• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Banada öyle demişlerdi bugün elime bı evrak vermişlerdi orda gördüm 1. Ay hem kalça usg hemde aile hekimliği asi diyor ben mi yanlış okudum acaba yaa hemen bıdaha bakayım 🤣
Ha o kalça ultrasonudur balım aşı değil. Göz, kalça falan var 1. ayda

Geçmiş olsun kuzum ,Allah kalıcı şifa versin Barlasa diğer tüm bebeklerinize🌹

Esmos bir dogurdun kayboldun.Dogumun nasıl oldu bebek kaç kilo doğdu ,şuan nasılsınız♥️

Senin nasıl oldu cnm büyük çocuğun alisabildi mi bu sürece .
Benim lohusalık depresyonu kaç gün sürecek bakalım ,inş hiç olmaz ya 😕
Canim normal dogum yaptım 3080 gram dogdu usg de 3600 demişti doktor baya fark cikti kiloda iyiyiz cok şükür uyku düzeni yok şu an gecemiz gündüzümz karıştı zamanla oturcak inşallah

Yanlış değilim değil mi benim algilarim baya kapalı çünkü ama şöyle bişey de var karma aşı eklenince aşının birini böldüler gibi biseyler hatırlıyor gibiyim yarın aile hekimini bı arayım

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-13-15-31-44-015_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-10-13-15-31-44-015_com.android.chrome.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
İyi çok sevindim 🌸 açıklığı nasıl kontrol ediyorlar ultrasonla mı el ile mi 😅 38+4 üm çatı kontrolü de yapılmadı. Sizde yaptılar mı
Benim de yapılmadı çatı muayenesi doktorum yapmayı gerekli bulmadı. 32. Haftada bir kanamam olmuştu ozaman eliyle kontrol etti rahim ağzımı ama acı hissetmedim ben sadece karnımda hafif bir ağrı hissettim adet ağrısı gibiydi

Yanlış değilim değil mi benim algilarim baya kapalı çünkü ama şöyle bişey de var karma aşı eklenince aşının birini böldüler gibi biseyler hatırlıyor gibiyim yarın aile hekimini bı arayım
Kuşum benim aşı kartında bir şey yazmıyor 1. dozu doğumda yapmışlar 2. dozda bir şey yazmıyor. Ebe 2. ayda aşılar başlayacak demişti. Yoğun bakım taburcu kağıdında da 1. ay göz muayenesi 2. ay kalça ultrasonu yazıyor.

Ben de aynı mamayı kullanıyorum dediğin gibi hardal sarısı içinde boncuk boncuk tanecikler var. Mama genel olarak öyle yapıyormuş süt gibi değil. 2 gündür sütü arttırıp mamayı azalttık, daha az kaka yapıyor mesela 2 gündür sadece 2 kere yaptı. Düzene girmesini bekliyorum
Canim ben mama kullanmiyorum benim bebişinkide öyle mamayla alakali değil bence.

Selam kızlar, 39+4 üm bugün doktora gittim herşey normal sancı yok cuma bakalım duruma göre cumartesi yatıralım gelmezse dedi yatırıp ne yapıyorlar ?

Kızlar sizi de geceleri üşüme tutuyor mu ? Beni 3 gecedir bi üşüme tutuyor ama öyle böyle değil. Sonrasında da ter basıyor .

B Bluehappiness kontrole çağırdılar 1. Ayda da aşı da varsa demediler o zaman canım. Nasıl geçiyor günler ❤️
Dün gece asla uyumadık saatgece 2 de bı uyandı sabah 6.30'a kadar çok ağladı gazı vardi damla'yı geç vermiştim ondan oldu sanırım bütün algılarım kapandı sürekli ağlamalı eşim de yok annemi de dün gönderdim sabah oğlumu okula gönderiyorum diyorum Bir saat uyuyayım asla mümkün olmuyor kısır bir döngüye girdim anlayacağın sen ne durumdasın

Canim ben mama kullanmiyorum benim bebişinkide öyle mamayla alakali değil bence.
Kızlar ben bu sarılık tedavisindeyken öğrendim hardal sarısı ve pütürcüklü olması bebeğin doyduğunu gösteriyormuş doktor çok güzel demişti hatta pütürcüklerinden korkmayın anne sütünde de mama da aynısı oluyor

Kızlar ben bu sarılık tedavisindeyken öğrendim hardal sarısı ve pütürcüklü olması bebeğin doyduğunu gösteriyormuş doktor çok güzel demişti hatta pütürcüklerinden korkmayın anne sütünde de mama da aynısı oluyor
Evet canim ablamda ôyle dedi bana onun 3cocuk olduğu için tecrübeli ❤️😍

Kuşum benim aşı kartında bir şey yazmıyor 1. dozu doğumda yapmışlar 2. dozda bir şey yazmıyor. Ebe 2. ayda aşılar başlayacak demişti. Yoğun bakım taburcu kağıdında da 1. ay göz muayenesi 2. ay kalça ultrasonu yazıyor.
Evet ikinci aydaymiş aşi kizlar birleştirmisler aşilari bugun topuk kani icin gittim hemşire öyle dedi.

Dün gece asla uyumadık saatgece 2 de bı uyandı sabah 6.30'a kadar çok ağladı gazı vardi damla'yı geç vermiştim ondan oldu sanırım bütün algılarım kapandı sürekli ağlamalı eşim de yok annemi de dün gönderdim sabah oğlumu okula gönderiyorum diyorum Bir saat uyuyayım asla mümkün olmuyor kısır bir döngüye girdim anlayacağın sen ne durumdasın
Bir öyle bir böyleyiz canım benim. Bi gün kötüyse ertesi gün dinleniyorum ama bizim sancı sabah başlıyor. Daha yeni imdi kucağımdan uyudu inşallah az uzun sürer. Geceden iyidir diyorum ama gece de bi uyanınca geri uyuması 2 3 saati buluyo. En azından uyuduğunda da 2 3 saat uyuyo😁 yaşlanmışım ya sabaha karşı uykusuzluğu pek zor geliyo. Öyle böyle geçirdik 1 ayı. 2 ay daha geçirirsek güneşli günler yakın 😅 ama bu halleri pek tatlı. Lohusalık hormonlar çok zorladı beni bir de. Bugün bir tık daha iyim inşallah gelmez atak bir daha. Gelince acayip bir kasvet basıyo.
Çocuğu okula mı bırakıyorsun. Zor olur öyle de çok. Oğlum da ne gaz ne uykusuzluk bildim maşallahı vardı. Kızım çıkarıyor acısını 😁 canları sağ ömürleri güzel olsun inşallah 🙏

Back
X