- 29 Haziran 2022
- 3.903
- 2.197
- 83
- 32
Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorumBende de yok hamile değilim sanki hatta bügün gebelere uygun bir diyete başladım o kadar rütin hayattayım siz düşünün
15-20 bin arası değişiyor benim gittiğim hastanede. Dışarda da yapan firmalar var her yerde fiyat farklıPeki fiyat hakkında bilginiz varmı
7 haftadayım hiç olmadı olmaz herhalde bu saatten sonra sizin ne zaman başlamıştı tam olarakKaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorumkeşke geçse benimde
Ayy çokmuş gerçekten devlette yapılıyor mu acaba araştıracam gerçi içimden bir ses hiç bu toplara girme akışına bırak diyor ama bilemedim15-20 bin arası değişiyor benim gittiğim hastanede. Dışarda da yapan firmalar var her yerde fiyat farklı
6. Haftada başladı benim7 haftadayım hiç olmadı olmaz herhalde bu saatten sonra sizin ne zaman başlamıştı tam olarak
Canım nasılsın nasıl oldunAmin Allah razı olsun canımkese de düzgün değil pek dediler o iyice ümidimi kırdı. Randevu bulmam da zor ve iyi Dr bulmak lazım bilmiyorum Dr da. Bi yandan nobetlerim var çalışacak psikolojide değilim ama rapor da verilmiyor ki Dr dr arayayım gezeyim. Bugün 2. Bi Dr a anca gidebildim. Bi aradığım cumadan önce yok. Üniversite hastanesinde normal randevu var onu alayım dedim o da en erken perşembe var o gün de nobetciyim. Ayarlayabilirsem Bi de oraya gideyim asistan sorun olunca hocaları çağırır illa diye düşünüyorum
Benim ilk öğrendiğimde 6.haftalarımda oldu bi kaç kez sonra düzeldi kendiliğindenBende de yok hamile değilim sanki hatta bügün gebelere uygun bir diyete başladım o kadar rütin hayattayım siz düşünün
Benim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.Günaydın kızlar tahmini doğumum temmuza denk gelecek sanırım ama bir ihtimal haziran sonu da olabilir o yüzden burayada yazmak istedim Allah nasip ederse 3 çocuğumu kucağıma alıcam 3 çocuğa hamile anneler var mı bu grupta bide kızlar mide bulantınız ne durumda bende tık yok
Benimde gram bulantı belirti kalmadı valla bazen şüpheleniyorum kötü bir durum olmaz inşallah diye
Bende de yok hamile değilim sanki hatta bügün gebelere uygun bir diyete başladım o kadar rütin hayattayım siz düşünün
Bebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesefCanım nasılsın nasıl oldun
Çok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versin inan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar üzülüp yıkılırsan asla pes etme olur mu inanıyorum en yakın zamanda sağlıkla miniğin gelecek sana sen kendine çok iyi bak hazır hissettiğin an yeniden dene hep dualarimda olacaksın rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda sağlığına ve meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallahBebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Basiniz sagolsun. Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Yalniz degilsiniz burda bir cok kadin var bu durumu yasayan.Ben de gecen sene Ekim ayinda bir kayip yasadim ne desek etkisi olmuyor biliyorum en guzeli dua etmek ve kendine iyi bakmak lutfen acele etmeyin tamamen iyilesmek icin rahmin toparlanmasi icin kendinize zaman verin ben cok acele ettim baska sorunlar yasadim. Ne zamanki akisina biraktim o zaman guzel haberi aldik cok sukur.Rabbim en uygun zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorumBebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Merhaba ben de 3.cocugumu bekliyorum. Benim suan tarihler degisti sat 12 Eylul ama duzensiz adet oldugum icin bebegim 7 haftalik gorunuyor Cuma gunu netlesicek insaallah. Onceki gebeliklerimde bulanti ve kusma cok olurdu suanda sadece bulanti var cikarmiyorum. Rabbim hepimize kolayliklar versin.Guzel bir gebelik gecirip saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallahGünaydın kızlar tahmini doğumum temmuza denk gelecek sanırım ama bir ihtimal haziran sonu da olabilir o yüzden burayada yazmak istedim Allah nasip ederse 3 çocuğumu kucağıma alıcam 3 çocuğa hamile anneler var mı bu grupta bide kızlar mide bulantınız ne durumda bende tık yok
Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versin inan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar üzülüp yıkılırsan asla pes etme olur mu inanıyorum en yakın zamanda sağlıkla miniğin gelecek sana sen kendine çok iyi bak hazır hissettiğin an yeniden dene hep dualarimda olacaksın rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda sağlığına ve meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederimBasiniz sagolsun. Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Yalniz degilsiniz burda bir cok kadin var bu durumu yasayan.Ben de gecen sene Ekim ayinda bir kayip yasadim ne desek etkisi olmuyor biliyorum en guzeli dua etmek ve kendine iyi bakmak lutfen acele etmeyin tamamen iyilesmek icin rahmin toparlanmasi icin kendinize zaman verin ben cok acele ettim baska sorunlar yasadim. Ne zamanki akisina biraktim o zaman guzel haberi aldik cok sukur.Rabbim en uygun zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorum
Bende 10.haftadayım bulantılarım oluyor her gün kusma öğürme yok ama bulatı yemekten zevk almama halsizlik has safhada akşamları limonlu su içiyorum biraz keser diye ama yok uyumak yek çare gibiKaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorumkeşke geçse benimde
Geçmiş olsun canım Rabbim sabrını versinBebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?