• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz detaylıyı

Kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz detaylıyı
Zaten ortalama 20-22 gibi yapılıyor diye biliyorum. Benim randevum da 22+4e denk geliyor sanırım devlet hastanesi Öyle randevu verdi

Herkese tekrar merhaba, bugün perinatolojiye gittim, kanama alanının nadir görülen retrokoryonik hematom olduğunu, plasentanın ön yerleşimli olduğunu söyledi, gelişimi normal ama çalışıyorsan rapor al dinlen dedi, var mı hiç böyle olan aramızda. Cinsiyeti de fetal dna daki gibi kız dedi, 2.kızımız olacak nasipse 🌸 ama biraz endişem var duyduklarımdan sonra
Aynı şey mü bilmiyorum ☺️ benim plasentam aşağıda ve rahim ağzını kapamış bir şekilde. Yoğun kanamalı ve raporluyum 😕

İlk bebeğimi 17+2 de hissettim. Onda bile insanlar erken hissetmişsin diye inanmadılar. Çogu arkadaşım 22 haftalarda hissettiler. O yüzden korkma. Vücut yapısına göre bebeğe göre değişiyor.
Canım aslında zayıfım diye erken hissederim sanıyordum ama anlamıyorum

Kızlar ben artık yatarken zorlanıyorum ya bebito daha avokado kadar ama sırt üstü uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor rahimde. sağa sola yatınca da bir süre sonra ağrı giriyor döne döne yatıyorum artık. Erken değil mi ya rahatsızlıklar için 🥹🥹
Bende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorum😂

Ben Bi de her ilaçı içemiyorum yan etki ediyor benim en son 30du sonra deneyerek 3. İlaçta yan etki olmadı 90 ilk defa gördüm bende doktordan ilacını değişmesini isteyebilirsin belki başkası daha iyi sonuç verir
Ben de dozu mu arttırır diyodum ama doğru diyosun canım belki de değiştirmek lazım.Bakalım ne diyecek doktor

Aynı şey mü bilmiyorum ☺️ benim plasentam aşağıda ve rahim ağzını kapamış bir şekilde. Yoğun kanamalı ve raporluyum 😕
Rabbim sana da şifa versin canım, bende mecbur heyet raporu alacağım inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci, ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler görmedim, deneyim falan yalan oldu...

Bende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorum😂
Üf biz ne yapacağız böyle 😂 korkuyorum da bir yandan bebeğe bir şey olacak diye uykular haram galiba bundan sonra

Oturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyor 😂 ne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.

Oturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyor 😂 ne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.
Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum

Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum
Hiç sorma neymiş hamilelikte bu enfeksiyon, vajinal hassaslık çözemedim ya.
Ben de sana kıyamam kum, taş çok illet bir şey bir de şu dönemde çekiyorsun rabbim yardımcın olsun. Her hastalıkta gece kudurur zaten 😞

Aşkım sorma bence hamilelikle alakalı sağ tarafımda ceviz büyüklüğünde şişlik var sıksan sıkılmıyor . Doktorun verdiği kremi kullanıyorumm geçmezse hastaneye git içini boşaltsınlar dedi . Ben de tekrar ilacı kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum . Lokal bile olsa anestezi istemiyorum. Acil bakar bu arada 🤣 beni almanyadaki doktorum bile benim yapacağım birşeybyok hastaneye git diyorsa ,sen git kesin bakarlar .

Ya kızlar benim ayaklarım şişiyor cidden Napacam asla bilmiyorum . Erkenden başladı şişmeye ,dün terliklerime zor girdim yürüdükçe tabanlarım patlıyor

Aşkım sorma bence hamilelikle alakalı sağ tarafımda ceviz büyüklüğünde şişlik var sıksan sıkılmıyor . Doktorun verdiği kremi kullanıyorumm geçmezse hastaneye git içini boşaltsınlar dedi . Ben de tekrar ilacı kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum . Lokal bile olsa anestezi istemiyorum. Acil bakar bu arada 🤣 beni almanyadaki doktorum bile benim yapacağım birşeybyok hastaneye git diyorsa ,sen git kesin bakarlar .
Kız kıyamam ne kadar büyükmüş ceviz büyüklüğünde diyorsun 😔😔 ya kesinlikle hamilelikle alakalı daha önce hiç yaşamadım şöyle sorunlar. Ya bugün ya da yarın gideceğim gerçekten çekilecek çile değil bi baksın kremdi falan bir şey verir belki

Back
X