- 21 Kasım 2022
- 688
- 780
- 33
Bende de var gümüş kapak daha sık kullanayım tamamdır teşekkür ederim.Evet olması normal, çok emzirince benim de öyle olabiliyor. Gümüş kapak kullanıyorum o toparlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var gümüş kapak daha sık kullanayım tamamdır teşekkür ederim.Evet olması normal, çok emzirince benim de öyle olabiliyor. Gümüş kapak kullanıyorum o toparlıyor.
Bilmiyorum derdinize derman olur mu? Bende siz gibi sorun yaşadım en başta. Kaşıkla da şırıngayla da veremedim. Biberonla verdim. Phılıps avent kullanıyordum. Sonra kuzenlerimle konuştum ucunun çok sert olduğunu comotomo marka biberon daha iyi meme reddi de yapmaz dediler aldım denemek için gerçekten emmeyen bebek emmeye başladı. Biberonla içse de emiyor. Ayrıca 2 gündür tamamen biberonu bıraktık.Kaşıkla ve şırıngayla ben de denedim ama çok zor. Birinin daha yardımı gerekiyor, gecenin körü yapılmıyor. Üstelik bebeğim sinirle ve açlıkla ağlarken boğazına kaçıyor. Biberon tek çare o da maaleaef ucunu çok sevdirdi, benimkinden nefret ediyor gibi bi hali var. Maalesef psikolojim jiç iyi değil sırf bu yüzden el kadar bebeye sinirlenmeye başladım. İstahım kesildi. Stresten ve yeterince emmediği için sütüm de artamamıştı şimdi ben de sağıma geçiyorum. Pompa ne kullanıyorsunuz? Eller serbest olandan istiyorum ama Mochi ye de Lansinoh a da sızdırıyor demişler
Bakacağım hemen teşekkür ederim. Başka bir şey yaptınız mı yoksa onu kullanırken kendiliğinden mi memeye yöneldi?Bilmiyorum derdinize derman olur mu? Bende siz gibi sorun yaşadım en başta. Kaşıkla da şırıngayla da veremedim. Biberonla verdim. Phılıps avent kullanıyordum. Sonra kuzenlerimle konuştum ucunun çok sert olduğunu comotomo marka biberon daha iyi meme reddi de yapmaz dediler aldım denemek için gerçekten emmeyen bebek emmeye başladı. Biberonla içse de emiyor. Ayrıca 2 gündür tamamen biberonu bıraktık.
Sadece en ucu sızlıyor. Yara yok daha çok emince olduğunu fark ettim.. inşallah geçer. Göğüs ucu kremi , tahin yağı , gümüş kapak kullanıyorum. İnşallah bir şey olmadan alışırım.Ben bugün 22 gün oldu hala acı hissediyorum emzirirken ve emzirdikten sonra göğüs ucum sanki zonkluyor ve yanıyor gibi 40da geçer diyen var 3 ay çektim diyen var arada sağıp veriyorum o da canımı acıtıyor ama emme kadar değil bilmiyorum ne yanlış
Biberonu değiştirdim ilk iş. Sonra yavaş yavaş onu korkutmadan denemeler yaptım. Bana dokunmasına izin verdim. Sakin müzikler açtım loş sessiz odaya geçtim. 4-5 güne alıştı.ama öncesindeki 1 hafta kan tere battım emsin diye. Önce kendimi sakinleştirdim. Çok küçük olduğunu kendime hatırlattım.Bakacağım hemen teşekkür ederim. Başka bir şey yaptınız mı yoksa onu kullanırken kendiliğinden mi memeye yöneldi?
Kv dediği hoş olmamış sma bana da o imalar gelmedi değilÜstelik o kadar fazla kötü ihtimal var ki. Binbir türlğ hastalık, sıkıntı varken milletçe takmışız emmeye maalesef. Çocuk çok şükür sağlıklı, öyle de böyle de büyüyor. Zorluğu varsa bize var, onlar mı sağıyor uğraşıyor? Benim KV de “e iyi, emmiyorsa bana verin biberonla mamayı ben de veririm” demişti. Beni anne yapan tek şey mememden gelen süt çünkü :) başka hiçbir bağımız vs yok. İnsanlar çok enteresan ama kendimi de suçluyorum bu tür şeylerden etkilendiğim ve pabuç bıraktığım için
Bende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyimBilmiyorum derdinize derman olur mu? Bende siz gibi sorun yaşadım en başta. Kaşıkla da şırıngayla da veremedim. Biberonla verdim. Phılıps avent kullanıyordum. Sonra kuzenlerimle konuştum ucunun çok sert olduğunu comotomo marka biberon daha iyi meme reddi de yapmaz dediler aldım denemek için gerçekten emmeyen bebek emmeye başladı. Biberonla içse de emiyor. Ayrıca 2 gündür tamamen biberonu bıraktık.
Bizimki de başladı.Gece 11-4 aralığında 3-4 saat kadar uyuyor ama sonrasında akla karayı seçiyoruz uyutmak için bGaz damlası başladık bakalım ile yarayacak mı
![]()
Aynenn belli olmaz artırabilir ama hem kahvaltı da hemde çay felan içiyorsam yanında yedimTahin helvası, bak bi onu denemedim bide onu deneyeyim, Allah'tan ümit kesilmez![]()
İlk bebeğimiz asla tecrübemiz yok. İnsan bilemiyor. Ucu bile o kadar değişik ki. Philps kazık gibi sert comotomo inanılmaz yumuşak meme ucu gibi. daha tecrübeli anneler yazsın bildiği varsa bizim deneyimimiz bu yönde oldu.Bende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyim![]()
İlk bebeğimiz asla tecrübemiz yok. İnsan bilemiyor. Ucu bile o kadar değişik ki. Philps kazık gibi sert comotomo inanılmaz yumuşak meme ucu gibi. daha tecrübeli anneler yazsın bildiği varsa bizim deneyimimiz bu yönde oldu.Bende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyim![]()
Ben normalde de çok severim tahin helvasını sanırım fazla yedim kollarım inanılmaz kaşındı bıraktım. Ama etkisi var kesinlikleAynenn belli olmaz artırabilir ama hem kahvaltı da hemde çay felan içiyorsam yanında yedim![]()
Ben normalde de çok severim tahin helvasını sanırım fazla yedim kollarım inanılmaz kaşındı bıraktım. Ama etkisi var kesinlikleAynenn belli olmaz artırabilir ama hem kahvaltı da hemde çay felan içiyorsam yanında yedim![]()
Canım doktora bi sor ama sudokrem benim bildiğim bebeklere zararlı, evet iyi geliyor çünkü kimyasalı aşırı fazla. Bence sen yine bepantholden devam et. Yazık tabii yavrumun canı çok acıyordurKızlar aklınızda olsun diye buraya da yazayım dedim benim kız 4 5 gündür poposu çok kızarmıştı her gün bir bezinde Bepanthol surmeme rağmen pişik olmadı ama aşırı kızardı ve 3 4 gün geçmedi havalandiriyorum altını yıkıyorum sürekli falan yok geçmedi sudocrem sürdük ikinci gün geçti aklınızda olsun sudocream iyi geliyir pisige de iyi geliyormus Bepanthol de iki tane en büyük boyunu almıştım ama ise yaramayack bizde
Ben lansinoh önerdi emzirme danışmanı onu kullandım ilk kızda bi iki kere red yaşadım ama 4-5 aylıktı. Şimdi de sağdığım sütü onla veriyorum çok memnunum. Anne memesi benzeri olanı istemeyiz kafası karışmasın diye demiştiBende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyim![]()
Ben hiç çıkarmıyorum ancka öyle fayda görülür bana göreBende de var gümüş kapak daha sık kullanayım tamamdır teşekkür ederim.
Yaaa sorayım bı hiç bilmiyordum zararlı oldugunuCanım doktora bi sor ama sudokrem benim bildiğim bebeklere zararlı, evet iyi geliyor çünkü kimyasalı aşırı fazla. Bence sen yine bepantholden devam et. Yazık tabii yavrumun canı çok acıyordur
Direkt sadece gümüş kapağı mı kullanıyorsunuz. Bir şey sürüp öyle mi gümüş kapağı kapatıyorsunuz ?Ben hiç çıkarmıyorum ancka öyle fayda görülür bana göre
Her bebekte ayrı diyorlar ya bende meme ucuna benzeyen yumuşak biberon işe yaradı.Ben lansinoh önerdi emzirme danışmanı onu kullandım ilk kızda bi iki kere red yaşadım ama 4-5 aylıktı. Şimdi de sağdığım sütü onla veriyorum çok memnunum. Anne memesi benzeri olanı istemeyiz kafası karışmasın diye demişti
Sürmeden kullanılması öneriliyor. Süt biriktikçe meme ucunu yumuşatıyor. Sürmüyorum o yüzden.Direkt sadece gümüş kapağı mı kullanıyorsunuz. Bir şey sürüp öyle mi gümüş kapağı kapatıyorsunuz ?