- 4 Mayıs 2023
- 1.178
- 1.088
- 63
- 34
Gece 3 den beri uyumadı benim kız uyuymadik yaGece mesaisinden herkese merhabauykusuzluktan hunileri takmama az kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 3 den beri uyumadı benim kız uyuymadik yaGece mesaisinden herkese merhabauykusuzluktan hunileri takmama az kaldı
Ben bugün alıcam canım, niye start aldın ki? Onun bacak kısmı ayarlanmıyodu sanırım. Ben switch (böyle mi yazılıyodu emin değilim) alıcam, daha önce de oğluma onu kullanmıştım çok memnun kalmıştım.Yenidoğan minnoşları kanguruda deneyimleyen oldu mu acaba ?
Neko start aldim.İçinde çok huzurla durdu hatta uyudu .Ama bacak kısmı beni tereddütte bıraktı.Çok mu ayrık durdu kalçasina zarar verirmiyim vs diye düşündüm. Kullanan var mı?
Ayarlanabiliyor canım bacak kısmı. O yüzden aldim.switch le farkı ne anlayamadım ben .Ben bugün alıcam canım, niye start aldın ki? Onun bacak kısmı ayarlanmıyodu sanırım. Ben switch (böyle mi yazılıyodu emin değilim) alıcam, daha önce de oğluma onu kullanmıştım çok memnun kalmıştım.
Dizden dize sarıyorsa bebişi sorun yok, sırtı c pozisyonunda olucak. Ben de sling denedim olmadı, bildiğim şeyden şaşmayayım dedim kanguru alcam şimdi
Valla benim annem pek iş yapmayı sevmez, bebek bakımına da çok katkı sağlamadı şimdiye kadar ama kırkımız çıktığında o da memlekete dönecek ve ben bütün bunlara rağmen içten içe korkuyorum gideceği içinBenim annemde bgn döndü ve ben aşırı duygusalim o gittiğinden beriBabymom25 C creamole123
32 günlük olduk bgn ama annem yapıyordu herşeyi ben sadece bebekle ilgileniyordum, bazen de evi süpürüp siliyorudum , geceleri bile saat 4 den sonra mama versin diye anneme bırakıp sabaha kadar uyuyup dinlenebiliyordum, çok mecburdu gitmeye oda hiç istemedi bizi bırakıp gitmek ama gitti işte, gurbette olmak çok zorgözlerim dolu dolu hep annem gittiğinden beri, şimdi size yazarken yine ağlıyorum, kızlar ben çok ağlıyorum, niye bu kadar ağlıyorum diye de kızıyorum kendime sürekli her gün ağlama krizi yaşıyorum bir saat lohusalık falan filan evet ama benimki biraz fazla mi oldu, korkuyorum da kendimden cikamayacam bu psikolojiden diye
![]()
Canım sen sezeryan mı oldun dikişlerin neden kapanmadı benim 10. Günde kapanmıştı ama kendim düzenli pansuman yapmıştım.Hamileliği çok sevip 10 çocuk doğururum diye dolanan ben uzuuunca bı sure hamilelik şöyle dursun doğum hikayesi bile duymak istemiyorumçünkü hala dikişlerim kapanmadi ve çok acıyor birde doğum doktorum kötüydü
Gebe okulunda sezeryandan sonra 8.hafta normal doğumdan sonra 6.haftada aile planlama polikliniğine gelip görüşün dediler orda tüm korunma yolları anlatılıp istediğin uygulanıyormuş![]()
Biraz acılı ama kısa sürüyor. Belki uyuşturuyordur doktor. Ama beni 8 yıl korudu.Spiral taktırmak acılı bir işlem mi acaba ? Bir de sonrasında herhangi bir hissiyatı oluyor mu? Kadın olmak çok zor
Çok tatlı
En azından 40ına kadar kalsa iyi olurdu çünkü bu şekilde mecbur kayınvalidem gelecek gün içinde ve onunla tabii ki annem gibi rahat edemiyorum :/ özellikle ilk çocukta böyle hissetmemiz çok normal bence, boğazına süt kaçınca iki öksürse bile elim ayağım dolaşıyorSüper annelersiniz başarırsınız . Benim bebeğim 36 günlük, yarın annem dönmek zorunda. Cesaret edip kalamadım bende onunla gideceğim . 3 haftada ben kalıp döneceğim. Dediğiniz gibi varlıklaro güven veriyor her şeyden önce . Siz yaparsınız bence bir sürü insan 1 haftalıktan itibaren yalnız bakıyor bebeğine . Ama çok zorlanırsanız siz gidin ya da anneniz tekrar gelsin. Bu süreçte destek almak asla ayıp değil . Ama bence 1 hafta sonra buraya alıştım diyeceksiniz![]()
Ah.. Bazı kısımlarda kendimi okudumBenim annemde bgn döndü ve ben aşırı duygusalim o gittiğinden beriBabymom25 C creamole123
32 günlük olduk bgn ama annem yapıyordu herşeyi ben sadece bebekle ilgileniyordum, bazen de evi süpürüp siliyorudum , geceleri bile saat 4 den sonra mama versin diye anneme bırakıp sabaha kadar uyuyup dinlenebiliyordum, çok mecburdu gitmeye oda hiç istemedi bizi bırakıp gitmek ama gitti işte, gurbette olmak çok zorgözlerim dolu dolu hep annem gittiğinden beri, şimdi size yazarken yine ağlıyorum, kızlar ben çok ağlıyorum, niye bu kadar ağlıyorum diye de kızıyorum kendime sürekli her gün ağlama krizi yaşıyorum bir saat lohusalık falan filan evet ama benimki biraz fazla mi oldu, korkuyorum da kendimden cikamayacam bu psikolojiden diye
![]()
Çookkk uykum varrrrzGece mesaisinden herkese merhabauykusuzluktan hunileri takmama az kaldı
Ben de Boğaz’ına süt kaçınca öyle oluyıor. İlk 3 ay yardım şart gibi.En azından 40ına kadar kalsa iyi olurdu çünkü bu şekilde mecbur kayınvalidem gelecek gün içinde ve onunla tabii ki annem gibi rahat edemiyorum :/ özellikle ilk çocukta böyle hissetmemiz çok normal bence, boğazına süt kaçınca iki öksürse bile elim ayağım dolaşıyorBir yandan da alışmak istiyorum zorluğuna ama az daha ele gelene kadar yardım alabiliriz bence
Hepimiz gerçekten aşırı bı duygusaliz demekki bu bir süreç muhtemelen, ben tabu ki lohusalıgin duygusal bir süreç olduğunu duymuştum ama acaba ben aşırı mi ağlıyorum her gün en az bir saat bir posta diyeValla benim annem pek iş yapmayı sevmez, bebek bakımına da çok katkı sağlamadı şimdiye kadar ama kırkımız çıktığında o da memlekete dönecek ve ben bütün bunlara rağmen içten içe korkuyorum gideceği içinYa acil bir durum olursa diye endişe ediyorum. Sizin anneniz onca işin üstesinden geliyormuş, yokluğu elbette hissedilir
Ağlama krizlerine gelince, lohusanın dibi olduk hepimizBen ilk hafta günde 4-5 posta ağlıyordum. Sebepsiz yere, aniden. Şimdi de çocuğumu severken bir anda ağlama geliyor. Ya bana bir şey olursa çocuğum ne yapar, çocuğuma kim bakar gibi düşüncelerle boğuşuyorum. Ya da çocuğumun büyüdüğünü göremezsem gibi düşünceler...
Evet çok şükür çok güzel bir gerçekAh.. Bazı kısımlarda kendimi okudumÇok çok normal bu kadar ağlamak, kendimden biliyorum. Hayatımda hiç bu kadar hassas olmamıştım sanırım. Şimdi buna bir de annenizin varlığını özlemek eklenecek. Ciddiyim, evlendiğimde annemi bu kadar aramamıştım, şimdi ona da alışmışım sağladığı rahatlığa da
ben koltukta emzirirken annem önce benim üstümü örterdi diyip diyip ağlıyorum dünden beri
Yine de ilk haftalara göre daha az oluyor, sanırım zamanla kabulleniyor ve dengeyi buluyoruz.
Şunu hatırlatıyorum kendime: Evet zor, tek başımıza daha da zor olacak, dedikleri gibi 40ı çıkınca iş bitmeyecek ama bu bizim gerçeğimiz artık arkadaşlarÇok da güzel bir gerçek aynı zamanda
![]()
Kesinlikle alabildiğimiz kadar alabiliriz yardım. Bende bugün anneme geldim . Görümcem şey demiş , herkes çocuk doğuruyor herjes çocuğuna evinde kendi başına bakıyor burcu abartmadı mı artık deniş . Doğum yapmayanlar asla anlayamaz bizi . Yardım almamız ayıp değil . Minicik canları var dediğiniz gibi süt minicik boğazına kaçınca bile panik oluyoruz ve çokta haklıyız. Aynı zamanda destek olscak kimse olmadığında çok fazls uykusuz kalıyoruz ve bir süre sonra uykusuzluktab pert oluyoruz. Biraz el e avuca gelince hepimiz gayet güzelce bakacağız bebeğimize zatenEn azından 40ına kadar kalsa iyi olurdu çünkü bu şekilde mecbur kayınvalidem gelecek gün içinde ve onunla tabii ki annem gibi rahat edemiyorum :/ özellikle ilk çocukta böyle hissetmemiz çok normal bence, boğazına süt kaçınca iki öksürse bile elim ayağım dolaşıyorBir yandan da alışmak istiyorum zorluğuna ama az daha ele gelene kadar yardım alabiliriz bence
Sabahtan beri 1 saat uyusa da bende azıcık uyusam diye dua ediyorum. Bir günü bir gününe tutmuyoe. Dün tüm gün uyudu. Bugün saatlerdir naptıysak uyumuyor ve gece hiç yatmadımÇookkk uykum varrrrz
Dün biz de öyleydik, tüm gece de kucağımda uyudu beşiğe yatırınca uyandıSabahtan beri 1 saat uyusa da bende azıcık uyusam diye dua ediyorum. Bir günü bir gününe tutmuyoe. Dün tüm gün uyudu. Bugün saatlerdir naptıysak uyumuyor ve gece hiç yatmadım![]()