Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederim. Bugün sarılık sınırda çıktı zorlamadan silikon uçla devam ediyorum ekstra sağıp veriyorum artık. Öyle tavsiye ettiler. 15 dk sağ 15 sol göğüs emzirip 30 ml süt veriyorum sağıp. Neden fazladan emzirmediğimizi anlayamadım ama yeni anneliğimdeHızlı unutuyorlar merak etme, her seferinde önce memeyi teklif et sonra kabul etmezse silikonu tak. Birkaç güne kabul eder ve silikonu unutur
Bugün bende tüm gün iki memede ortada gezdim 4 hafta atağı var mı aceba ? Babası işr başladı ebemiz onu algılamıştır hisseder dedi ..yada büyüme atağındadır dedi sabahta uyumadı her zaman ki gibi 6 dan 16 ya kadar 10 /15 Max yarım saatlik uykularla idare ettiBenim minyon pipili oğlum 18:30 dan bu yana hayatımızı kaydırdı3 uykuyu da resmen pas geçtik. Çığlık çığlığa ağlıyor, memem kevgire döndü dili olsa yandım allah diye bağıracak. Televizyonda son ses beyaz gürültü açık ama benim bebe tınlamıyor bile hajsjsj
Aşkım sıçrama olarak gösteriyor bu zamanları bugün doktoru da çok büyümüş atak zamanına gelmişsin minik adam demişti gerçekten de öyle 2 gecedir aşırı uykuya direniyor tüm belirtileri taşıyor. Bence ilay bebitomda öyledir babayla alakası yok hiç zannetmiyorum. Gazı da yok deli gibi masaj yapıp kaka gaz yaptırıyorum karnı tok tek seçenek bu kalıyor.Bugün bende tüm gün iki memede ortada gezdim 4 hafta atağı var mı aceba ? Babası işr başladı ebemiz onu algılamıştır hisseder dedi ..yada büyüme atağındadır dedi sabahta uyumadı her zaman ki gibi 6 dan 16 ya kadar 10 /15 Max yarım saatlik uykularla idare etti
Bebek + indirdim ama hiç sevmedim girmiyorum bileKızlar bebişin büyümesini takip için hangi programları kullanıyorsunuz? Benim daha yeni aklıma geldi![]()
Evet aşkım ebe de dedi büyüme atağındada olabilir dedi .. ay banyo yaptırınca rahatladıda 3 saat uyudu bayo iyi geliyor ama henüz ben tek yaptırmadım ebemiz ile dün birlikte denedim bakalım bir süre eve ile yapıcağımAşkım sıçrama olarak gösteriyor bu zamanları bugün doktoru da çok büyümüş atak zamanına gelmişsin minik adam demişti gerçekten de öyle 2 gecedir aşırı uykuya direniyor tüm belirtileri taşıyor. Bence ilay bebitomda öyledir babayla alakası yok hiç zannetmiyorum. Gazı da yok deli gibi masaj yapıp kaka gaz yaptırıyorum karnı tok tek seçenek bu kalıyor.
Bağırsak mukusudur canım ..Kızlar bebişin kakası sarı ve taneliydi. Öyle olmasının normal olduğunu biliyorum ama son 1-2 gündür mukuslu bir yapısı olduğu dikkatimi çekiyor. Bezi iki tarafından birleştirip ayırdığım zaman sümüksü şekilde hafif uzuyor yani mukus tabakası gibi bir kıvamı var. Normal mi sizce böyle olması?
Kızlar bebişin kakası sarı ve taneliydi. Öyle olmasının normal olduğunu biliyorum ama son 1-2 gündür mukuslu bir yapısı olduğu dikkatimi çekiyor. Bezi iki tarafından birleştirip ayırdığım zaman sümüksü şekilde hafif uzuyor yani mukus tabakası gibi bir kıvamı var. Normal mi sizce böyle olması?
Akşam çok ağlayınca doktora götürdük gazı var dedi bide yüzünde isilik gibi şeyler vardı cildinde de vardı doktor alerjisi var dedi mama yine değiştiKarın ağrısı 6/8 hafta pik dönemi dedi bizim çocuk doktorumuz canım sanmıyorum mamadan olduğunu .
Benimki de sarıydı ama ara ara yeşil tanecikler görüyorum neden acabaKızlar bebişin kakası sarı ve taneliydi. Öyle olmasının normal olduğunu biliyorum ama son 1-2 gündür mukuslu bir yapısı olduğu dikkatimi çekiyor. Bezi iki tarafından birleştirip ayırdığım zaman sümüksü şekilde hafif uzuyor yani mukus tabakası gibi bir kıvamı var. Normal mi sizce böyle olması?
Bizimkinin de göğsünde var isilik ara ara öksürüyor ama ateşi yok doktora götüreceğim bugünAkşam çok ağlayınca doktora götürdük gazı var dedi bide yüzünde isilik gibi şeyler vardı cildinde de vardı doktor alerjisi var dedi mama yine değişti![]()
İnşallah hasta değildir bizimki bide hastaydı rahatladı da alerjisi varmış bideBizimkinin de göğsünde var isilik ara ara öksürüyor ama ateşi yok doktora götüreceğim bugün