• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bi dönem öyle oluyor canım gazdan emmek istiyor emzige alışsalar bu dönemde iyi olurda benim kızda almıyor emzik meme uyku sonra yine meme devam ediyoruz 😃 aç olduğundan değil huzursuz olduğu için öyle malesef

Emziği tutmuştu 2-3 kere verdik her seferinde alır almaz uyudu, dün artık öğrendi mi ne yaptı bilmiyorum emziği verince gözü açık durdu uyumadı, sonra da emziği almadı tekrar 😄 evet evet kesinlikle aç değiller inşallah geçer huzursuzlukları

Benim eşimde de duruyor canım ama onun da kolunu emiyor sürekli, o yüzden yine ben almak zorunda kalıyorum 😄 geçer inşallah ben de uykusuzluktan yoruldum ♥️
Benimki de meme için durmuyor kucağımda susuyor meme aşıkları ya 😂😂🤩 offff çok iyi anlıyorum 2 gündür ben de aşırı uykusuzum uyusalar dinleniriz

Arkadaşlar bizim bebek de bozuldu galiba :D
Burda konuşulmuş zaten,şimdi bize de geldi bu güncelleme. Dünden beri uyumadığı zamanlar uyuduğu zamanları geçti. Gözleri fıldır fıldır maşallah öyle duruyor. Babasıyla annesi ise yamulmuş olarak hayata tutunmaya çalışıyor 🫠🫠

Arkadaşlar bizim bebek de bozuldu galiba :D
Burda konuşulmuş zaten,şimdi bize de geldi bu güncelleme. Dünden beri uyumadığı zamanlar uyuduğu zamanları geçti. Gözleri fıldır fıldır maşallah öyle duruyor. Babasıyla annesi ise yamulmuş olarak hayata tutunmaya çalışıyor 🫠🫠
Sözleşmiş gibiler gerçekten hepsi hemen hemen aynı. Eşimle pertimiz çıktı… Ben biraz dışarı çıkıp geldim biraz hava aldım köpüş oğlumla şimdi eşim çıktı. Resmen uykumuz açılsın diye her yolu deniyoruz 😆😆 güç lazım cingöz gibi ve gecemiz gündüze döndü daha aynı sıfır uykuyla bakıyor

Kızlar ya dün gece karnım ve sırtıma hafif bir ağrı girdi ve iç çamaşırımda sıcaklık hissettim nişanımdır diye koştur koştur lavaboya gittim heyecanla ve koyu kıvamlı beyaz sümüksü bir akıntı olmuştu şimdiye kadar bukadar kıvamlı olmazdı akıntım bildiğiniz afedersiniz balgam gibiydi silincede aynı köyü kıvamda peçeteye geldi ama rengi beyazdı nişan olabilir mi acaba? Renginden dolayı olduğunu sanmıyorum😔 bebişim cuma günü daha kanala inmemişti oyüzden bir umut girecek diye bekliyorum. 38+5 haftalığım bu arada
Kızlar bilen yok mu hepiniz doğurmuşsunuz zaten beni bı bilgilendirin sizde nasıl geldi nişan bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi bu haftadan sonra inmesi mümkün mü bebeğin? Süreci biraz anlatırmısınız içim içimi yiyor bebek gelmiyor diye

Kızlar bilen yok mu hepiniz doğurmuşsunuz zaten beni bı bilgilendirin sizde nasıl geldi nişan bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi bu haftadan sonra inmesi mümkün mü bebeğin? Süreci biraz anlatırmısınız içim içimi yiyor bebek gelmiyor diye
Sana google link atıyorum özelden nişanı.

Sözleşmiş gibiler gerçekten hepsi hemen hemen aynı. Eşimle pertimiz çıktı… Ben biraz dışarı çıkıp geldim biraz hava aldım köpüş oğlumla şimdi eşim çıktı. Resmen uykumuz açılsın diye her yolu deniyoruz 😆😆 güç lazım cingöz gibi ve gecemiz gündüze döndü daha aynı sıfır uykuyla bakıyor
Biz hala emiş modundayız,memelerde derman kalmadı artık.. sarılık mücadelesi devam ettiği için ondan da uzak tutamıyorum. Ama modumuz ektedir :D

Eklentiler

• IMG_0221.webp
    IMG_0221.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 8
Biz hala emiş modundayız,memelerde derman kalmadı artık.. sarılık mücadelesi devam ettiği için ondan da uzak tutamıyorum. Ama modumuz ektedir :D
Hahahahah çok güldüm gece bendim bu 😆😆😆 sarılık hepimizin kanayan yarası zıkkım alsın o sarılığı mahvetti hepimizi. Gerçekten katılıyorummm meme ucum falan resmen oyun hamuru gibi bir sağa bir sola çekiştiriliyor tanıyamıyorum memeleri 😂

SMA optipro kullanıyorum da bebeğim azcık kusuyor mamadan sonra bunu yaşadınız öı hiç
Fazlasini kusuyor olabilir kuzum
Bizimkine doğan doğmaz verdiler çenesi çok güçsüz ememiyo diye zaten iki gün aç yattı çocuğum açlıktan sarılık oldu onun için hangisi iyiyse ben ona razıyım
Emzik çenesini güçlendiriyor ben memeyi bırakınca doyduğunu anladığımda hala emmek istiyor o zaman veriyorum 🥲

Hahahahah çok güldüm gece bendim bu 😆😆😆 sarılık hepimizin kanayan yarası zıkkım alsın o sarılığı mahvetti hepimizi. Gerçekten katılıyorummm meme ucum falan resmen oyun hamuru gibi bir sağa bir sola çekiştiriliyor tanıyamıyorum memeleri 😂
Ama gerçekten hepimizin aynı şeyleri yaşayıp birbirimize destek olabilmemiz çok güzell 🫶🏻
Sadece,yenidoğanın balayı kısmı bitti artık,hepimize başarılar diliyorum 😂😂

Canım öncelikle sakinleş. Bu stresin sancını da kaçırır bebeğini de sıkıntıya sokarsın. Daha zamanın var yani süresi dolmuş gebelik falan değilsin maşallah. Nişan herkeste farklı olur benimki adetin son günleri gibiydi kanamam oldu o şekilde geldi. Kanala da doğurduğum gün tam anlamıyla yerleşti. 40+4’te doğurdum ben. Hiç için içini yemesin akışına bırak o zaten geleceği günü bilir 💞

Canım benim de 2-3 cm açıklığım vardı perşembe ama hala sancım pek yok, eğer kendi sancım gelmezse en geç cuma yatıracak beni ben kabul ettim hatta çarşamba gitmeyi bile düşünüyorum bebeğimi riske atmamak için. Bence sen de daha fazla bekletme yarın git doktoruna eğer güvendiğin bir doktorsa da yatışı kabul et. Benim cuma günü 40+1 olacak daha fazla beklemek istemedi bazı riskler başlıyormuş 40. Haftadan sonra, tabiki yine de sen bilirsin
Ben şuan devlet hastanesine gidiyorum daha önce özele gidiyordum doktorum gittiği için devlete geçtim iki güne bir çağırıyor az öncede acilden giriş yaptım açıklık aynı nst de sanci var bu seferki doktor yatiramam dedi gerek yok dedi artık her gün gelceksin 41de yatisini yapcaz eğer bebek gelmezse

Ben şuan devlet hastanesine gidiyorum daha önce özele gidiyordum doktorum gittiği için devlete geçtim iki güne bir çağırıyor az öncede acilden giriş yaptım açıklık aynı nst de sanci var bu seferki doktor yatiramam dedi gerek yok dedi artık her gün gelceksin 41de yatisini yapcaz eğer bebek gelmezse
Anladım canım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah 🌸

Vajinal doğum yapan kızlar kanamanız ne alemde ya ? Benim 14.günüm ve son 3 gündür baya adet kanaması gibi kırmızı ve yoğun. Baya azalmıştı aslında açık renk oluyordu ama şu an kıpkırmızı. Endişelendim bi

Canım ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun 🥹😍💛 sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah 💞 Nasılsınız bebişle iyi misiniz? Bizim sarılık öyle kolay kolay maalesef geçmeyecek genetik bozukluk çıktı, enzim eksikliği o yüzden birkaç ay daha sürecek 🥺
Sağol kuzummm❤️❤️🧿🧸 iyiyiz çok şükür sadece ben yalnız kalamıyorum korkuyorum sanki boğazına süt gitçek gibi hissediyorum panik oluyorum.. bunun üstesinden gelmeye çalışıyorum.. biliyorum canım benim arkadaşımda vardı ilerisi için panik oluncak bişey yok, bir kaç şeye dikkat ediyor şuan o kadarlık🙏🏻

Vajinal doğum yapan kızlar kanamanız ne alemde ya ? Benim 14.günüm ve son 3 gündür baya adet kanaması gibi kırmızı ve yoğun. Baya azalmıştı aslında açık renk oluyordu ama şu an kıpkırmızı. Endişelendim bi
Benim bitti canım biteli de 1 haftayı geçti. Bugün doğum yapalı 24. günüm.

Back
X