Hem az yediğimde hem de kendime bakmadığımda oluyor, evet. Hatta ben dışarı çıkıp sosyalleştiğimde çocuğumun orada buradaki bakım odalarında daha iyi emdiğini gözlemliyorum. Sanki daha iyi bir akış oluyor memede. Yemek kadar, su kadar kendimizi iyi edecek şeyler yapmamızın da büyük katkısı oluyor süte ve beslenmeye. Bir de yeni doktorumuz bana kendim için ne kullandığımı sorduğunda tek cevabım Elenatal 3 oldu

O an fark ettim kendimi doğumdan beri nasıl ihmal ettiğimi. D vitamini, magnezyum, omega 3 vs almıyordum, aklıma bile gelmiyordu emzirme/emzirememe kaosunun içinde. Kimse de Paxos sen ne bulursan onu yiyorsun, boş bulduğun yere kıvrılıp 2-3 saatlik uykulara yatıyorsun, bak bu böyle olmaz, güçten kuvvetten düşersin, çocuğu da doğru düzgün besleyemezsin demedi. İnsan kendini öncelikli bir yere koymazsa harcanıp gidiyor bence. Dertli dertli yazdım gibi oldu ama gerçekten kızdım kendime, nedir yani 3 aydır bu kadar sefil yaşamak?! Dün yüklü bir eczane bütçesi ayırıp takviyelerimi aldırdım. Diyetisyenimle de haberleştim, haftaya sağlıklı bir lohusa beslenmesine geçiyoruz. Spor şu an için zor ama çocuk doktorumuzun zıplama grupları varmış, onlarla zıplamaya gideceğim ki biraz stres atayım

Ayy sen neler anlatıyordun, ben neler anlattım