• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de dört gün önce doğum yaptım sütüm hiç gelmiyor yani hiç derken küçücük damlalarla geliyor ve bebek boş emiyor o yüzden de çok ağlıyor iki gün önce mama aldım Aven’in naturel biberonu var onunla verdim çocuk sustu uyudu gerçekten de dediğiniz gibi ama kaç mil veriyorsunuz kaç saat aralıkla veriyorsunuz acaba öğrenebilir miyim
Öncelikle gözün aydın canım sağlıkla hayırla büyüt inşallah. Ben artık mama vermeyi kestim elhamdülillah. Mama verdiğim dönemde mamadan önce mutlaka 15 dakika sağ göğsümü 15 dakikada sol göğsümü emzirdim boş emse bile. O emdikçe sütüm geldi. Ve kaşık biberon kullandım. Verdiğim miktar ve saat aralığı tamamen bebeğime bağlı olarak değişti. En başta 30 ml ile başladım 2 saatte bir. Sonra 30 yetmemeye başladı. 60 verdik. Bazen önce 30 1 saat sonra 45 verdik. Bi düzeni yoktu yani. Aç olduğunu hissettikçe verdim. Emzirmekten vazgeçme ama 🩵 Bir de dut kurusu çayının çok faydasını gördüm bi iznillah

L luckykus kuzuuum teşekkür ederimmmm❤️ en son sarılık vardı geçmiştir bitmiştir inşallah her şey yolundadır canım 🥰 bu sürede anne olan herkesi tebrik ediyorum Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin 🧿Salı günü bende yavruma kavuştum çok şükür 🙏🏻 birbirimize alışmaya çalışıyoruz💙 hepinize soracağım çok şey var çünkü çok paniğim ve korkuyorum biraz 🥲
Canım ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun 🥹😍💛 sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah 💞 Nasılsınız bebişle iyi misiniz? Bizim sarılık öyle kolay kolay maalesef geçmeyecek genetik bozukluk çıktı, enzim eksikliği o yüzden birkaç ay daha sürecek 🥺

Kızlar acil bir şey soracağım, burnunu temizlerken serum fizyolojiği gözüne sıktım yanlışlıkla, sonrasında da kustu ve kusmuğu da gözüne girdi napcam bir şey olur mu korktum

Öncelikle gözün aydın canım sağlıkla hayırla büyüt inşallah. Ben artık mama vermeyi kestim elhamdülillah. Mama verdiğim dönemde mamadan önce mutlaka 15 dakika sağ göğsümü 15 dakikada sol göğsümü emzirdim boş emse bile. O emdikçe sütüm geldi. Ve kaşık biberon kullandım. Verdiğim miktar ve saat aralığı tamamen bebeğime bağlı olarak değişti. En başta 30 ml ile başladım 2 saatte bir. Sonra 30 yetmemeye başladı. 60 verdik. Bazen önce 30 1 saat sonra 45 verdik. Bi düzeni yoktu yani. Aç olduğunu hissettikçe verdim. Emzirmekten vazgeçme ama 🩵 Bir de dut kurusu çayının çok faydasını gördüm bi iznillah
SMA optipro kullanıyorum da bebeğim azcık kusuyor mamadan sonra bunu yaşadınız öı hiç

Kızlar acil bir şey soracağım, burnunu temizlerken serum fizyolojiği gözüne sıktım yanlışlıkla, sonrasında da kustu ve kusmuğu da gözüne girdi napcam bir şey olur mu korktum
Onunla göz de temizliyorum canım ben. Kusmuk da yapmaz bişi inşallah merak etme.

Kusmuk için de göze 1 damla serum fizyolojik damlatsak mı diye düşündük ama bilemedik canım sen gözü nasıl temizliyorsun
Bebek pamuğu ya da gazlı beze döküp siliyorum canım. Yakıyo sanırım hiç sevmiyor. Kusmuk taze sütse bir şey olmaz bence endişe etme. Göz pınarına masaj yap orayı tıkamasın.

Back
X