Kızlar ben ciddi anlamda tükendim kızım bugün 26 gün oldu hala hiç bişey yemek istemiyor delircem doktorlar bi çare bulamıyor çocuk gastroenteroloji bölümüne götürdük, sessiz reflü dedi bi şurup verdi beslenmesinden 15 dk önce verin dedi ,yok bi dün biraz düzelir gibi oldu ama gece yine aynı, iştahsızlıgi başladığı günden beri bari geceleri uyandığında iyi güzel içiyordu dün gece onu bile içmek istemedi bir saat uğraştim sabah yine aynı istemedi annem gelmişti bana yardıma çok üzülüyorum diye uykusunda icirmis uykusunda içirmek istemiyordum çok kişiyi okudum uykusunda verdikçe uyanikken hiç içmiyorkar diye şimdi yine 7 saattir bişey içmiyo az ince denedim yok istemiyor, ben çaresiz kalmaktan deliriyorum

kimse beni anlamıyor yaaaa niye bu kadar üzülüyosun niye bu kadar ağlıyorsun ne yapayım anlamıyorum göbek mi atayim çocuğuma bişey yediremiyorum diye 10 günde 100 Gr almış ve maalesef her geçen gün aldığı miktarlar düşüyor önceden mesela zorlada olsa icirebiliyordum şimdi zorlada içmiyo yutmuyo yani öylece duruyor Allah kahretsin başıma neler gelmişti bu kadar çaresiz bişey olacağını ben bile tahmin etmezdim ,hayattan soğudum, hiç bişey yapmak istemiyorum, kafayı yiyorum.