• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Misafir geldiginde birkac sefer sohbet ederken omzumda tutup hop hop hop yaparken uyumustu belki ise yarar
Öyle hiç uyumadı maalesef, uyuttum ama sese uyandı sonuç; ışıklı kalabalık ortama tekrar girmek zorunda kaldık odada daraldı iyice
Ben öyle durumda giriyorum odaya valla
Azıcık beklesinler yapacak bir şey yok :)) uykudan tavizim yok 😄
Ben de sürekli odadaydım ama bir süre sonra uykusu iyice açıldı sese :/
Bundan sonra akşam misafiri yok gerçekten

Öyle hiç uyumadı maalesef, uyuttum ama sese uyandı sonuç; ışıklı kalabalık ortama tekrar girmek zorunda kaldık odada daraldı iyice

Akşam misafiri sevmem 1 yaşından sınra ok gelebilirler 🤣 Ben misafir falan varken hep yağmur sesi pışpış sesi iki kızımı da öyle alıştırdım yoksa sessizlikte uyuyan bebe çok zor kendin bile ses yapamazsın öyle 😢

Akşam misafiri sevmem 1 yaşından sınra ok gelebilirler 🤣 Ben misafir falan varken hep yağmur sesi pışpış sesi iki kızımı da öyle alıştırdım yoksa sessizlikte uyuyan bebe çok zor kendin bile ses yapamazsın öyle 😢
Ben de süpürge sesi açtım ama nafile, çok kalabalıklardı ani tabak seslerine uyandı benim bebişin radarlar maşallah 😅

Uykular çok kötü bizim de kızlar yani direniyorum çok aşırı, saat başından da beter yalnız değilsiniz 😅 yatağa alıyorum mecbur ona rağmen 5-5.30-6-6.30-7 de kalkıoruz zaten 8 de yattı 4 kere kalktı saat 11 😅 emiyo kusuo sonra sonra gene emio döngü böyle… geçiyor ama emzirdiğimiz sürece gece beslendiği sürece böyle umudumuzu kaybetmiyoruz sevgiler saygılar 🤗🤣

Uykular çok kötü bizim de kızlar yani direniyorum çok aşırı, saat başından da beter yalnız değilsiniz 😅 yatağa alıyorum mecbur ona rağmen 5-5.30-6-6.30-7 de kalkıoruz zaten 8 de yattı 4 kere kalktı saat 11 😅 emiyo kusuo sonra sonra gene emio döngü böyle… geçiyor ama emzirdiğimiz sürece gece beslendiği sürece böyle umudumuzu kaybetmiyoruz sevgiler saygılar 🤗🤣
4 ay bitince düzelmeyecek mi uykuları yani? Cidden böyle yarım saatte bir kalkacsklar mı😭

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Acaba tam teşekküllü bir hastanede, alanında uzman kişilere götürüp detaylı baktırsanız nasıl olur? Uzun zamandır takip ediyorum, bebeğinizi çok iyi takip edip sorunları yakalıyorsunuz. Ancak devam ediyor.
Birkaç farklı görüş almak iyi olabilir gibi
Bebeğiniz en kısa zamanda keyifli hallerine geri döner inşallah 🙏🏼🧿
Çok teşekkür ederim 🌸
Buradaki özel hastane doktorları sırf para tuzağı bildiklerine güvenmiyorum, devlet de başından salıyor maalesef kanda çıkan enfeksiyonun yüksekliğini görüp bişey yok diye göndermek istediler ben crp çok yüksek değil mi diyince aa evet dur antibiyotik başlayalım onunla geçer dedi 🤦🏻‍♀️
üniversitede yarı özel yarı devlet olan bölümler var onlar kötünün iyisi bi gitmedigim orası kaldı pazartesi arayacam randevu oluşturmak için gastroenterolojiye oraya gidecem alerjiye de devlette test verdik sonucu kesinleşip belli olunca iyi bir alerji doktoru da araştırıp bundan sonrasını ikisiyle devam edecez inşallah 🤲🏻

Kızlar desteğiniz mesajlarınız için çok teşekkür ederim iyiki varsınız çok şükür dün geceden sonra bı tik daha iyiyiz (hiç olmazsa ağlama krizlerimiz suanlik yok gece ne olur bilemem 😔) antibiyotik başladık ağrı kesiciyle birlikte onların etkisiyle uyanıkken çok huysuzlanmadi oğluşum ama uykuluyken çok ağlıyor mecbur tekrar uykuya döndüremiyorum bende dik tutup uyan annecim burdayım diyip uykusunu açıyorum tekrar uyutmak zor oluyor ama ağlayıp daha kötü olmasından iyidir diyelim 🤷🏻‍♀️🌸
Birde sesi düşmüş burun akıntısı tıkanıklığı ve hırıltısı var sf ile rahatlıyor ama çıkarmıyor önceleri burnuna sıkınca diğerinden ve ağzından atardı şimdi yutuyor ve aspiratörle çekmeme de izin vermiyor tıkanıklığını tam açamıyorum biraz rahatlıyor tekrarlıyor yine

Ya da yatıya da kalıp bebişle ilgilenecekler :))
Şu dönemde faydası olmayan hiçbir canlıyı insan görmek istemiyor

Dün gece kalbimden siz geçtiniz. Miray için dua ettim. İnşallah en doğru zamanda sorunlarınız geçer biter 🙏🏼

Bir de eminim ki denemişsinizdir ama aklıma geldi; acaba biberon ucundan az süt geldiği için memnun olmayabilir mi? Bir büyük numarayla vermeyi denediniz mi? Sadece aklıma geldi.
Yaaaa ne kadar sevindim karşılıksız bi şekilde insanların dualarında yer almak çok teşekkür ederim 😍 umarım gönlünden geçen herşey kolaylıkla olur 🙏 tabiki bu süreçte belki 6 7 farklı biberon yurt dışından bile biberon getirttim , ama hala kendi biberonun (avent) 4 numara başlığını kullanıyor bı tek onu daha çok kabul etti diyebilirim yaaa belki basit bi biberon tutar dediler wee baby nin biberonu bile denedik almadı , 3 farklı mama denedik , ama iki gündür yine daha iyi Miray geçen gublerde çok kötü nerdeyse hiç içmediği için hemen doktorumuzla iletişime geçtik , farklı bir ilaca başlattı şimdilik çok daha iyi , inşallah daha da iyi olacak 😍

Ben öyle durumda giriyorum odaya valla
Azıcık beklesinler yapacak bir şey yok :)) uykudan tavizim yok 😄
Bende gidip uyutup geliyorum yani bence bunu kimse garipsemiyor zaten gayet normal bi durum bebek yani onları mi bekleyecek uyuyacak tabiki

Kızlar 2-3 gündür baş ağrısı yaşıyorum. Çok değil hafif düzeyde ama rahatsız ediyor yine de arka planda ben burdayım gitmedim diyor. Ağrı kesici alacak kadar yok. Normalde bu kadar uzun sürmezdi bŞ ağrım olduğunda. Acaba hormonel mi? Yoksa uyku düzensizliğinden mi ya da havaların soğumasıyla ben su içemiyoruö ondan mı bilemedim. Benzer durum yaşayan var mı?
Ben geçtiginiz salı ve çarşamba öyleydim ama Miraya hiç bişey içirememistim mama ciddi anlamda azdı yani çok stres oldum , çok üzüldüm ben ona bağlıyorum o kadar çok basım ağrıyordu ki Çarşamba günü eşimi işe göndermedim mirayla ilgilenmesi için

Tabi ki :))
Bebiş ne durumda moralin nasıl daha iyi misin yazışmaları çok takip edemiyorum
Cok daha iyi, iki gün hiç besleyemedik çok çok azdı yani ciddi anlamda azdı, hemen doktorumuzla iletişime geçtik ilacını değiştirdi şu an çok daha iyi en azından acıkıp ağlayıp istiyor 😥 yine çok fazla içmiyor ama bu bile çok iyi bişey 8 saat hiç bişey veremedim çünkü onun öncesi, acaba bazen reflüsü pik mi yapıyor anlamıyorum iki kez bu ciddi durumu yaşadık, 2 ay içinde, bi ilk başladığı zmanlardi bide geçtiğimiz salı çarşamba günleri işte 😥 şu an çok daha iyi ama çok şükür 😍 bende hayatı kendime zehir etme durumunu kendime yasakladim , bebeğimin en güzel günleri üzülmek ve ağlamakla geçiyor, iki gündür kızımla keyifle zaman gecirmeye çalışıyorum 😍 bence ikimizede iyi geldi

Son düzenleme:
Kızlar sağım yaparken elektrik akımına kapılan olmuş ve hayatını kaybetmiş haberini okudum şimdi sağım için kalkmistim🙄 korkmadım desem yalan olur:/

Cok daha iyi, iki gün hiç besleyemedik çok çok azdı yani ciddi anlamda azdı, hemen doktorumuzla iletişime geçtik ilacını değiştirdi şu an çok daha iyi en azından acıkıp ağlayıp istiyor 😥 yine çok fazla içmiyor ama bu bile çok iyi bişey 8 saat hiç bişey veremedim çünkü onun öncesi, acaba bazen reflüsü pik mi yapıyor anlamıyorum iki kez bu ciddi durumu yaşadık, 2 ay içinde, bi ilk başladığı zmanlardi bide geçtiğimiz salı çarşamba günleri işte 😥 şu an çok daha iyi ama çok şükür 😍 bende hayatı kendime zehir etme durumunu kendime yasakladim , bebeğimin en güzel günleri üzülmek ve ağlamakla geçiyor, iki gündür kızımla keyifle zaman gecirmeye çalışıyorum 😍 bence ikimizede iyi geldi

Oh çok şükür 🙏🏼 Diyorlar ya annenin stresi çocuğa geçer diye ben çok sallamazdım onu bu oğlumda inandım
Senin rahat oluşun onu da etkileyecek annesi bak gör 🙏🏼😍
Erken ek gıda konusunda ne düşünüyor doktorun genelde böyle durumlarda başlatıyorlar diye biliyorum

Oh çok şükür 🙏🏼 Diyorlar ya annenin stresi çocuğa geçer diye ben çok sallamazdım onu bu oğlumda inandım
Senin rahat oluşun onu da etkileyecek annesi bak gör 🙏🏼😍
Erken ek gıda konusunda ne düşünüyor doktorun genelde böyle durumlarda başlatıyorlar diye biliyorum
Doktorumuz 5. Ay dedi de ben çok korkuyorum yaaa inşallah onda iştahlı olur 🙏

Back
X