Canım sen keseyi erken görmüşsün zayıfmısın ben 4+5 de randevum var gözükür muBiz de iyiyiz canım ben kalp atışını duydumherşey güzel olacak öyle düşün
Çok şükür canımmm
No stresherşey güzel olacak canım
Aynı şekilde sende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen keseyi erken görmüşsün zayıfmısın ben 4+5 de randevum var gözükür muBiz de iyiyiz canım ben kalp atışını duydumherşey güzel olacak öyle düşün
Çok şükür canımmm
No stresherşey güzel olacak canım
Evet zayıfım ben ama betam yüksekti bence erken diğildiCanım sen keseyi erken görmüşsün zayıfmısın ben 4+5 de randevum var gözükür mu
Aynı şekilde sendeNiqu
Alttan baksın bana alttan baktı ve ya sıkışık gitBen kiloluyum zor görür sanırı.
21 23 Aralık o civarlardıMerhaba yumurtalama tarihinizi hatırlıyor musunuz
günaydınn hoşgeldin canım :)Kızlarr merhaba
Sat 15 Aralık bat 11 Ocak beş gün Kala testlerim silik çıkmaya başladı gitgide koyulaştı geçen ay kimyasal olduğundan kan için acele etmek istemedim inşallah yarın kan vermeye gideceğim
Uygulamaya göre 4+2 deyim
Bence stres yapma canım. Hiç anladığım bir konu değil ama ilerleyen ultrasonlarda netlik kazanabilirKızlar merhaba Allah nasip ederse bende eylül de doğum yapacağım.5+4 te kese görmeye gittim fakat doktorum kesen haftasına göre ufak biraz dedi geç döllenme olabilir dedi ama geç döllenme olmadığına eminim takip etmiştim çünkü. Görseli ekliyorum benim gibi olan var mı acaba günlerdir içim içimi yiyor![]()
Hayırlı olsun hoş geldinnnn kan ver hemennKızlarr merhaba
Sat 15 Aralık bat 11 Ocak beş gün Kala testlerim silik çıkmaya başladı gitgide koyulaştı geçen ay kimyasal olduğundan kan için acele etmek istemedim inşallah yarın kan vermeye gideceğim
Uygulamaya göre 4+2 deyim
günaydın , ben olsam olmazdım. sağlıkçı değilim, gebelikte ağrı kesici, bitki çayı içerken bile korktuğum için olmazdım.Kızlar günaydın size bir sorum var.. Biz ailecek çocuklarla hpv aşısı olduk 2. Dozu 16 ocakta olacağım. Ancak hamileliğimi öğrendim işte. Hamileyken aşı yapılır mı? Ben daha doktora gidemediğim için bu konuyu da soramadım. Aşı olmalı mıyım? Aşı merkezindeki hemşireler bilir mi acaba nasıl öğrenebilirim en yakın randevuyu 20 ocağa bulabildim başka doktor da bulamadım. Telefondan da bilgi vermiyor. Kafam çok karışık..
Günaydın.Aşılara normalde bile karşı çıkan ben asla olmazdımKızlar günaydın size bir sorum var.. Biz ailecek çocuklarla hpv aşısı olduk 2. Dozu 16 ocakta olacağım. Ancak hamileliğimi öğrendim işte. Hamileyken aşı yapılır mı? Ben daha doktora gidemediğim için bu konuyu da soramadım. Aşı olmalı mıyım? Aşı merkezindeki hemşireler bilir mi acaba nasıl öğrenebilirim en yakın randevuyu 20 ocağa bulabildim başka doktor da bulamadım. Telefondan da bilgi vermiyor. Kafam çok karışık..
Günaydın canım sıra bekliyroum inşallah vereceğim şimdigünaydınn hoşgeldin canım :)
kan verdin mi kaçta gideceksin
sonucu çıkınca yaz hemen , bende heyecanlandım :)Günaydın canım sıra bekliyroum inşallah vereceğim şimdi
Bebeklik aşıları önemli ama onları sakın atlamaGünaydın.Aşılara normalde bile karşı çıkan ben asla olmazdım
Ben de risk almayayım o zaman teşekkür ederimGünaydın.Aşılara normalde bile karşı çıkan ben asla olmazdım
Aynen bende senin sat neydi senle Benm herşeyim aynın sanırım beraber takip ederizsonucu çıkınca yaz hemen , bende heyecanlandım :)
Devlet aşılarını bir tek yapıyorum başkalarını etmedimBebeklik aşıları önemli ama onları sakın atlamaben olmayayım en iyisi tamam
![]()
Aynen yapma ben kovid dönemlerinde çalıştım hastanede kendi kulaklarımla doktorların aşılardan neler konuştuğunu duydum onu duyunca bir tane bile kovid aşısı vurdurmadım o zaman mecbur ettiler insanlara şimdi diyorlar fesatları varmışBen de risk almayayım o zaman teşekkür ederim
benim sat 7 aralık ama geç yumurtladım. 28 i çatlama. bat 11 ocaktıAynen bende senin sat neydi senle Benm herşeyim aynın sanırım beraber takip ederiz
allah ın cezaları, çalıştığımız işyerinde en sona kaldık, patronlar artık ters yapıyordu, aşı olmayan gelmesin filan diyorlardı yüzümüze karşı. o kadar mecbur ettiler ki aşıya..Aynen yapma ben kovid dönemlerinde çalıştım hastanede kendi kulaklarımla doktorların aşılardan neler konuştuğunu duydum onu duyunca bir tane bile kovid aşısı vurdurmadım o zaman mecbur ettiler insanlara şimdi diyorlar fesatları varmış![]()