• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben geçen hafta şampuanlı ilk banyosunu yaptırmıştım. Her gün de normal suyla banyo yaptırıyordum vücudu rahatlasın diye. Önerilen haftada bir mi şampuanlı şekilde? Siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? Bir de klima açık şu an 26-28 dereceye getirmeye çalışıyorum salonu yandım yemin ederim her gün bu odayı sıcak hale getirme tantanam var. Siz nasıl bir sıcaklıkta yıkıyorsunuz? Banyom çok soğuk ve büyük doğalgazlı da değil ev o yüzden salonda yıkıyorum.

Canım bugün hastaneye gidecektin ne yaptın? Nasılsınız? F frambuazlicheesecake Ben gidemedim kilo ölçümüne aşırı kalabalıktır pazartesi diye yarına erteledim
canim sabah gittik simdi geldik daha, dort tup kan verdik yine 😓 enfeksiyonlar, karaciger, kan degerleri, enzimler, idrar midrar bir ton sey bakildi yine, hani cok sukur tabii hepsi negatif cikti fakat sarilik hala 13 😔 cumadan bugune 250 gr almis, o da iyi dedi, bir tek g6 kaldi, onun sonucu cikmadi henuz.

iyi yapmissin canim, her yerde hastalik kol geziyor, almistir minnos merak etme, o kadar ozene bezene besliyorsun 🩵

sende g6 enzim eksikliginin yasakli listesi telefonunda varsa bana da atar misin zahmet olmazsa, sonuc cikmadi ama risk almayayim bizimkinde de varsa ben de simdiden yemeyeyim ne olur ne olmaz. 🥹

Ben de hatayı sanırım burada yaptım yorgun diye sabah erkenden gidiyor diye işten gelince bile her yükü kendim yüklendim erkekten beklemek de benim hatam oldu 🤣 dur ben de öyle yapayım çıldırmamı bekliyor muhtemelen çıldırmadan komut vermek en iyisi 🤣
Niye bacım öğlene kadar yatıp kahvaltı keyfi mi yapıyon sen de evde 😁 deliksiz uyuyor güzelce gidiyo nimet bilsin. 39383838 defa gece kalkan sen değil misin? Valla doğumla verdiklerimiz ve sonrası… Allah boşa günah sıfırlamıyor anne olunca 🥰 uyandırın dürtükleyin kıyın kocalara 😁 aslında temel sorun şu hemen bağlanmıyorlar bebeye. Bağlanınca daha da düzeliyo her şey. Benim kocam 43 yaşında bu babalığı daha farklı. Yaş da etkili sanırım.

Son düzenleme:
Ben de hatayı sanırım burada yaptım yorgun diye sabah erkenden gidiyor diye işten gelince bile her yükü kendim yüklendim erkekten beklemek de benim hatam oldu 🤣 dur ben de öyle yapayım çıldırmamı bekliyor muhtemelen çıldırmadan komut vermek en iyisi 🤣
Kesinlikle öyle kıyamıyoruz ondan hep 😂😂 halbuki bebek ikimizin😂

canim sabah gittik simdi geldik daha, dort tup kan verdik yine 😓 enfeksiyonlar, karaciger, kan degerleri, enzimler, idrar midrar bir ton sey bakildi yine, hani cok sukur tabii hepsi negatif cikti fakat sarilik hala 13 😔 cumadan bugune 250 gr almis, o da iyi dedi, bir tek g6 kaldi, onun sonucu cikmadi henuz.

iyi yapmissin canim, her yerde hastalik kol geziyor, almistir minnos merak etme, o kadar ozene bezene besliyorsun 🩵

sende g6 enzim eksikliginin yasakli listesi telefonunda varsa bana da atar misin zahmet olmazsa, sonuc cikmadi ama risk almayayim bizimkinde de varsa ben de simdiden yemeyeyim ne olur ne olmaz. 🥹
çok şükür çok ama çok sevindim hem tüm tahlillerin negatif çıkmasına hem de 13 olan değere, sabit kalmış bu da iyi bir şey artışa geçmemiş 😍

Atarım canım tabii ki. Ayyy aynen öyle herkes grip covidli hiç riske atmak istemedim bebek arabası da eşimle işe gitti sabah arabada 😂 kucağımda da götürmek istemedim ağzı yüzü açık

Aşkım çok haklısın sorumluluk vermek kesinlikle lazım ama benim eşim maalesef böyle biri değil. Ben mecburen her işimi kendim halletmek zorunda kalıyorum mecburen güçlüyüm, üstesinden gelebilirimci olmak zorundayım. Evlendik evleneli bir şeyi yaptırana kadar milyon kere söylerdim sonra da çok söyleniyorsun olurdum. Yine aynı… En basit örnek hamileliğimde iş çantasını hole koymaması gerektiğini görmeyip takılıp düşebileceğimi söylemiştim. Hamilelik bitti, doğurdum kucağımda bebekle diğer odalara gidiyorum inatla daha oraya koyuyor. Ve ben bunu belki 100 defa söylemişimdir. Bir şeyi söyleyerek yapabileceğine ve yaptırabileceğime olan inancım benim sıfır 5 senede değişmedi ki. Geçen gece de bebeğimi yatak odasına yatırdım ben de 1 saat uyuyacağım telsiz açık burda uyanırsa beni hemen kaldır belki duymam dedim. Tamam ben ayaktayım merak etme asla uyumuyorum cart curt dedi uyumuş. Bir kalktım katıla katıla ağlıyor ne kadar süre ağladı ben bilmiyorum telsizden alarmlar ötüyordu uzun bir süre olacak ki alarm ancak ötsün. Yani kucağına veriyorum gazını çıkart diye kucağında uyuyor bir düşse allah aşkına koltukta oturuyorsun yatağın ortasında bile değilsin. Bıktırdı ve bezdirdi beni. Eve gelmese gözüm görmese en azından tekim tek başıma büyütüyorum diye talebim ve isteğim de olmayacak. Konuşmayı katiyen düşünmüyorum. Bu defa çileden çıktım.

İyi yapmışsın o kısacık dışarı çıkmak bile nasıl iyi geliyor gerçekten bana da dün iyi geldi.
Kıyamam sana canım benim Allah yardımcın olsun

Dün annem gitti demiştim. Eşim bugün evdeydi. Günün çoğunluğunda Bera’yı o oyaladı uyuttu vs. Ben de işlerimi yaptım dinlendim falan. Ama şöyle bir şey var. Oğlum ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok. Hani uyumayayım da şöyle etrafa bakayım sessiz sessiz ya da kucakta da olsa sakince durayım olayı yok. Ağlayınca hemen meme vermek istemiyorum zaten bi meme seansı ortalama 45 dk, uyku desen zaten her dk uyumuyor robot değil ki. Napıyosunuz sizinkiler de böyle mi ?

Hanımlar benim bebiş sabah 4ten beri ayakta en fazla uyuduğu 10-15dkdır. Karnı tok gazı yok banyo bile yaptırdık rahatlasın diye ama yok rahatlamadı uyumadı, tavsiyeleriniz var mı

Dün annem gitti demiştim. Eşim bugün evdeydi. Günün çoğunluğunda Bera’yı o oyaladı uyuttu vs. Ben de işlerimi yaptım dinlendim falan. Ama şöyle bir şey var. Oğlum ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor başka bir seçenek yok. Hani uyumayayım da şöyle etrafa bakayım sessiz sessiz ya da kucakta da olsa sakince durayım olayı yok. Ağlayınca hemen meme vermek istemiyorum zaten bi meme seansı ortalama 45 dk, uyku desen zaten her dk uyumuyor robot değil ki. Napıyosunuz sizinkiler de böyle mi ?
Karnı toksa, gazı yoksa kucağımda duruyor bakıyor sohbet ediyoruz mayışana kadar 😍 amaaaa 2 gündür çığlık çığlığa geziyoruz evde rutinmiş vs hiçbir şey kalmadı. Gazı evet vardı gaz sancıları çekiyor ama büyüme atağı da olduğunu kesinlikle düşünüyorum kitapta okuduğum tüm belirtileri taşıyor.

Kuzum zaten suan yiyip uyumaları normal olan. Göz açıp etrafa bakmaları değil. Gayet olması gereken. Benim kızda öyle. Ama oğlan gazlı bir bebek bitirdi bizi asla uyumuyor günde 2-3 saat falan

Hanımlar benim bebiş sabah 4ten beri ayakta en fazla uyuduğu 10-15dkdır. Karnı tok gazı yok banyo bile yaptırdık rahatlasın diye ama yok rahatlamadı uyumadı, tavsiyeleriniz var mı
Kakasını yaptı mı? Genelde kakasını yapmazsa huzursuz olur. Yada altta hala gaz vardır

Kuzum zaten suan yiyip uyumaları normal olan. Göz açıp etrafa bakmaları değil. Gayet olması gereken. Benim kızda öyle. Ama oğlan gazlı bir bebek bitirdi bizi asla uyumuyor günde 2-3 saat falan
Erkekler genelde daha gazlı oluyor demişti biri ya galiba doğru o zaman. Eğer bir dilek hakkım olsaydı bebeğim kendini ifade edebilecek yaşa gelene kadar ağladığında ne derdi olduğunu bilebilmeyi dilerdim gerçekten. Sadece bağıra bağıra ağlıyor yani karnı tok altı temiz gaz da çıkartmış oluyor diyelim ama ne kucakta ne yatakta susmuyor şu 3 gündür çok yıprandım. Yorgunluğu geçtim, derdine derman olamamanın üzüntüsü yıprattı beni

Merhaba kıslar herkes doğum yaptı galiba burda, takip edemedim kalan varsa Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine benim de yarın 10 da sezeryanım, biraz paniğim, ağlamaklı öyle melül melül bakıyorum etrafa, bize de dua eder misiniz?? Adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah🙏🙏🙏

Back
X