıyor eğer kesersem bu sefer de sütüm etkikenir zaten uyku yok. Çok daha kızarık oluyor dimi öbek öbek? Benim laktoz int. var
Benim de kayınvalidem aynısını dediKızlar benim oğlumun yüzünde de sivilce gibi şeyler çıktı doktor bir şey yapma sütün yağlı geçer gibi kocakarı lafları söyledi nette bioderma atoderm in iyi geldiği yazıyor ama başına gelen var mı?
Pazartesi doktoruna götürcem ss aldım göstercem canım çok teşekkür ederim. Önceden nasıldı çok mu ıkınıyordu yaparken?Doktor bize laktozu sindirme zorlugu olanlar icin kullanilan damla verdi canim her emzirmeden once damla veriyorum simdilik kakasini daha kolay yapiyor sanki yariyor ise
O zaman bu değil ama bir şeyler var çözeceğim hajsjsj inat ettim bu gaz başka bir gaz. Gazlı bebekte gördüm ama benim pipili gazman gibiEvetiri iri
Ayva çekirdeklerini kurutuyoruz 1gün bile kurumasi yeterli. Sonra onlari üstünü az geçecek kadar kaynayıp soğumuş su koyuyoruz.( eğer çoksa yarısını daha sora kullanmak için bırak) 5 10dkka içinde jel kıvamına geliyor. Her emzirmesen sonra sür. Emzirirken yıkamana gerek yok hem bebeğin ağız içi yarası varsa çok iyi gelir. Bir zarari yok. Ben bu yöntemle bir kez yara sorunu yaşamadım bile 3.bebemNasil yapiliyor jeli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?