2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar bebeğimin yarım yaşı için 6. Ayda fotoğraf çekimş yapacağız hatıra kalması açısından. Anne bebek aynı kazak ya da sweat ya da hırka giymek istiyoruz . Bir öneriniz var mı acaba ?
Beyaz gömlek hoş olabilir. Güzel ve temiz görüntü oluyor. Biraz daha büyüdüğünde tam kombin yapılır heralde bu boya bir şey bulamadım ben de araştırıyorum

Kızlar ya bebeğim çok huzursuz . Elini ağzına götürüp ağlıyor durmadan . Normalde ağlayan bir bebek değil. Elini ağzından çıkarmadan ağlıyor . Diş oluyor bu sanırım. Bu kadar fazla tepki verdikten ne kadar süre sonra çıkar dişi? Yani şuan ne yapacsğımızı şaşırdık yaklaşık 3-4 saattir ağlıyor . Kaşıyıcıyı soğutup verdim ama hiçbir şey istemiyor elini ağzına koyup ağlıyor çok üzülüyorum

Benimkide oturuyor ama hep erken diyorlar ben bazen kucağımda oturtuyorum inşallah zararı olmaz

Evet emenler öyle oluyormuş uyanıyormuş geceleri. İki çocuklada zordur gerçekten biriyle uğraşınca diğeriyle vakit geçirmek zor oluyordur. Kolay gelsin çoook
Gerçekten artık öyle 2 saatte bir uyandıklarında uykumuzu alıyormuşuz meğerse şuan her şey karmakarışık.

Ya kızlar her şey üst üste geldi resmen uykusuzluğumuz beslenmeyişimiz atağımız ve bugün diş yetmezmiş gibi dışarda sokak düğünü var son ses . Bebeğim gözü kapalı ağlıyor . Çol uykusu var ama sesten dolayı uyuyamıyor . Zaten diş ağrısı vardı tüm gün ağlado . Uyur biraz rahatlar dedim ama ses çok yüksek.
Bir öneriniz var mı gece 11 den önce düğünün biteceğini zannetmiyorum . Ninni falan açtom ama sesi asla bastırmıyor daha da kaos oluyor . Hey allahım

Arabayla disari ciksaniz, dugun bitince donseniz? Oto koltukta ya da park halinde kucakta uyur?

Düzenli bir ses ac yanında ona odaklansın uyuduğunda ani seslere uyanmaz
1 saatlik dandini muzikleri var mesala onu ac uyuturken

Düzenli bir ses ac yanında ona odaklansın uyuduğunda ani seslere uyanmaz
1 saatlik dandini muzikleri var mesala onu ac uyuturken
Açtım ama dışardaki ses o kadar baskın ki çok fazla bastırıyor . Yani hala uyutamadım maalesef gözünü de açamıyor gözü kapalı ağlıyor

Benim büyük oğlum da 2.5 aylıktı dönmeye başladığında 5 aylikken de emeklemiş fazla süre gecmeden de tutunarak kalkmaya, siralamaya başlamıştı. Önümüzdeki ay başlar ufak ufak sürünmeye seninki de :)

Kızlar 4. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlarım ateş oldu mu? 2. Ay aşıları gibi miydi etkileri ? Pazartesi bizde olacağız.

Kızlar 2-3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Çok değil hafif düzeyde ama rahatsız ediyor yine de arka planda ben burdayım gitmedim diyor. Ağrı kesici alacak kadar yok. Normalde bu kadar uzun sürmezdi bŞ ağrım olduğunda. Acaba hormonel mi? Yoksa uyku düzensizliğinden mi ya da havaların soğumasıyla ben su içemiyoruö ondan mı bilemedim. Benzer durum yaşayan var mı?

Kızlar 4. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlarım ateş oldu mu? 2. Ay aşıları gibi miydi etkileri ? Pazartesi bizde olacağız.
Dün olduk. Ateş olmadı. Sadece gece biraz mıkırdandı. Ağlayıp uyanmadı ama bi rahatsız gibiydi. Sabah gayet neşeli uyandı. Şimdiden şifa olsun bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…