- 8 Mayıs 2023
- 625
- 649
- 33
- 26
Benimde 30 Aralık satBizim sat tarihimzde ayni hemen hemen benimki 30senin 29aralik dgilmi sen kese yi listeye yazdirmadinmi kuzum herhangi bi tahlil istedimi doktor bide kalp atisi icin ne dedi
Ben ultrason alamadim doktor 3 saat sonra sonuç gelebilirsin dedi kese haftan ile uyumlu dedi karindan baktı bu arada
Sonuçlara bakmaya gitmediğim için şu gün gel demedi 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum ben. Eşim zaten saglik personeli o kadın doğuma benim sonuclarimi gösterdi gerek duymadım

Tahlilde 3 tüp kan aldı birde idrar istedi başka bisey demedi troid çıktı. Sen kaç tüp kan verdin

çok şükür    kanama alanı için tedavi gerekli diyorlar sende alsamiydin acaba.  İnşallah küçülüp kaybolup gidecek.  Sen kaç haftalikta gördün
   çok şükür    kanama alanı için tedavi gerekli diyorlar sende alsamiydin acaba.  İnşallah küçülüp kaybolup gidecek.  Sen kaç haftalikta gördün
		 sağlıkla gelsin minigin
 sağlıkla gelsin minigin 

ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.
 ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.
		 ondan sonra idrar ve kan testi istedi kan grubuma bakmışlar bir de bağışıklık sistemindeki antikorlara bakmışlar bir sürü virüs adı vardı korktum ben de görünce
 ondan sonra idrar ve kan testi istedi kan grubuma bakmışlar bir de bağışıklık sistemindeki antikorlara bakmışlar bir sürü virüs adı vardı korktum ben de görünce  vitamin eksikliği olarak da sadece d vitamini eksik ama çok düşük değil ilaç vermeyeceğim bu dönemde ne kadar az ilaç kullanırsan o kadar iyi dedi. Şimdilik sadece Folik asit kullanıyorum
 vitamin eksikliği olarak da sadece d vitamini eksik ama çok düşük değil ilaç vermeyeceğim bu dönemde ne kadar az ilaç kullanırsan o kadar iyi dedi. Şimdilik sadece Folik asit kullanıyorum
 umut oluyor yazdıklarınız inşallah benim de böyle ilerler. Bir kere kayıp yaşayınca korkuyor insan inşallah sorunsuz olur
 umut oluyor yazdıklarınız inşallah benim de böyle ilerler. Bir kere kayıp yaşayınca korkuyor insan inşallah sorunsuz olur 

bu persembe gitcem hem kesede gelisme varmi bakar ,
bu persembe gitcem hem kesede gelisme varmi bakar , 

6. Haftamdayım şuan
 6. Haftamdayım şuan