2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bende de yok hamile değilim sanki hatta bügün gebelere uygun bir diyete başladım o kadar rütin hayattayım siz düşünün
Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorum keşke geçse benimde

Kaçıncı haftadasınız acaba ? Önceden var mıydı bulamtınız. Ben 10. Haftadauım hala istikrarlı şekilde berbat bir bulamtı yaşıyorum keşke geçse benimde
7 haftadayım hiç olmadı olmaz herhalde bu saatten sonra sizin ne zaman başlamıştı tam olarak

Canım nasılsın nasıl oldun

Benim de 3. bebeğim inşaallah. İlk 2de hiç bulantı olmamıştı, bunda ilaç kullanıyorum ama ilaç etkisini kaybedince yoğun bulantı hissediyorum.

10 hafta midesi bulanmayip yeni baslayan da bir ben varım sanırım bakalım ne kadar sürecek haftaya okul da baslayacak nasıl olcak bilmiyorum evde bi sekilde idare ettim de

Kızlarrr günde kaç bardak çayiçiyorsunuz? Normalde çay sevmezdim ama şimdi tatlı gelmiş bana sürekli canım istiyor

Bebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Çok geçmiş olsun canım rabbim kalbine ferahlık versin inan seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan geçmiş biri olarak ne kadar üzülüp yıkılırsan asla pes etme olur mu inanıyorum en yakın zamanda sağlıkla miniğin gelecek sana sen kendine çok iyi bak hazır hissettiğin an yeniden dene hep dualarimda olacaksın rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda sağlığına ve meleğine kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bebeğim gelişmedi kalbi yavasti kese bozulmaya baslamisti. sonra da durdu. 8+0 olmuştum ama bebek 1 hafta boyunca 6+1 kaldı. 3 farklı Dr a muayene oldum ama sonuç değişmedi. Dün kürtaj oldum canım maalesef
Basiniz sagolsun. Rabbim gonlunuze ferahlik versin. Yalniz degilsiniz burda bir cok kadin var bu durumu yasayan.Ben de gecen sene Ekim ayinda bir kayip yasadim ne desek etkisi olmuyor biliyorum en guzeli dua etmek ve kendine iyi bakmak lutfen acele etmeyin tamamen iyilesmek icin rahmin toparlanmasi icin kendinize zaman verin ben cok acele ettim baska sorunlar yasadim. Ne zamanki akisina biraktim o zaman guzel haberi aldik cok sukur.Rabbim en uygun zamanda saglikli,sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorum

Kızlar benim kadar uyuyan var mı acaba bişe yediğim anda uykum geliyor ve uyuyorum midem ağrıyor bu yüzden kahvaltı sonrası akşam yemeği sonrası birer ikişer saat uyuyorum sarhoş gibi oldum. Eşime beni uyutma diyorum ama Onuda dinlemiyorum uyuyorum

Merhaba ben de 3.cocugumu bekliyorum. Benim suan tarihler degisti sat 12 Eylul ama duzensiz adet oldugum icin bebegim 7 haftalik gorunuyor Cuma gunu netlesicek insaallah. Onceki gebeliklerimde bulanti ve kusma cok olurdu suanda sadece bulanti var cikarmiyorum. Rabbim hepimize kolayliklar versin.Guzel bir gebelik gecirip saglikla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaallah

Amin Allah razı olsun canım sana da kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz geçir bu süreci inşallah Dr ilk adetten sonra deneyebilirsiniz beklemeniz gerekmiyor dedi ama kontrollerimde soyleyeceklerine göre ve kendimi de hazır hissedince tekrar deneyeceğiz pes etmeyeceğim. ama bu süreç sağlıkla geçecek mi tıbbi olarak da sorun yok diyecek mi onu merak ediyorum. Bir önceki özel hastanedeki Dr bu gebelik tuttugu için şanslısın demişti o yüzden biraz stresliyim tekrar olmazsa ya çok uzarsa bu süreç diye bakalım Rabbim e sığındım bekliyorum elimden başka birsey gelmiyor zaten

Amin çok teşekkür ederim size de saglikla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz Bi süreç olsun inşallah ben Dr ne zaman kontrollerde artık tıbbi olarak Bi problem yok deneyebilirsiniz derse o zaman başlayacağım. Tabi psikolojik olarak da hazirsak. Tekrar aynı şeyleri ya da başka sorunlar yaşamak istemiyorum. Gebelik haftası küçük olduğu için Dr ilk adetten sonra uygun olur beklemeyin dedi daha simdiden ama ultrasonda da sorun olmadığını duymak istiyorum hormon testleri vs herseyime yeniden baktiracagim ilerde sağlıklı bi süreç olması için elimden geleni yapacağım. Tavsiyeleriniz icin de çok teşekkür ederim

Bende 10.haftadayım bulantılarım oluyor her gün kusma öğürme yok ama bulatı yemekten zevk almama halsizlik has safhada akşamları limonlu su içiyorum biraz keser diye ama yok uyumak yek çare gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…