• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda? 😅 Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Arada paylaşıyorum ben. Eşim paylaşma derse %100 paylaşıyorum. Geçen liseden hiç sevmediğim biri yazmıştı "ama ben paylaşamam çocuğum başka çocuklar gibi değil çok güzel nazar değer" diye ona sinirlenip bir tur daha paylaştım. Ay benim bu tepkiselliğim 🙈🙈🙈

Yalnız değilsin🙈 zaten her şeye yetişmek yeteri kadar zor bir de yok 3 gün kuralı yok sebzelere alışsın aman bunu beğenmedi bilmem ne düşündükçe geriliyorum 😅😅😅
Aynen öyle şuan seyahat ne bileyim gezme filan o kadar kolayıma geliyor ki 😄 ne yiyecek derdi yok şak meme hemen ortaya çıkıyor 😄 ek gıdadan sonra dışarı çıkacaksın yok sebze püresi hazırla yok mama kaşığı yok ısıdan korucuyu çanta yok onu yedi yok bunu yemedi offf 😄😄
Ek gıdaya geçen her anne mutfaktan çıkamadığını söylüyor 🙈

Aynen öyle şuan seyahat ne bileyim gezme filan o kadar kolayıma geliyor ki 😄 ne yiyecek derdi yok şak meme hemen ortaya çıkıyor 😄 ek gıdadan sonra dışarı çıkacaksın yok sebze püresi hazırla yok mama kaşığı yok ısıdan korucuyu çanta yok onu yedi yok bunu yemedi offf 😄😄
Ek gıdaya geçen her anne mutfaktan çıkamadığını söylüyor 🙈
Geliyor gelmekte olan desene 😅

Kızlar çok alakasız bir şey soracağım, siz bebeğinizle fotoğraf paylaşıyor musunuz sosyal platformlarda? 😅 Ben hala aşamadım tanıdıklarımın belki %70i görmedi. Hem nazar hem onun tercih hakkının olmaması beni huzursuz ediyor. Ne bileyim, sanki onun adına yanlış bir şey yapıyormuşum gibi geliyor nedense. Diğer yandan da bir tanecik bebeğim var, yerle gökle paylaşasım geliyor o kadar fotoğraf çektim ay ay konsept yapıp. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
WhatsApp ta arkadaş ve akraba grubuma gönderiyorum ama sosyal medyada hesabımda paylaşmıyorum ben. Hesabım kapalı aslında ama yine de çocuklarımı da kendimi de paylaşmamayı tercih ediyorum.

Ben genel olarak pek paylaşım yapan biri değilim ayda 1 story belki 🫠 dolayısıyla bebeğimi de paylaşırım muhtemelen ama yine nadir zamanalrda.
Bebeğe emoji vs bırakıp paylaşmayı hiç sevmiyorum

Kızlar bugün bebeğim çok kötüydü saatlerce son ses ağladı susturamadım eşim nöbette sabah gelicek tekim bide bir yeri ağrıyodur diye ağrı kesici verdim verdikten 2 saat felan sonra sakinleşti yani o mu iyi geldi onuda bilemiyorum. Şuan uyuttum ama ağlayasım geliyor bir şeyi mi var anlamıyorum zorla uyuttum felan diye aslında normal uyuttum ama ne bileyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sizede oluyor mu?

Kızlar bugün bebeğim çok kötüydü saatlerce son ses ağladı susturamadım eşim nöbette sabah gelicek tekim bide bir yeri ağrıyodur diye ağrı kesici verdim verdikten 2 saat felan sonra sakinleşti yani o mu iyi geldi onuda bilemiyorum. Şuan uyuttum ama ağlayasım geliyor bir şeyi mi var anlamıyorum zorla uyuttum felan diye aslında normal uyuttum ama ne bileyim psikolojik olarak iyi hissetmiyorum sizede oluyor mu?
Korkutmak istemem ama burda da söylemiştim 7 saat ağladı doktor gaz dedi sonra kanında enfeksiyon çıktı karın bölgesini sıcak tut inşallah bi daha olmaz üşümüş gaz olmuş da olabilir geçmiş olsun 😔🤲🏻

Korkutmak istemem ama burda da söylemiştim 7 saat ağladı doktor gaz dedi sonra kanında enfeksiyon çıktı karın bölgesini sıcak tut inşallah bi daha olmaz üşümüş gaz olmuş da olabilir geçmiş olsun 😔🤲🏻
Çok geçmiş olsun üşütüyor olabilir çünkü bi anda hava soğudu çok sıcaklardan soğuğa geçince nasıl giydireceğimi şaşırdım. Yarın doktora götüreceğim normal çocuk doktoruna inşallah tam ilgilenir de çözülür sebebi🥺

Kızlar selam umarım iyisinizdir bayadır giremedim baya da yazışmışsınız umarım herkes iyidir. Kızlar geri zekalı umursamaz sorumsuz kocamla 5 Ekim de ilişkimiz oldu ama hala regl olmamıştım, korunmadı son dakkada aöyledi çok afedersiniz bende mal gibi kontrol etmedim ve şuan kırmızı akıntı gördüm.. peşinden gelmedi ben regl mi oldum yoksa yumurtladım mı ne halt oldu anlamadım kızlar çokl korkuyorum , hamile kalmış olamam demi

Paylasmiyorum ben
Ilk oglumu hep paylasirdim bu oğlumun topuk kanı olayindan sonra bir sakınma iç güdüsü geldi
Ilk oğlumunda tüm resimlerini kaldırdım
Ikisini de paylasmiyorum artık

Kızlar selam umarım iyisinizdir bayadır giremedim baya da yazışmışsınız umarım herkes iyidir. Kızlar geri zekalı umursamaz sorumsuz kocamla 5 Ekim de ilişkimiz oldu ama hala regl olmamıştım, korunmadı son dakkada aöyledi çok afedersiniz bende mal gibi kontrol etmedim ve şuan kırmızı akıntı gördüm.. peşinden gelmedi ben regl mi oldum yoksa yumurtladım mı ne halt oldu anlamadım kızlar çokl korkuyorum , hamile kalmış olamam demi

Bence bir test yaptır
Ben regl bitti 2 gün sonra iliski oldu kalmisim hamile 3 haftalıkken yerlesme kanamasıyla öğrendim
Korkutmak istemem ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

6.ayı bekliyoruz biz .en erken 5 buçuk da dedi doktorumuz.Kafanizi karıstirmayim ama 4.ay çok erken değil mi ?

Geçen ay götürdüğümde doktor bu ay için ek gıdaya başlarız demişti ama bu ay farklı bir doktora götüreceğim bakalım o ne diyecek… Diğer bebeklerimde 6 ay dolunca başlamıştık.
Tadımlık öyle bi kaşık kadar deneyeceğiz bizde 3 gün kuralı ile zaten daha yemeği bilmiyor 😆

Birinci derece yakınlar birde gelip görenler gördü bebeğimi hiç biryerde paylaşmadım bu sefer hamile resmimi de çoğu kişide bilmiyordu. Çalıştığım için sonradan ögrendiler 😛
Garip bir şekilde elim varmadı koymaya
Ama oğlumda hastaneden direk resim atmıştım 🤣😅

Olmaz mı 😢 çok iyi bildiğim bir duygu. Aklımdan milyon tane senaryo geçiyor. Bir derdi var belli çok ağlıyor ama bilemiyorsun. Benimki genelde uyuyamadığında öyle çok ağlıyor. Bugünde sabahtan beri uyutamadım daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağa koyunca direk uyanıyor. Bir derdi var herhalde diye acayip canım sıkkın. Dalamıyor uykuya. Yeşil kaka zaten devam ve mukuslu.
Büyük kızım bir keresinde akşam altıdan gece 1 e kadar son ses ağlamıştı. Kolik bi bebekti zaten hiç abartısız söylüyorum asla ara vermeden ağlamıştı ve eşim evde yoktu. Asla unutamıyorum travmam olmuştu. Şu an hatırlayınca bile ağlayasım geliyor 🙈 böyle hissetmen çok normal ama bence hemen çözmüşsün zaten. Çok şükür 🙏

Sıkma canını
Uyandığında aynı şekilde devam ediyorsa
Yani karnı tok, uykusunu almış bir şekilde hala öyle sert ağlıyorsa bir doktora gösterirsin

Back
X